CATEGORIES

Hua Hin Shopping

8.1.2011

Hua Hinin kauppakadut olivat elämää ja väriä täynnä. Eksoottisten tuoksujen sekä värikkäiden kankaiden sekaan mahtui aikamoinen määrä turisteja meidän lisäksi. Jokapuolella kuului suomea sekä ruotsia… Täytyy todeta, että on Hua Hin aikalailla Pohjoismaiden valtaama alue…

Kauppakaduilla myytävä tavara ei välttämättä ole mitä laadukkainta, mutta valinnanvaraa pikkurahalla on vaikka kuinka. Suurin osa myytävästä tavarasta liikkui 100 – 400 bahtin tienoilla (100baht = n.2,5e) ja seuraavanlaista tavaraa riitti mielin määrin:

Kankaita, huiveja sekä muita tekstiilejäT-paitoja, hellemekkoja, bikineitä…Paljon erilaisia koruja

“Statement ring” – 2,5 euroa.Tavaroita sisustukseenLasten leluja
Paljon nahkaisia feikkilaukkuja
Erityisen kuuma kopioinnin kohde oli Mulberryn laukut. Luikkarin, Guccin ja Chanelin jäljitelmiäkin oli, mutta Mulberrya oli ehdottomasti yli muiden.

Sekä erikoisia mausteita ja lisukkeita ruoanlaittoon

Mikä sitten oli Thaimaassa kallista?

Ehdottomasti alkoholi sekä aurinkolasit! Kävin parissa optikkoliikkeessä ihastelemassa aitoja Rayban aviator laseja, mutta niiden hinta oli 240 euroa! Huh! Kun ne saa täältä kotimaastakin normaalin hintaan n. 130e per kpl!

Muilla lisää vinkkejä mitä Thaimaan kadut ovat pullollaan?
Bangkok on ehdottomasti taas paljon monipuolisempi, josta jokainen löytää etsimänsä lähes jokaisessa hintaluokassa…
10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Hei, kysyisin oletko poistanut kuvat näistä thaimaan matkapostauksista, kun niitä ei näy? Vai näkyykö muille? Oma matka Hua Hiniin edessä ja olisi mukava nähdä ennakkokuvia. Olitteko vuokra-asunnossa vai omassa?

 • Anonymous

  Hei,satutko muistamaan, minkä verran oli hintaa Mulberryn feikkilaukuilla? :)Inuska

 • Anonymous

  Ei hitsi!Ystäväni toi juuri minulle kaksi tuollaista samanlaista statement-sormusta! Samainen ystäväni oli saanut tuollaisen feikkilaukun tinkimällä 25 euroon. En tiedä mitä ne sitten yleisesti ottaen maksavat.Vaikeahan tuota feikkilaukkujen valmistusta ja myyntiä on lopettaa, aina niitä jostain tiskin alta kuitenkin myytäisiin..Harmittaa vain vähän niiden puolesta joilla on aito merkin laukku ja heiltä sitten tullaan tivaamaan että "onks toi aito??!" En pidä feikkilaukuista, enkä kaipaa aitoakaan, joten pysyttelen ainakin toistaiseksi Mangon ja Zaran laukuissa :)

 • Anonymous

  Noissa turistirysissä hinnat on kovin korkeat. Pattayalla saa sormuksia viisi kahdella eurolla ja sitä rataa. Siel on niitä markkinoita ja enemmän paikallisia kuin turisteja mikä on hyvä.

 • Anonymous

  paljonko tuollaisella feikki-nahka-merkki-laukulla oli keskimäärin hintaa? :)

 • Ansku

  Ohhoh, onpahan tavaraa :)Noi feikkilaukut on jotenkin sellasia et alkaa aina harmittaa jos niitä näkee.

 • shekerim

  Mun pitäis varmaan lähteä Thaimaahan, säästyisi matkakassa hyvin. En vaan näe noissa kuvissa mitään ostettavaa :D En oikein ole rihkaman ystävä. Muuten varmasti upea maa, tekisi mieli lähteä aurinkoon!

 • r-ii

  voi ihanan näkööstä! mä olisin kyllä ostellu paaaljon tavaroota tuolta:) paitsi feikkilaukuista en tykkää yhtää.. kelpais kyllä tuollaanen loma:)

 • Jaana

  Yksi, mikä itselleni oli viime kesän HuaHinin reissulla aivan ihana luksus, olivat kampaajat, joilla kävin pesettämässä hiukseni koko matkan ajan. Oma hiuslaatuni on luonnontaipuisa, joten Thaimaan ilmankosteus sai kuontaloni sellaiseksi "Monica-pehkoksi", että huhhuh. En tiedä, mitä ihmeainetta kampaajat käyttivät, mutta pesun ja muotoilun jälkeen hiukseni pysyivät ihanan sileinä ja kiiltävinä parin päivän ajan! Kampaamoita oli HuaHinissa PALJON ja kaikki olivat tähän tarkoitukseen hyviä. Pesun ja muotoilun hinta superpitkään tukkaani taisi olla jotain 250 bahtin luokkaa(6-7euroa). Ja spa hoidoista juurikin HuaHinissa; itse kävimme lähes päivittäin SabaiSpa-nimisessä paikassa (pääkadulla olevan Time Opticin takana) Ihana, viihtyisä spa, jossa oma suosikkini oli jalkahieronta (sisälsi myös käsien ja hartioiden hieronnan).

 • Pinja

  Hei, Ihan pakko kysyä että oliko sinulla jokin itsehillintätesti menossa vai miten ihmeessä pystyit ostaan vain muutaman huivin koko matkalta? Kuvia kun katselee niin minulla olisi ollut laukku täynnä erillaisia huiveja yms tavaraa..