CATEGORIES

London PART I

2.4.2011
Olen saapunut kotiin aivan mahtavan matkan jälkeen. Täytyy sanoa, että odotukseni Lontoon suhteen olivat korkealla… Siitä huolimatta kaupunki ylitti nekin kirkkaasti. Oli mielettömät pari päivää. Nautimme minilomastamme täysin siemauksin ja palaan ehdottomasti kaupunkiin takaisin. Meni kertaheitolla top3 lempikaupunkeihini Euroopassa. 

Lensimme London City Airportille, josta oli mukavan lyhyt matka hotellillemme – Sheraton Park Tower hotelli Knightsbridgessä. Jo taksimatkalla hotellille räpsin vinon pinon kuvia ja huokailin ihastuksesta. Kaikki oli niin kaunista!

Me olimme hyvin onnekkaita, sillä sää Lontoossa oli koko reissumme ajan loistava. Joka päivä aurinkoista ja mittari kävi jopa +18 asteessa. Oli loppujen lopuksi jätettävä takki hotellihuoneeseen, sillä päivän puhjetessa ja auringon paistaessa ulkona kävellessä tuli kuuma! Tällä kirkkaalla ja lämpimällä säällä oli varmasti osansa kaupungin viehätykseen… Ei varmaan olisi ollut fiilikset ihan yhtä korkealla jos sitä olisi satanut kaatamalla kaikki päivät.

Rakastuin tähän kaupunkiin täysin. Niin ystävällisiä ja ihania ihmisiä, upeaa arkkitehtuuria, mielettömiä ravintoloita, kenkäfanaatikon taivas ja jotenkin englantilaisten perinteistä kiinnipitäminen viehätti minua suuresti. Mielelläni asuisin tässä kaupungissa vielä jonain päivänä!

Taksimatkamme kulki Thames- jokea pitkin. Heti kättelyssä pääsi siis ihailemaan maailmankuuluja nähtävyyksiä.

Varoitan.
Seuraavien päivien aika tulee juttua Lontoosta postauskaupalla! Joten teille jotka olette sinne vielä tulevaisuudessa menossa, voi ehkä löytyä käytännöllinen vinkki tai kaksi seuraavista postauksista.
Otin lähes 500 kuvaa tuon 2,5 päivän aikana… Joten materiaalia on :D
Jotta saisin jonkin järkevän järjestyksen kuville, tulen jakamaan Lontoo postaukset seuraaviin kategorioihin:

 1. Hotellimme
 2. Nähtävyydet
 3. Liikkuminen Lontoossa
 4. Shoppailu
 5. Harrods
 6. Ruoka
 7. Omat ostokset
Joten niitä joita ei Lontoon vinkit ja omat kokemukseni kiinnosta, kannattaa jättää seuraavat postaukset lukematta :D
27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ellu

  Lontoo on kyllä aivan ihana kaupunki! Tosi hyviä kuvia oot näpsiny. :)

 • Anonymous

  Mahtavaa, että teet Lontoo-aiheisia postauksia useampia! Ihanaa kuulla Lontoosta paikkana siksi, että olen itse lähdössä juurikin Lontooseen matkailemaan 10 päivän kuluttua. Kerta on ensimmäiseni Lontoon kamaralla, mutta odotukset ovat huikeat paikan suhteen! Odotan kaupungin tarjoavan minulle jotain yhtä elämyksellistä kuin New York, olen itse lähes täysin vannoutunut NYC-fani ;). Eli odotukset ovat matkan suhteen todella korkealla ja toivon Lontoon täyttävän ne! :) Matkasuunnitelmat meillä on jo melko pitkällä, mutta ihanaa lukea postauksiasi Lontoosta… ehkäpä niistä voi vielä löytyä muutama viime hetken kultainen vinkki! :) Odotan siis innolla Lontoo-postauksiasi!-Sofiaps. Mukavaa kevättä! :)

 • Elbu

  Lontoo oli kyllä ihan mahtava paikka! Rakastuin siihen niin paljon että pakko päästä pian uudestaan :) <3

 • Anonymous

  tosi kiva että teet monta postausta eri osa-alueista! Yks mikä olis vielä kiva, että kertoisit mitä trendi villityksiä näkyi kaduilla?:)

 • LindaK

  Ihania kuvia! Saitpahan sitten Lontoon kuumeen aikaiseksi tännekin :)

 • Anonymous

  wow, kivalta näyttää!! :) Ihanaa et sullakin on ihana elämä <3-onnellinen-

 • Anonymous

  Saako esittää postaustoiveen? No esitän kuitenkin, eli voisitko esitellä teidän kotia? olis tosi kiva nähdä millasessa talossa asutte yms. :) Nii ja sun kenkäkokoelmastas ois kans kiva nähdä kuvia. :P Ja ne koirat! Voisitko esitellä ne? =))

 • Janette

  Ihanaa, jään innolla odottamaan postauksiasi Lontoosta. Olen nimittäin itse menossa sinne tuossa kesäkuun alussa. Olen toki kaupungissa käynyt pari kertaa, mutta vuosia kerroista onkin jo hurahtanut joten päivitystä kaipaillaan..:)

 • pii

  Onko sun mies suomalainen? Tai jos ei niin puhuuko hän suomee? Olisi kiva jos tähän vastaisit, ei mielestäni ole liian henkilökohtaista. =(

 • Tara Hound

  Apua, ihania kuvia! Toivottavasti joku noista postauksista kerkeää ilmestyä vielä keskiviikoksi, jolloin itse suuntaan ensi matkalle Englantiin ja Lontooseenkin :)

 • Anonymous

  Ihania kuvia Lontoosta! Mieheni on kotoisin Lontoosta ja käymme siellä monta kertaa vuodessa joten odotan innolla postauksiasi :) Itsekkin rakastan Lontoota; sen tunnelmaa :) Yksi lempi kaupungeistani!

 • Victoria

  Ihanaa, että teillä oli hyvät lomasäät siellä :) Odotan mielenkiinnolla tulevia postauksia!

 • Katz NYC

  En ole viela koskaan paassyt kaymaan, mutta noi kuvat sai matkakuumeen aikaiseksi. Olet onnistunut tallentamaan ihanan tunnelman tasta kaupungista. En ole ennen ollut innostunut Lontoosta kun olen nahnyt enimmakseen niita Piccadilly Circus kuvia jotka muistuttaa jonkin verran meidan Times Squarea jota yritan valttaa kuin ruttoa… Taytyy paasta pian kaymaan Lontoossa!

 • Marika

  Ah, Lontoo on vain niin kaunis. <3 Viisi kertaa olen käynyt ja lopulta syksyllä olisi sinne muutto kouluun. Olen odottanut sinne muuttoa vuosikausia, mutta onneksi se on nyt edessä ja enää viisi kuukautta aikaa! :)

 • Anonymous

  Moi, voisitko millään laittaa suht nopealla tahdilla, koska oon ite lähössä lontooseen reilun viikon päästä! :D tTai vaihtaa vaikka edes toi shoppailu aikasemmaks tai koska se nyt varsinkin kiinnostaa:)) koska siis….shoppailemaanhan sinne lähdetään_D

 • Rii

  Ihania kuvia! Odottelen itse vieläkin omia turistikuvia Lontoosta tammikuun loppupuolelta siskon kamerasta… :)Lontoo on kyllä upea kaupunki!

 • Katariina

  Onpa hienoja kuvia! Itekin haluaisin käydä Lontoossa ja varmasti tulenkin jossain vaiheessa sinne matkustamaan. Innolla siis lueskelen näitä postauksia ja ehdottomasti myös sun löydöt Lontoosta kiinnostaa! :) Oliko hintataso mielestäsi kallis?http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

 • Anonymous

  Mahtavaa, että tuut monipuolisesti kertoo matkastas! Odotan innolla:) Ite oon ollu useamman kerran Lontoossa ja takaisin aion edellee!Mukava saada toisenkin näkökulmaa reissusta ja uusia vinkkejä!:-)

 • Anonymous

  Jee, eksyin tänne Lontoo-otsikon yllyttämänä jonkin toisen blogin linkeistä. Oma matka tulossa parin viikon päästä, joten palaan tänne taatusti lukemaan vinkkisi. Toivottavasti ehdit kirjoitella kaikki osiot ennen mun omaa matkaa :D

 • Kismetti

  Lontoo on aivan mieletön paikka, oikea shoppailijan paratiisi – se tuli huomattua! Jäi todellakin sellainen fiilis, että sinne on pakko päästä uudelleen. :)

 • Anonymous

  Kiinnostaa tosi kovasti, koska vaikka oon monia kertoja iteki Lontoossa ollut niin oon menossa parin viikon päästä uudestaan ja olis mahtavaa jos sais lisävinkkejä!

 • Anonymous

  Kivoja kuvia! Oon itekkin menossa Lontoosen parin viikon päästä! Olis kiva jos kertoisit millaisia muoti villityksiä näkyi paljon ihmisillä kaduilla! :)

 • Petra

  Ihania kuvia !(= mäki halun Lontooseenpetraaleksandra.blogspot.com

 • Hanna

  Oi ihanaa Lontoo postauksia noin monta! Mä ainakin odotan innolla! :DEhkä joskus kauan aikaa sitten olen kommentoinut, mutta blogisi on upea ja sinä tietysti myös! :)Päivittäin tulee seurailtua :)Liian harvoin kommentoitua :/

 • Jonna

  Tämäpä sattuu just hyvin, koska Lontoo kutsuu toukokuussa! :)

 • Martina

  Voi kiinnostaa todellakin! Itse olen saanut pienen Lontoo-kuumeen tässä alkuvuoden aikana, niin postauksistasi on taatusti hyötyä :)

 • Lusitarius

  Upeita kuvia! Sää on näyttänyt teitä suosivan todella:)En malta odottaa näitä tulevia Lontoo-postauksiasi. Minun ja mieheni haaveissa on tehdä häämatka Lontooseen, joten blogistasi voi löytyä korvaamattomia vinkkejä ja inspiraatiota häämatkaamme varten:) Häitä juhlitaan vasta ensi vuoden puolella, mutta otan mielelläni kaikkia ideoita vastaan hyvissä ajoin;)