CATEGORIES

Lontoo – Shoppailu

11.4.2011
Koska meille sattui niin käsittämättömän hyvä ilma, käytimme suuren osan ajasta ympäri Lontoota vaan kävellen. Aamuisin ihailimme nähtävyyksiä ja enemmän iltapäivään mennessä siirryimme ihailemaan näyteikkunoita ja kauppakatuja. Tulihan joissakin liikkeissä pistäydyttyäkin… kröhm.
(A = Harrods, B = Harvey Nichols, C= Sloane Street, D = Old Bond Street, E = Oxford Street, F = Wesfield Shopping Mall)
Merkitsin karttaan kaikki shoppauspaikkavinkit, jotka teiltä ihanilta lukijoiltani sain. Itse tuli oikeastaan pyörittyä vaan tuolla Harrods, Harvey Nichols ja Sloane Street akselilla, sillä se oli ihan hotellimme vieressä ja aamuiset nähtävyyskävelyt oli ehtineet uuvuttaa sen verran, että pidimme shoppausreviirimme sitten pienemmässä ympyrässä. Vielä suuremmalla syyllä, tämä pieni bermudan kolmio tyydytti tarpeemme loistavasti… Olisin voinut kadota siihen kenkä/laukku/vaate/rättimereen ikuisiksi ajoiksi.

Old Bond Streetiä pitkin kävelimme toisena päivänä kun olimme käyneet katsastamassa must see nähtävyydet kuten Buckingham Palacen ja (minun mielestäni kyseenalaisen) Piccadilly Circuksen päiväsaikaan, joka kuulema on paljon näyttävempi illalla valoineen.

(Just could not get enough of this window)

Oli muuten siinä tepastellessa ihana katsella paikallisten kaduntallaajien tyyliä. Koska ilmat olivat poikkeuksellisen upeat, näkyi se vahvasti myös ihmisten vaatetuksessa. Samaan katukuvaan mahtui shortseja, t-paitoja, toppatakkeja, sandaaleja, uggeja ja vaikka mitä. Ihmiset olivat selvästi hämillään tästä upeasta säästä eikä kukaan oikein tiennyt miten pukeutua :D Itse pidin tämän naisen tyylistä. Tuossa karvatakissa oli varmasti kuuma – mutta hyvältä näytti!

Sloane Streetillä löytyi mm. Chanelin, Chloén, Pradan, Sergio Rossin, Guccin, Louis Vuittonin, Jimmy Choon ja Giuseppe Zanottin liikkeet. Sloane Streetin poikkikadulta löytyi myös Christian Louboutinin oma kauppa. Reissultani ostin peräti 4 kengät..:/ Mitkä – se selviää yleisön pyynnöstä myöhemmin.

Hotellimme ikkunasta näkyi kadun toisella puolella Harvey Nicholsin ostoskeskus. Siellä kävimme ostoksilla kuin myös ruokailemassa. Sieltä tarttu mukaan mm. se sähkönsininen kaulaliinani sekä liila clutch… Siitäkin lisää myöhemmin…

Harvey Nicholsin näyteikkunoissa riitti ihailtavaa…

Oxford Streetillä emme käyneet lainkaan. Moni oli pelotellut minua valtavilla turistimäärillä (kröhm – sanoo Harrodsin turistimeressä sulavasti uinut kala :/)  ja kamalla tungoksella – joten se jäi sitten kokonaan tsekkaamatta. Toivottavasti senkin kerkeän joskus tulevaisuudessa katsastamaan.

Jos säät eivät olisi suosineet, olisimme varmaankin suunnanneet suoraan hieman kauempana sijaitsevaan Westfieldin isoon ostoskeskukseen. Koska halusimme nauttia ulkoilmasta mahdollisimman paljon ja hotellimme naapurissa oleva Harvey Nics ja Harrods veivät ihan tarpeeksi aikaa, päätimme jättää  Westfieldin väliin. Olen tosin kaikilta kuullut, että kyseinen ostoskeskus on mieletön! Ehkä vielä sitten joskus paremmalla ajalla…

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Ihania kuvia ja mahtava uus bannerikin! :)Fiilistelen kuukauden takaista matkaa näitä kuvia katsellessa, teille sattui mahtavat ilmat, meidän matka oli harmaa ja pilvinen, onneksi ei sentään satanut!Kävimme myös Harrodsilla, mutta se oli ihan autio paikka arkiaamuna! Oli ehkä vähän kiusallistakin liikkua naistenvaateosastolla, kun en nähnyt yhtään asiakasta ja myyjiä oli joka merkillä ainakin kaksi! Ja joka toinen tuli juttelemaan, tarkoitus kun oli vain turistina vähän haistella hienostunutta maailmaa! :))

 • Elegia

  Viime viikon säät täällä ovat kyllä olleet ihan tavanomaisia. Ne kamalat ugget (tai mitä nyt ovatkaan) ovat täällä in. Niitä näki täällä viime kesänäkin. Alueilla, joissa nähtävästi kuljit, suurin osa on turisteja, joten eiköhän se pukeutumisen kirjavuus johdu siitä. Britit nyt käyttää shortseja talvellakin, jos sille päälle sattuvat ;)Kauniita kuvia!

 • Anonymous

  Ihana blogi sinulla! Tyylisi inspiroi todella paljon ja blogisi kirjoituksia on aina mielenkiintoista lukea, jatka samaan tahtiin & aurinkoista kevättä!:)-LizPS: Vihreä bleiserisi on tosi hyvännäköinen:)

 • Anonymous

  Hei joskus kun tulen lukemaan blogiasi, postaukset "katoaa" kokonaan tästä etusivulta, niin että pitää tuolta sivupalkista kattoa uusin postaus ja painaa siitä. Johtuuko koneestani vai blogistasi, koska muissa blogeissa ei ole käynyt näin, kun olen lukenut niitä? :/

 • Helkku

  Mahtavia kuvia! :) Ois kyllä upeeta päästä käymään Lontoossa, ja vaikka ei ihan heti varat riittäisikään Guccin, Pradan ja Chanelin liikkeissä shoppailuun, niin jo se että pääsisi näyteikkunashoppailemaan olisi huikeeta :D

 • Anonymous

  Olen itse ikuinen Lontoo-fani, jolle Harrods on herkkua! Kiitos että jaat täällä samoja tunnelmia ihanista shoppailupaikoista!<3

 • Tiia

  Olispa mahtava päästä Lontooseen shoppailemaan :) kauhee matkakuume ja mun vanhemmat lähti juuri ulkomaille..

 • Rii

  kiva uusi keväinen banneri! :)

 • LindaK

  Kiva postaus, ihania kuvia!Olen myös matkaamassa toukokuussa Lontooseen, joten tämä nostatti matkakuumettani vielä entisestään! :D

 • Essi

  hieno toi uus banneri!:)

 • Elviira

  Wauu, sun uusi banneri on aivan mahtava ! Todella kaunis olet :)

 • Pelham Wife

  ja täällä se vaan matkakuume kasvaa entisestään, eikä nämä kuvat todellakaan helpota asiaa :D kiitos kovasti! Odotan ainakin innolla mitä kenkiä on lähtenyt mukaan :)