CATEGORIES

Dubai!

12.11.2012

Ah. Tänään karkaamme näihin maisemiin.

Lokaatio on tuttu, sillä tämä on minulle viides kerta Dubaissa. Lähestulkoon takuuvarma aurinko on vaan niin suuri houkutus, että se jaksaa vetää puoleensa vuosi toisensa jälkeen. Lapsen kanssa on myös helpompi rentoutua paikassa, missä tiedän kaiken olevan. Jeps. Niinkuin olen maininnut – olen pienoinen (kröhm. pienoinen emävale) kontrollifriikki.

Nyt kun lapsen kanssa matkustaminen on käynyt tutksi, yritän ottaa tarkemmat kuvat tulevaan “Lapsen kanssa lennolle”-postaukseeni. Viimeksi kaikki meni jännityksessä kaikkeen uuteen keskittyen, että kuvat jäivät siinä hämmästyksissä vähälle.

Palataan pian langoille.
Nyt koneeseen.
مع السلامة

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rentouttavaa lomaa :)

 • tududu

  Oiii ihanaaa reissua :)) mäkin haluan, kyllä ens vuonna :) Mutta plaah ku kesälomia pitäss sit säästää syksyyn, vai ootko ollut tuolla kesällä? Sillon siellä varmaan on 50 astetta lämmintä, että ei varmaan mukavin kokemus :S Noo aika näyttää saako ees rahat säästettyy.. Onko teidän koirat hoidossa tutuilla vai hoitolassa? Sekin jos ja kun pitää viedä viikoksi hoitoon maksaa jo sen 200 e että tulee reissulle kivasti lisähintaa :D

  Mutta anywY, TOIvon paljon kuvia :))

 • Hauskaa matkaa! :)

 • mm

  tervetuloa, täällä mäkin juuri nautin auringosta! :) +35 lämpöä…blondina oon pysytellyt koko ajan varjon alla, 50 suojakertoimilla ja silti on väriä tullut. :D ihana kaupunki, en ihmettele vimmaasi tulla tänne. itsellänikin tää reissu on jo kolmas! have fun :))

 • Nipsu

  Ihanaa lomaa! Voi kun pääsisi täältä sateesta myös perheen kanssa etelään! :) Asuttiin useita vuosia Thaimaassa miehen kanssa ja palattiin 1,5v. sitten Suomeen. Ensimmäinen lapsemmekin syntyi siellä, siitä alkaa olla jo 4v. aikaa. Näin syksyisin sateen aikaan iskee kaukokaipuu…

 • Sandra

  Hyvää matkaa aurinkoon! Kateeksi käy -ihan vähän…:)

 • haidi

  Äää tässähän tulee ihan matkakuume itsellekkin kun katselee noita kuvia! :)
  Ihanaa matkaa teille ja nauttika perhelomastanne, toivottavasti säät suosivat<3

 • Ihanaa ja rentouttavaa lomaa :). Täällä vasta haaveillaan talven matkasta ;).

 • Soffi

  Voi että kun itselläkin budjetti ja opiskelu antaisivat periksi ja pääsisi lähtemään matkalle! Lähetä sitä aurinkoa tänne Suomen masentavan synkkään alkutalveen =)