CATEGORIES

Sensual Spain

20.8.2011
Miniloman viimeistä päivää viedään! Ikävä kyllä tässä on mennyt aika niin hujauksessa, että en ole normaalilla tavalla ehtinyt panostamaan blogiin. Täten joudutte nyt ikävä kyllä tämän päivän ajan tyytymään muutamiin fiiliskuviin viimeisten päivien ajalta. Sen jälkeen luvassa taas päivän asua kauniissa maisemissa sekä myös hieman sisustusaiheisia postauksia… 
Strictly Style – vuosipäivä arvontakin sulkeutui viime yönä. Kiitos teille kaikille osallistujille – teitä oli huima määrä! <3 Heti alkuviikosta ilmoitan täällä voittajat.
Nyt viimeiset irti aurinkoisesta säästä ja illalla suunnataankin taas kohti Helsinkiä. 
Hasta la vista amigos! <3

The days in paradise have flown by so quickly and tonight, we head back to Finland with my sister. Understandably, I haven’t had the time to create lengthier posts for you guys, so you have to settle for pretty ambiance pictures taken here in Spain. From tomorrow on, you will get outfit of the day posts in the beautiful scenery of Spain and a
lso posts discussing interior decoration…

The Strictly Style birthday ballot closed last night and I will announce the winners in the beginning of next week. So many of you took part – thank you for your kind words and time that you give to me and my blog <3 You guys are the best <3
Hasta la vista amigos! :)

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Mahtavia kuvia taas kerran! :) Millä akmeralla ja objektiiveillä mahtaatkaan oikein kuvata? Loisto jälkeä kuvissasi :)

 • susann

  Todella upea tuo viimeinen kuva!! On ollut pienoista matkakuumetta tässä jonkin aikaa ja nämä kuvat ei ainakaan auta asiaa yhtään ;) Kai se äkkilähtö on pakko varata!

 • primrose

  Aivan ihania kuvia! Kuvista välittyi ihana tunnelma. Mulla on ollut aika hektistä viime päivät joten näiden kuvien rento tunnelma tarttui muhunkin mukavalla tavalla. Kiitos kivasta blogistasi, jonne on aina mukava tulla katsomaan hienoja kuvia ja saamaan inspiraatiota! :)

 • emmu

  Hei!Olen alkanut vasta pari kk sitten lukemaan blogiasi ja olen aivan koukussa! :)Tiedän ettet kerro yksityiselämästäsi ja sen ihan hyvä asia. Mutta voisitko tehdä postauksen häistä. Olisi myös kiva jos voisit kertoa millainen oma hääpukusi oli jos ei mene liian paljon sinun yksityiselämääsi :)

 • emmu

  Hei!Olen alkanut vasta pari kk sitten lukemaan blogiasi ja olen aivan koukussa! :) Tiedän ettet halua kertoa yksityiselämästäsi, mutta olet kertonut olevasi naimisissa ja olen aivan häähullu joten voisitko tehdä jonkun postauksen häistä, voisitko kertoa millainen oma hääpukusi oli jne:) jos ei mene liian paljoa yksityiselämääsi :)

 • Tiza

  when i see your pics i want to go to spain, too.. i was at july at tenerife and that was soo beautiful.. have a nice wexx tizawww.loop-ladys.life.blogspot.com

 • anna

  huhhuh, näyttää aikas täydelliseltä! itsekkin olin espanjassa kesällä, love that country and language! ihania noi sisustuskuvat myös:) ai että, kumpa itsekin pääsisin pian uudestaan:)

 • Reetta

  Ihania tunnelmakuvia :) Tulee kyllä niin hirmuinen kaipuu Espanjaan. Jos vaan opiskelut antavat talvella myöten niin aion ottaa lennon lämpimään :)

 • Bella

  Missä päin Espanjaa!? Luuletko, että tuollaisella lomalla voisi olla pariskunnan kanssa joilla on pieni lapsi? :)

 • Anonymous

  Aivan ihania kuvia! Saako kysyä mistä päin Espanjaa löytyy noin ihanat maisemat?

 • Anonymous

  Heii mitä sävyä hiuksissasi on? Tosi kauniin ja lunnollisen väriset :)

 • Heidi

  Upeita kuvia!Ja jee kookosöljyä! Mihin tarkoitukseen sä sitä käytät? Se on mulla ihan ehdoton tuote. Pesen sillä niin meikit ja käytän iholla muutenkin. Lisäks mä käytän sitä ruoanlaitossa. Aivan mainio tuote! :)

 • Tiia

  Kelpais kyllä tuollainen loma :)

 • Anonymous

  Aivan ihania kuvia! Kodin sisustus näyttää tosi kauniilta ja harmooniselta, olisi voinut vaikka enemmänkin kuvia katsella. (: Kauhea sisustuskärpänen yrittää juuri puraista täällä.. ;)

 • BagMiss

  Upeita kuvia! I wish I were there…