CATEGORIES

Buenos Dias!

24.4.2017

Instagram tarinoitani seuraavat näkivätkin, että lensimme eilen siskoni Kiran ja kolmen pienen poikani kanssa Espanjaan äitini ja isäpuoleni luokse. Sateinen Dubai ja hyinen pääsiäinen saivat meidät varmaamaan extempore-matkan aurinkoon. Suomen viimeaikaiset lumisateet ovat olleet niin pettymys, että oli poikkeuksellisen ihana lentää tänne hetkeksi niitä karkuun. Toisaalta tämän vuoden keväthän on ollut kerrassaan loistava. Valkoisempaa kuin jouluna ja lämpimempää kuin juhannuksena. Näin positiivisesti miettien. :D Mutta nyt ollaan viikko täällä ja pojat saavat nauttia isoäitinsä ja bonus isoisänsä seurasta. Erityisen ihanaksi matkasta tekee myös se, että muutaman päivän päästä nuorin siskomme Nelli lentää tänne myös. Ensimmäistä kertaa kaikki siskokset yhtä aikaa täällä Alteassa äitimme luona. <3 Ainut suunnitelma tälle viikolle on vain olla yhdessä ja syödä mamman maukkaita kotiruokia. Lämpöasteet pyörivät 20°C:n paikkeilla, joten suurta iloa tuottaa jo se, että lasten pukemisrumba helpottaa ainakin viikoksi. Toivotaan, että vappuna saisimme jo kaikki nauttia lämpimemmästä keväästä Suomessakin!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mii

  Me oltin tasan kaks vuotta sitten kans Alteassa ja oli aivan ihana paikka! Tunnistin instakuvasta tuon vuoren :D silloin siellä oli kyllä säät kohdallaan.

  • Miten ihanaa! Upea paikka se on! :) Ja ah niin mielläkin ollut yleensä. Nyt tänä vuonna meidän lomasäät on olleet ihan kurjat :D Minkäs teet. Toki harmi, mutta ei se meidän lomaa pilannut <3

 • Lol

  Lämpimämpi, lämpimämmästä. Lämpimempi wtf??

  • Hups! e kadonnut huolimattomuudessa! Pahoitteluni.

 • Pauliina

  Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa äidin hoivassa , ihan parasta!
  Turha kai kertoa täällä satavan kaikenlaista veden ja lumen väliltä!

  • Voi kiitos kovasti! <3 Joo näin juuri mieheni kanssa facetimeatessa että perus räntää siellä satoi vielä :D Äääsh. Täälläkin tosiaan pitäisi nyt loppuaika sataa, mutta ainakin se on sitten ihan rehellistä vettä :D

 • Aijjaijjai. Kelpaisi!
  Nauttikaa lämmöstä! :)

  https://faijahommia.fi/

  • Kiitos kovasti! Täälläkin pitäisii nyt loppuaika sataa, mutta eilen oli kyllä ihan mahtavan aurinkoinen päivä! :)

 • Haidi

  Ihanaa lomaa Espanjassa! Mamman tekemät ruuat on aina parhautta :)

  • Kiitos kovin. Ja niin totta! <3

 • Oi oi, matkakuume vain pahenee! Haaveilen, että matkustettaisiin koko kesälomaksi Espanjaan, kuten tehtiin pari vuotta. sitten. Hauskaa reissua!

  Viime kesänä oltiin meidän pienenpienen vauvan kanssa Kreikassa ja kirjoittelinkin juuri blogiini etelään matkustamisesta vauvan kanssa. Tosin sinulle se taitaa olla ihan peruskauraa, kun lapsia on jo monta ja matkustelette ilmeisesti paljon. :)

  Tässä kuitenkin linkki:
  http://urbaaniisa.blogspot.fi/2017/04/vauvan-kanssa-reissussa-etelaan.html

  • Kuulostaa ihanalta. Toivottavasti haaveesi toteutuu. Vinkit kaikilta on aina tervetulleita. Aina voi oppia lisää vinkkejä! :)