CATEGORIES

Buenos dias

7.5.2018

Lauantai-illalla saavuimme sateiseen, mutta lämpimään Barcelonaan. Vietämme täällä pitkän viikonlopun mieheni sekä ystäviemme kanssa. Espanjan sateetkaan eivät haittaa, sillä ajasta aikuisten kesken nautitaan varmasti. Otamme ilon irti siitä, että saamme syödä juuri silloin kun tekee mieli, istua myöhään ravintoloissa ihaillen vieraan kaupungin elämää ilman kiirettä, nauttia lasillisia (monikko!) viiniä, nukkua läpi yön ja vielä niin pitkään kuin huvittaa. Eilen illalla mieheni pitkäaikainen unelma kävi toteen, kun hän pääsi katsomaan El Clasicon paikan päälle. Siitä miten kannattaa varautua El Clasicoon teen vielä oman postauksensa.

Matkaa pääsette seuraamaan myös Insta-tarinoiden puolella (@strictlystyle). Aikaisin huomenna aamulla suuntaamme takaisin Suomeen, mutta vielä nautitaan päivä kiirettömästä elämästä. Mañana, mañana.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • I

    Barcelona on ihana <3 Mutta kaikista rakkain kohde minulle Espanjassa on Palma de Mallorca,ihan kuin mini Barcelona omalla charmillaan. Ja upeita rantoja ympäri saarta,sinne sitten viimeistään eläkepäiviä viettämään. Mutta jos piditte Barcelonasta voin siis myös lämpimästi suositella weekendiä Palmaan.

  • Sateesta huolimatta näyttää ihan huikean hienolta paikalta <3 Lisäjuttua odotellessa :)

  • Haidi

    Ihanaa, että saitta liput peliin ja hyvässä seurassa ei vähän huonompikaan sää haittaa! Instan puolella seuranneena teillä vaikuttaa olleen ihana reissu ! :)

  • Sofia

    Tulipas ikävä takaisin Barcelonaan näitä kuvia katsoessa! Jos vielä ehditte niin kannattaa katsastaa Plaza Reialilla aivan ihana ravintola nimeltä Ocaña. Ainakin vuosia sitten Barcelonassa asuessani heillä oli kaupungin parhaat vadelmamojitot vaikka siinä ihan turistialueella onkin :) Erityisesti paikan sisustus on mieletön! <3 Toinen ihana paikka mahtavien maisemiensa vuoksi (ja herkullisten patatas bravaksien) on Montjuicilla sijaitseva La Fant del Gat.