CATEGORIES

Snorklausreissu

10.1.2011

Viimeistä Thaimaa postausta viedään.
Vietimme lähestulkoon koko lomamme Hua Hinissä, sillä asuimme siellä isäni ystävän talolla. Tämä oli kolmas kertani Thaimaassa. Aikaisemmin olen Hua Hinin lisäksi vieraillut Bangkokissa sekä Phuketissa. Vaikka Thaimaassa sää suosii kiitettävästi ja eläminen on edullista, en siltikään lukisi Thaimaata yhdeksi lempilomakohteikseni. Haluaisin silti kovasti käydä jonain päivänä reissamassa maan eri saarilla, missä sen luonto pääsisi todella oikeuksiinsa. Tällä kertaa teimme jouluaattona kuitenkin yhden retken saarelle. Ajoimme Hua Hinistä aamulla 2,5 tuntia etelään, mistä otimme veneen läheiselle vehreälle ja kirkasvetiselle saarelle – Koh Talulle (voi hyvin olla että muistan väärin).


Sitten hypättiin kirkkaaseen veteen snorklaamaan värikkäiden kalojen sekaan! Itse rakastan sukeltamista. Suoritin PADI korttini n.10 vuotta sitten ja jos mahdollisuus olisi ollut, olisin ehdottomasti lähtenyt laitesukeltamaan.


Vaihdoimme lokaatiota pariin otteeseen, jonka jälkeen suuntasimme lounaalle itse saarelle.


Mites tuon veden kirkkaus?!Saarella sinulla oli myös mahdollisuus nauttia edullisesta thaihieronnasta (300 baht per h) mitä rentouttavimmassa ympäristössä. Thaihieronnassa perinteisesti venytellään kehoa sekä painellaan käsillä sekä jaloilla keskittyen kehon energialinjoihin. Oikeaoppisessa thaihieronnassa yhdistyvät buddhalaiset  lääkintäopit, joogan venytysliikkeet sekä akupunktio. Täytyy sanoa että parissa venytysliikkeessä oli vaikea rentoutua kun pelkäsin että jalat lähtee irti :DSaaren rannalla innostuttiin sitten ottamaan siskon kanssa pakollisia hyppykuvia :D
Jep. Dorka turisti :D


Oli kyllä mahtava päiväreissu! Ehdottomasti lomamme kohokohta!:) Näin jälkeenpäin sitä toivoo, että olisi tullut käytyä saarilla enemmänkin, mutta siellä ollessa se poolilla rentoutuminen tuntui niin mukavalta…:)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!:)

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Moi! Paljon Thaimaassa reissanneena täytyy kyllä sanoa, että olet käynyt Thaimaan ehkä "huonoimmissa" paikoissa. Ja tämä on vain oma mielipiteeni. Kannattaa suunnata saarille, siellä löytyy paratiisirantoja, rauhaa jne. :)

 • Absolutely white

  Hienoja kuvia ja etenkin hyppykuvat ovat mahtavat! Siis todella hienot! Minä kuulun myös siihen joukkoon, joka harrastaa hyppykuvia. Onnistuessaan (niin kuin sinulla) kuvat ovat todella ihania. Kerroit, ettei Thaimaa ole suosikkilomakohteitasi…mistä kohteista pidät eniten eli mitkä ovat niitä suosikkilomailupaikkojasi?

 • RagDoll

  Nuo hyppykuvat sai kyllä hyvälle tuulelle! Voi kun itsekin taipuisi noin, tai edes pääsisi noin korkealle loikkaamaan. ;)Me ystäviemme kanssa harrastamme myös hyppyjen kuvaamista, mutta vähän epämääräisemmässä paikassa. Nimittäin hotellien sängyt joutuvat kovaan käsittelyyn liian usein. =D FB:ssa löytyykin kuvia, joissa loikin iltapuku päällä.. haha..Tuossa viimeisessä kuvassa on ihanin tunnelma. Ihan kuin aika olisi pysähtynyt, tuohon kauniiseen hetkeen.

 • Sofiina

  Ihania kuvia! Näillä saa kyllä matkakuumeen aikaiseksi :)

 • Anonymous

  Moikka! Onko kukaan ennen kommentoinut että näytät aika paljon amerikkalaiselta E! Entertainment juontaja Giuliana Ranciciltä? Kaunis! -jassu

 • Pinja

  Miten pääset hyppäämään noin korkealle? Oletko harrastanut jotain siihen liittyvää urheilua? Mahtavia kuvia!

 • Miss Bambi

  Onpa ihania reissukuvia! Noista välittyy lomafiilis myös tänne ruudun toiselle puolelle. Ollaan itse lähdössä Krabille helmikuussa, matkakuume sen kuin kasvaa lukellessa blogiasi!

 • Annika

  MÄKIN HALUAN SNORKLAAMAAN!!kauanko oot ollu matkalla? sulla on muuten tosi kiva blogi :)http://annika-its-all-me.blogspot.com/

 • Anonymous

  löysitkö Nemon? :)

 • Anonymous

  Tutulta näyttää! Itse olin myös Hua Hinissä pari vuotta takaperin, ja taidettiimpa me Koh Talullakin käväistä ;D On kyllä ihana paikka!

 • Tarzan

  Oli pakko kommata, kun postauksen maisemat on tuttuja. :) Olin itse perheen kanssa reissussa BKK-Hua Hin v. 2005 ja tehtiin myös päiväretki tonne Koh Talun saarelle. Silloin siellä tosin pääsi ihan pulloillakin pinnan alle, oltiin faijan ja pikkuveikan kanssa ainoat jotka sukelsivat, kun muut retkueen jäsenistä vaan snorklasivat. Käytäntöä on näemmä sittemmin muutettu… Kuvat on ihania ja toivat monta mukavaa muistoa mieleen! :)

 • katt

  Hei, oli kyllä niin voimistelijamaisia hyppyjä että mahdatko olla entinen voimistelija :D

 • Cava

  Voi miten kauniita kuvia. Mä repeilin itsekseni kun mietin miltä mun omat hyppykuvat näyttäisi :D :D

 • naana

  Upeita kuvia muru! <3Onko sulla jotain vinkkejä mulle, kun koita tässä tiputtaa 5 kiloa kesään mennessä? Tuntuu niiiiin vaikeelta!!! :/Ihanaa viikkoa, ihana! =O*