CATEGORIES

To Stockholm with my blogging friends!

7.10.2011
Tänään lähden pienelle reissulle loistavassa seurassa, nimittäin tyttöjen kanssa viikonloppulomalle Tukholmaan! Enkä vaan keiden tahansa tyttöjen, vaan 3 ihanan bloggaavan ystäväni kanssa, jotka tekin saatatte tuntea… Nimittäin Charin, Sofién sekä Cocon kanssa! Itseasiassa Cocon pääsen tapaamaan vasta reissussa ensimmäistä kertaa kasvotusten, mutta ihanan Sofién olen tuntenut pitkään ennen blogimaailmaa ja Char olikin ensimmäisiä hyviä ystäviä, jonka olen saanut tämän bloggauksen myötä <3 Tukholmassa tapaamme sitten vielä yhden hyvän ystävämme, joka myös kirjoittaa blogia… Osaatko jo arvata kuka? 

No Lintuhan se siellä Tukholmassa odottaa! :)  Yllä näkyvä kuva on kahden vuoden takaiselta picniciltämme Koffin puistossa. Taisi Lintukin asua vielä tuolloin Suomessa. Muut niin hillittyjä klassisia daameja ja mä tottakai taas rävellän keskellä. Ensi viikonlopuksi tuohon porukkaan liittyy vielä kaksi ystävällistä kasvoa lisäksi! Matkan meille tarjoaa VisitSweden, joka on sopinut kyseisen yhteistyön ihastuttavan Sofién kanssa. Oih, nyt on kyllä tulossa kiva vkoloppu, josta saatte varmasti kattavan kuva-arsenaalin!

Today I’ll be heading off for a small weekend getaway with a few girlfriends of mine. These girls however, a faces you guys might know as well… Because I am cruising off to Stockholm with my fellow blog collegues and old friends: Char from Char and the City, Sofié from Avec Sofié, Coco from Coco’s Sweet Dreams and in Stockholm we’ll meet up with the lovely Lintu from Ps. I love fashion. The minitrip is sponsored by VisitSweden, so you’ll get a lot of photo material from our journey. Gosh, it’s gonna be a great girls’ weekend getaway!

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Kaipa mustat pitsishortsit ovat yöasu, joten pue t-paita tai toppi riippuen makuuhuoneesi lämpötilasta.Ihmettelen avuttomuuttasi.

 • Mona

  Ihanat lempparibloggaajani:) Odotan innolla kuvia reissusta, eli ei haittaa vaikka laittaisit niitä paljon tulemaan;) Super kivaa ja rentouttavaa viikonloppua!:)

 • Anonymous

  hei olisiko sinulla neuvoa minkä kanssa pukea mustat mini pitsi shortsit, ihanat shortsit mutten tiedä minkä kanssa pukisin :( neuvoja?

 • Mrs. V

  Anonyymi,hahahah. Olen kerran ystävän vinkkauksen ansiosta sinne sivulle eksynyt ja kyllähän siinä riitti ihmettelemistä :o Mutta mutta, meitä on moneksi ja kuka minä olen sanomaan kenellekään kuinka elää elämäänsä. Mä kyllä oon aika ajoin ihan totaalinen räveltäjä, mutta ei sit pidäkään ottaa itseään liian vakavasti ;) Kiitos ihana kauniista sanoistasi ja ihanaa vkoloppua! :)Tytto,Kiitos paljon! Ja niitä muuten tulee varmaan tuutin täydeltä kyllästymiseenne asti :/ :DElisabete,Samaa sulle muru <3Piia,Voi vitsi kun Cavankin olisi saanut mukaan! <3 Luulisin, että Sofie ei Cavaa taida sen enempää tuntea ja hän sai kutsua vaan 3 ystävää mukaansa :( Itse onneksi näin ihanaa Cavaa eilen <3 Ja muru on semmoinen työmyyrä että se olisi varmaan ollut kiinni töissäkin:) Toivottavasti ensi kerralla! :)Riina,Kiitos paljon! <3 Toivotaan vaan, ettei laiva nyt ihan kamalasti noista tuulista keiku :/Helkku,Kiitos ihanuus <3 Samaa sulle!Riiny,Kyllä tulee mukavaan saumaan mullakin! :)Kiitos paljon ja ihanaa vkoloppua sullekin!anonyymi,kuule kun arvontakaan ei ole vielä lähtenyt käyntiin!:) Mutta sitä luvassa ensi viikolla…;)Lotta,Kiitos kovin! :)Ann,Juuri kun viestisi tuli niin ihana samainen ystäväni istui vieressäni ja antoi luvan julkaista kommentin :) Kyllä, minä kaipaan myös hänen blogiaan, hän vaan itse kokee, ettei se enää ollut hänen juttunsa. Kaikkea aikansa :)Jenna,Ihan varmasti! Kiitos ihana!Anonyymi,Taisi olla jostain Amsterdamilaisesta naistenvaateliikkeestä. Brändin nimi on ihan faith, ehkä googlettamalla löytyy?SC,Kiitos paljon! :) Varmasti tulee <3

 • S.C.

  Oi ihanaa viikonloppua! Teille varmasti tulee hauska reissu =)http://iseesc.blogspot.com/

 • Anonymous

  Mistä olet tuon vikassa kulevan paitasi ostanut?:)

 • Jenna

  Teille tulee varmasti mukava reissu – hauskaa matkaa! :)

 • Ann

  Hei onko tuo neitokainen, jonka naama on peitetty, Elina (?) joka kirjoitti joskus aikanaan All that glitters -blogia? Muistan hänen bloginsa hyvin ja pidin siitä kovasti! Muistan myös kun aikoinaan postasit tästä kyseisestä piknikistä :) sääli ettei ystäväsi enään bloggaa :/

 • Lotta

  Hauskaa reissua! :-)http://blogilottan.blogspot.com

 • Anonymous

  Koska julkaistaan sen yves rocher kisan voittajat? =)))

 • Riiny

  Oi mä niin kahdehdin teitä, olis kiva saada tommonen pikku reissu tähän työviikon jälkeen :) Nauttikaa Tukholmasta :)

 • Helkku

  Hei ihanaa viikonloppua! <3 Otahan paljon kuvia kauniista Tukholmasta. :)

 • Riina

  Kuulostaa ihanalta matkalta. Hauskaa matkaa sinulle ja muillekkin tytöille! :)

 • Anonymous

  uteliaisuudesta kysyn, että miksi Cava ei lähde? Liikkuuhan hänkin teidän kanssaan :) mutta ehdottoman innolla odottelen postauksianne reissusta! hyvää matkaa,noi tyttöjen reissut on ihan parhaita :)) -Piia

 • Elisabete

  Ihanaa viikonloppua <3

 • Tytto

  Ihanaa matkaa! Matkapostauksia ja kuvia odotellessa :)

 • Anonymous

  Miksi ette tapaa sitä Kissies.se tyyppiä? :-DD Olet ihana, et ollenkaan räveltäjä! <3