CATEGORIES

Aurinkolomalle!

12.3.2017

Edellinen matkamme suuntautui Ranskan länsirannikolle sukuni luo. Se oli viime kesänä. Matkan jälkeen keskityttiin nuorimman poikamme saapumiseen ja arjen aloitukseen viisihenkisenä perheenä. Pimeä talvi onkin hujahtanut ihanan nopeasti ohi vauvakuplan pehmeydessä. Mieheni töiden takia tulemme olemaan visusti Suomen kamaralla ainakin marraskuun alkuun asti, mutta nyt meille avautui mahdollisuus suunnata viikoksi jonnekin ennen tuota loppuvuoden ajankohtaa. Mehän repäisimme ja varasimme koko perheelle lennot lämpöön ensi viikoksi! Matkaan lähtee myös ystäväni Metti perheineen. Koska matkaamme pienten lasten kanssa, aikaa on vain viikko ja nyt olisi äärimmäisen tärkeä saada vähän aurinkoterapiaa, päädyimme jälleen kerran matkustamaan Dubaihin. Se vaan on niin helppo ja toimiva näin perheellisenä. Seuraavaksi tulossakin postaus: 10 syytä, miksi Dubai on loistava kohde lapsiperheille.

Joten lähtölaskenta on alkanut! Pian meidän kuopuskin pääsee ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen.

All picture sources on my Pinterest board Holiday Mood

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julia

  Oi mekin ollaan huomenna lähdössä ensimmäistä kertaa Dubaihin. Ovatko nuo vesipuistot mielestäsi rahanarvoisia myös 2-vuotiaalle? Onko sinulla suositella hyviä aamiaspaikkoja/ravintoloita Dubaissa. :) Hyvää matkaa teille!

 • Onhan sen ehdottomasti kannanotto, mutta senkin voi tehdä niin monella eri tapaa. Minä näen asian toisin. Tämä aihe on tosiaan sellainen josta keskustelen blogissa joka kerta kun maahan matkustan. Olisiko tämä yhdeksäs kerta? Ja milteinpä aina käyn aiheesta keskustelua ihmisten kanssa, jotka eivät ole koskaan siellä olleet, joten näkemyksiä on ehkä vaikea tuoda toisiaan lähemmäs. Mutta ehdottoman samaa mieltä olen siitä, että tässä(kin) maassa on epäkohtansa.

 • Laura

  Ihanaa matkaa teille! :) minä haluaisin kans käydä siellä.. ehkä joku päivä :)

  • Kiitos paljon! :) Varmasti käyt jos sinne todella haluat! :)

 • Ehkäpä ostuaan samalle lennolle! Vetäisehän hihasta sitten! :) Hyvää matkaa sinullekin! :)

 • Iina

  Oi että ihanaa!!! Loma tekee aina hyvää! Itsekin haaveilen lomamatkasta, mutta voi hyvinkin olla että tänä vuonna “aurinkomatka” jää tekemättä..
  Täytyy vinkata hyvästä aurinkosuojasta matkarattaisiin- (vaikka teillä varmaan sellainenkin ehkä jo on)Koo-di pack-it sun & sleep stroller cover. Tummasta väristä huolimatta pitää vekaran rattaissa “viileänä” ja suojaa hyvin auringolta. (Tähän jo kommentoin ennenkuin kukaan muu ehtii, että en tästä huolimatta ole jättänyt lastani paahtavaan aurinkoon…) Meillä, matkan aikana 1-v, viihtyi hereilläkin erittäin hyvin tuon aurinkosuojan takana maisemia katsellen. Piti ihan itsekin testata ja hienosti näki verkon läpi. Olipa mainospuhe :D
  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille!!!

  • Kiitos kovasti vinkistä! Minulla itseasiassa on jo suojat koko perheelle, mutta aina kuulen mielelläni suosituksia hyvistä tuotteista, joten iso kiitos! :) Kiitos kovin! <3

 • Oi! Aurinko ja lämpö tekevät kyllä ihanaa näin pitkän ja pimeän talven jälkeen. Ihanaa lomaa teille! Nauttikaa :)<3

  http://www.beautyboxblog.com

  • Indeed! Vähän aurinkoterapiaa! <3 Kiitos kovin!

 • Haidi

  Oi ihana, että pääsette kokonperheen voimin lomalle ja vieläpä ystäväperheen kanssa. Teille tulee varmasti upea reissu :)

  • Kyllä! :D Äänekäs ja menevä varmasti :D

 • Aura

  Oi ihanaa lomaa teille! Nauttikaa?

  • Kiitos paljon <3 Sen teemme!