CATEGORIES

Suomalaiset ohjelmat ulkomailla

7.12.2010

Tässä joulun alla minun pitääkin muistaa jakaa teidän muiden mahdollisten ulkosuomalaisten kanssa pieni vinkki. Nimittäin sivusto nimeltä Anywheretv, mistä voit katsoa kaikkia Suomen pääkanavia täysin ilmaiseksi! Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on rekisteröityä, mikä kestää vaivasen minuutin.

Miten ihanaa on katsoa Suomen uutiset livenä ja eilen sain katsella sivusilmällä jopa linnan juhlia. Todella luksusta näin ulkosuomalaiselle! <3

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Kiitos vinkistä! :) Asun kans ulkomailla, mut meillä näkyy Suomi tv. Sekin yllättävästi piristi kun parin kuukauden elon jälkeen rupesin surffailemaan kanavilla, että mitä kaikkea täältä löytyykään… ;)

 • Meri

  Oi miksi en ole tiennyt tästä aikaisemmin?? Kiitos vinkistä, tulee varmasti käyttöön :)

 • Anonymous

  ihanaa! oon asunut ulkomailla nyt 3 kk ja tama tosiaan tuli tarpeeseen. oon kironnut, kun esimerkiksi ruutu.fi ei taalla nay! kiitoskiitoskiitos!

 • Anonymous

  MOikka! Ihan loistavaan saumaan tuli tää vinkki! Olen nimittäin lähdössä kohtapuoliin ulkomaille vähän pidemmäksi aikaa ja oon jo ehtinyt hätäillä, että mitä teen kun kaikki sarjat jää väliin :D No nyt tuli pelastus! Rupesin jo innoissani rekisteröitymään, mutta se tyssäsi sitten siihen kun aloin miettimään, että mitä tuo alias mahtaa tarkoittaa tuolla tiedoissa mitä pitää täyttää… :/ osaatko yhtään sanoa?Muuten toivotan kaikkea hyvää ja kiitän aivan ihanasta blogistasi!:)

 • Jenni

  Vau, kiitos vinkistä! Juhlat katselin Yle Areenasta, mutta onhan se mukavampi pystyä katsomaan ihan kunnolla eikä pelkkää yhtä lähetystä :)

 • Annika

  Mäkin löysin tän pari viikkoa sitten ja se on ihan loistava! Mut vielä en oo kyllä onnistunu katsomaan ilmaseks ku vaan tota pikkuruutua (niinku tossa kuvassa^^), en tiiä oonko vaan tyhmä vai onks se idea se että jos maksaa ni sit saa kattoo full screen…? :D

 • Anonymous

  Voi tämän kun olisi tiennyt hieman aiemmin! ;) Asuin nimittäin viime vuoden ulkomailla, ja jopa suomalaisia tv-ohjelmia tuli siellä ikävä, vaikka täällä Suomessa ollessa niitä ei tule paljoakaan katseltua!Kiitos ihanasta blogistasi! On upeaa, miten jaksat nähdä vaivaa ja kuluttaa aikaa aivan meidän tuntemattomienkin lukijoiden piristykseksi! :)

 • all my feelings

  kiitos sulle linkistä! Itse siis asun kyllä suomessa, mutta telkkaria en omista joten tuo sivu tulee todellakin tarpeeseen!:) kiitos siitä:)