CATEGORIES

We are back!

10.10.2011
Olemme kotiutuneet Tukholman reissultamme, joka oli kerrassaan fantastinen viikonloppu! Visit Sweden oli järjestänyt meille elämyksellistä ohjelmaa ja sen kruunasi aivan mieletön seura. Lintu, Char, Sofié ja Coco, olette aivan mielettömän ihania naisia. Kiitos naurun täytteisestä ja ikimuistoisesta reissusta, nyt vaan suunittelemaan seuraavaa…;) Kuvia otettiin ennätyksellinen määrä. Taitaapa lähennellä paria tuhatta… Kun saan vaan kuvat järjestykseen niin tulossa on kyllä sellainen määrä Tukholma tärppejä että oksat pois! Kaikki näiden ihanien neljän naisen koristamana <3 Tässä ihan muutama kuva meistä yhdessä kaupunkimaisemissa kunnes saan loputkin järjesteltyä. Kiitos tytöt, ja ensi reissuun! <3


We are back from Stockholm and oh what a great weekend it was! Visit Sweden organized a trip full of unforgettable experiences and we had the best time together. The cherry on top was these four amazing blogging friends of mine, who are all simply incredible women. Thank you Lintu, Char, Coco and Sofié, you are absolutely wonderful. We managed to take close to few thousand pictures, so before I get them all organized, here are a few sweet pics of all of us together. Stay tuned, as a great deal of Stockholm tips will be shared here on Strcitly Style in the form of gorgeous pictures and funny videos. Thanks again girls, and hope to see you soon;)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • alesandra

  sulla on niin ihanat hiukset:)

 • Elviira

  Todella tyylikkäinä ja kauniina olette siellä päin pitänyt hauskaa:) Ihania kuvia.

 • BincCi

  oon aika varma että Ruotsalaiset miehet sai sydärin ku noin kauniit naiset saapu Ruotsiin :DD http://grumfus.blogspot.com/

 • S.C.

  Ihania kuvia ja hyvin valittyy fiilikset, tais olla tosi kiva v.loppu =) Ja ootte kyl kaikki niin kauniita!http://iseesc.blogspot.com/

 • Petra Pauliina

  Voi tuo ensimmäinen kuva on niin suloinen – ihanat suosikkibloggarini samassa kuvassa! :)Tuli kova matkakuume Tukholmaan ja ikävä sinne muuttanutta ystävääni näitä teidän kuvia katsellessa! Ihanalta vaikutti teidän viikonloppu :)

 • Tytto

  Kauniita kuvia kauniista ihmisistä :) Lisäkuvia ehdottomasti! Charin blogista jo ihastelinkin sunnuntain lasien kilistelykuvia.

 • Helkku

  Yhdyn muiden sanoihin; ihania kuvia! :) Teillä on varmana ollut super kivaa yhdessä. :) Ja niitä lisäkuvia odotellessa!

 • Anonymous

  Olette näyttävä joukko kauniita naisia :) -Hannah-

 • Taru

  Iiiiihania kuvia!! Teillä kaikilla on aina niin upeita kuvia, joten kovasti jo ootan kuvaraportaasia reissustanne :)))

 • Pelham Wife

  ihania kuvia! näistä välittyy ihana lämpö ja aitous, tulee itsellekin kauhea matkakuume tyttöjen kanssa :)

 • lora

  Hauskalta kyllä on kuulostanut viikonloppunne, innolla odotan Tukholma-vinkkejä :)Olette kaikki niin erinäköisiä mutta todella kauniita sekä tyylikkäitä!

 • liisa

  aivan ihania noi kimppakuvat, sovitte jotenkin hirmu hyvin yhteen! :)http://liisamarian.blogspot.com/

 • Emma

  Näitä kuvia katsellessa tuli itsekin hyvälle tuulelle, mikä on hieman harvinaisempaa näin maannatainaamuisin :) Olette kaikki todella upeita ja kauniita! Odottelen jo innolla lisää kuvia reissusta tänne näytille!