CATEGORIES

London PART II – Hotelli

3.4.2011

Hotelliksi valitsimme Sheraton Park Towerin, joka sijaitsi ihan Hyde Parkin kupeessa. Päädyimme tähän hotelliin sijainnin takia. Vieressä oli metro, monet nähtävyyksistä olivat kävelymatkan päässä, mahtavat shoppaus mahdollisuudet (Harrods & Harvey Nichols) sekä kauniit puistomaisemat välittömässä läheisyydessä.

( A = Sheraton Park Tower Hotel)

Hotelli palveli tarpeitamme erinomiasesti. Hienot huoneet, loistava lokaatio, hyvä brekkari sekä ystävällinen ja avulias palvelu. Suosittelen.

 Harmiksemme näkymä oli suoraan etelään eikä länteen, missä olisi näkynyt mm. London Eye ja Big Ben. Tosin nämäkin näkymät olivat todella upeat.

(Yllä olevat kuvat Sheraton Park Tower hotellin nettisivulta)

Ja Harvey Nichols kadun toisella puolella oli ehdottoman hieno juttu. Tiesin että kyseinen tavaratalo oli jossain hotellin läheisyydessä, mutta kun huomasimme sen olevan hotellimme naapuri, oli yllätys mieluinen. Harrdosiin käveli vaivaisessa 5 minuutissa – riippuen toki kuinka pitkään jää ihailemaan Harvey Nicholsin näyteikkunoita….

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Miten saat näin hyviä kuvia väreiltään ja laadultaan vai muokkaatko näitä paljonkin? Oli tosi hyvä sauma näille postauksille, ollaan kuukauden kanssa menossa Lontooseen! :)

 • Jannika

  Kiitos hotellivinkistä! Olemme miehen kanssa suunnitelleet loppukesään Englanninreissua, joten innolla odotan Lontoo-postauksiasi :)Ja tosiaankin, todella kaunis kuva sinusta!

 • -S-

  Kiitos vinkistä!Hotellia Lontooseen juurikin buukkaillaan, joten tämä oli ehdoton! Toisena vaihtoehtona St. Martins Lane (Morgans Hotel Group), pitänee nyt kuiteknin puntaroida vielä!Kuuluiko brekkari huoneen hintaan vai maksoiko erikseen?-S-

 • Jessica

  Voih ihania kuvia.. En ole itse käynyt Lontoossa(!) ja haluaisin niin käydä siellä! Noh, ehkä vielä ehtii :)

 • Anonymous

  VAUUUU oot niin kauniin näkönen tuossa lähikuvassa! :) Kiitos näistä lontoo-postauksista, lontoo-kuume nousi taas jonku 100 astetta!:D Ihana kaupunki<3 Suosittelen myös käymään muualla Englannissa, varsinkin maaseudulla:) Siskoni asuu maalla erään suurkaupungin lähettyvillä ja ne pienet kylät aitoine englantilaisine tunnelmineen on kyllä kokemisen arvoisia :) Ihanaa alkavaa viikkoa sulle Mrs.V!:)Lilla