CATEGORIES

W Barcelona

12.5.2018

Barcelonan-lomalle päädyimme varaamaan hotelliksi W Barcelonan. Erityisesti hotellihuoneiden upeat maisemat sekä hotellin allasalue houkuttelivat kauneudellaan. Kun matkustettiin ilman lapsia toiveissa oli, että altaan reunalla olisi pystynyt tovi fiilistellä, rentoutua ja lukea hyvää kirjaa. Ikäväksemme säät eivät sellaista lomailua mahdollistaneet, mutta sateet eivät meidän lomafiilistä siltikään haitanneet. Hotellista tuli jonkin verran kyselyitä, joten tässä postauksessa sen plussat ja miinukset listattuna jos sinne joskus itsekin matkaa suunnittelette.

Plussaa:
+ Erinomainen palvelu. Todella mukava, ystävällinen ja erinomaisesti englantia puhuva henkilökunta. Kaiken hoitaminen oli helppoa.
+ Moderni hotelli, jossa oli paljon moderneja palveluita. Esimerkiksi hotellin concierege-tiskille oli suora Whatsapp-viestittely yhteys. Sieltä oli helppoa ja nopeaa kysyä neuvoja. Mekin kun säädimme vielä paikan päällä El Clasico-lippuja, oli tämä kiva helpottava lisä.
+ Hyvä aamiaisbuffa. Hotellien aamiaiset ovat luksusta itsessään. Ei kattavin valikoima, mutta sopiva määrä. Kaikki mitä kokeilin oli hyvin maukasta ja tuoretta. Paljon paikallisia herkkuja.
+ Tilavat ja kauniit huoneet.
+ Upeat näkymät pitkin Barcelonan rantaviivaa
+ Upea allasalue, joka tarjosi ihanan rauhoittumisen kaupungin vilinältä.
+ Rannan läheisyys. Oli kiva käydä rannalla kävelyllä ennen aamupalaa.
+ Lentokentälle kesti vain reilu 20min ajaa.

Miinusta:
-Sijainti ei paras mahdollinen jos haluaa pyöriä paljon kaupungissa. Mekin olisimme paremmalla säällä viettäneet paljon enemmän aikaa hotellilla rauhoittuen, mutta sään takia päädyimme kiertelemään kaupunkia enemmissä määrin. Hotellilta kesti aina se reilu 10-15 minuuttia kulkea taksilla keskustaan.
-Hinta-laatusuhde ei ehkä niin kohdillaan. Me olimme paikalla El Clasicon aikaan milloin huonehinnat korkeammat.
-Fabulous Sky Room-huoneessa eikä hotellin monissa muissa huoneissa ole kylpyammetta. Muutenkin kyplyhuone oli erikoisesti suunniteltu. Lavuaari oli sängyn takana ja lasiovien takaa löyty erikseen havaji-suihku sekä vessa. Jos matkustaa muun kun läheisen kanssa voi tulla yksityisyyshuolia.
-Jouduimme pettymään hotellin omaan ravintolaan Bravoon. Paikka oli saanut paljon suosituksia, mutta kukaan pöytäseurueestamme ei ollut tyytyväinen annokseensa.
– Hotellin allas ei ollut lämmitetty ja oli hotellin kokoon nähden suhteellisen pieni.

Suosittelisin paikkaa juurikin modernista tyylistä pitäville pariskunnille ja ystäväporukoille, jotka haluavat nauttia kauniin Barcelonan kuapungin lisäksi Espanjan auringosta ja nuorekkaasta tunnelmasta allasalueella. Lapsiperheitäkin näkyi, mutta itse en tätä hotellia perheenä ehkä valitsisi.

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Eiruschka

    Sikakallis hotelli vuoden kaikkina aikoina. Onkohan montakin perhettä Suomessa joka tällaista infoa tarvitsee?

    • Omassa tuttavapiirissä on lähiaikoina muutama perheellinen juurikin tästä hotellista kysynyt. Mutta toivottavasti tämä palvelee muitakin kuin perheellisiä! :)