CATEGORIES

My first impressions of Shanghai

27.10.2012

Perillä ollaan!

Hirveässä kiireessä mennään tämä viikko. Jokaiselta päivältä tulen varmasti ottamaan lukuisia kuvia ja tulen ne teidän kanssanne jakamaan. Heti alkajaisiksi halusin jakaa kanssanne minun ensi vaikutelmani Shanghaista. Ylpeänä seisovia pilvenpiirtäjiä on joka suunnassa minne katson. Todella tyylikkäitä naisia kävelee määrätietoisesti korkokengissään leveäksi rakannettujen teiden yli ja ystävälliset hymyt vastaavat poikkeuksetta minun ihailuuni. Mieleeni Shanghaista tulee moderni Manhattan. Alla kuvia äitini ja isäpuoleni asunnon näkymistä. En malta odottaa, että näen paljon lisää tätä kaupunkia.

I haven’t seen much of Shanghai yet, but the first impressions have really made an impact on me. Here are some pics that I took of my mother’s and stepfather’s apartement’s windows. Isn’t this city gorgeous? On my opinion it resembles Manhattan! Just a slight more modern version of it. Can’t wait to explore this city more!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ansku

  Ilmeisesti asut Shanghain olon aikana Luziazuissa eli Pudongin keskustan puolella, ainakin kuvista päätellen. Jos haluat nähdä toisenlaistakin Shanghaita mene Puxin puolelle, Jing’an, Xintiandi, Yu Garden, former French connession-alue jne. kannattaa tsekata. Sieltä löytyy enemmän perinteistä Shanghaita ja siellä myös näkee paljon muutakin. Kannattaa todellakin kierrellä ja katsella, niin paljon kuin ehtii! Shanghai on todella eloisa kaupunki! :)

 • Veera

  Huikeesta näköalasta huolimatta mun huomio kiinnittyy tohon upeeseen sohvaan ja sisustukseen. On niin mun näkönen, et voisin itselleni kuvitella ton tyylisen sisustuksen :)

 • Mielettömiä maisemia, niitä kelepaa ihailla! : — ) En muista onnittelinko jo, mutta onnitteluni tuonne pääsemisestä ja huikeasta yhteistyöstä! Nauti täysillä, olet ansainnut sen! : — )

 • SM

  Heeei olipa hauska, kun tän postauksen lukemisen jälkeen kävin katsomassa uusimman Bondin, ja siellähän oli juuri tämä sama maisema, vaikkakin yöaikaan! Hauska sattuma! :)

 • Shanghaissa on smokea, siksi harmaa ilma..

 • S

  Upeat maisemat! Itsellekkin nousee matkakuume :D

  http://1beautybox.blogspot.fi/

 • Venla

  Shanghaissa asuneena iskee valtava ikävä kun näitä kuvia katsoo. Shanghai on mielettömän upea kaupunki ja toivottavasti saatte nähdä kaupungin loiston myös aurinkoisena ja kirkkaana päivänä ilman ikäviä saastepilviä!

 • Onpa upealla paikkaa äitisi asunto!

  Kauniita maisemia siellä Shanghaissa, ihmispaljous on varmasti huikeaa.

  Hauskaa matkan jatkoa! :)

  http://style-janina.blogspot.fi/

 • Elliska

  Huikeat on näkymät. Mutta, onko kuvat otettu sumuisena päivänä vai onkko tuo saastepilveä?

 • Sokka

  Shanghaissa on toki tehty turisteille ja rikkaille keskusta upeaksi. Jos haluat nähdä todellista Shanghaita, niin suosittelen skippaamaan kaikki tavalliset turisti nähtävyydet ja lähtemään ominpäin seikkeilemaan. Keskustasta pois pari korttelia onkin jo nähtävissä sitä tavallista kansaa ,ei niin glamourous asunnoissaan. Sitä oikeaa Kiinaa, eikä mitä Kiina haluaa meidän näkevän.

 • Saima

  VAU! En ole koskaan sen kummemin miettinyt kyseistä kohdetta, mutta jo näistä kuvista syttyi Shanghai-kuume! Vaikka kiirettä pitää, muista nauttia täysin rinnoin ainutlaatuisesta kokemuksesta! :)

 • Vauuuu mikä asunto ja näkymät!! Huh huh..

 • Heli

  Hei voinko kysyä, että missä olet opiskellut ja mitä? Vasta vähän aikaa olen seurannut blogiasi, ja ahh se on upea!! Elämäsi näyttää ja varmasti myös on upeaa! :) Haaveilen yhtä tapahtumarikkaasta ja samalla glamourista elämästä. :) Jatka samaa rataa! Olet huikea! <3

 • Ihan mahtavia kuvia!!! :D Ja wou pieni pilkahdus teidän äidin kodista näyttää upeelta!!!!! :) Ihanaa loppumatkaa!! <3 <3 pus muru <3

 • Haidi

  Ooh mitkä maisemat ! :o noita kelpaakin katsella! Mutta kieltämättä tulee vähän new yourk new york -viboja :D Nauttikaa loppumatkasta, jään innolla odottelemaan lisää shanghai postauksia! :>

 • Jennikp

  Huikeaa!! :)