CATEGORIES

Iloinen Amsterdam

18.3.2013

Kuten Strictly Styleä Instagrammissa seuraavat tietävät, meidän matka kävi kohti Hollantia viime torstaina. Meillä on ollut älyttömän upea viikonloppu poikani kanssa, vaikka sää hyvin sateinen on ollutkin. Visiittimme syy oli rakkaat ystävät, joten harmaat pilvet eivät meidän aurinkoista mielentilaamme haitanneet sitten vähääkään.

Jokin aika sitten etsin meille hyviä matkarattaita, ja sain teiltä paljon loistavia vinkkejä ja pointteja. Kiitos! Olemme aiemmin matkanneet pojan kanssa Shanghaihin ja Dubaihin, minne olemme saaneet lainaan toiset rattaat Stokkelta. Omat Bugaboo Donkeyt ovat toimineet loistavasti keskustassa asuvalle, mutta matkalle ne ovat turhan isot ja vaivalloiset. Kiitos Stokken, sain omakseni heidän uudet Stokke Scoot matkarattaat, jotka ovat olleet ihanan helpot, toimivat ja loistavan kompaktit! Luvassa vielä myöhemmin postausta käyttökokemuksistani (nyt kun jo on kokemusta kolmista eri vaunuista/rattaista).

Sää on tosiaan ollut harmaa, mutta meillä ollaan huoletta lauleskeltu sateessa. Syy suureen iloon oli riemukas jälleennäkeminen. Tapasin Hollannissa siellä asuvia ystäviäni, ja he tapasivat pienen poikani ensimmäistä kertaa.

Matkan ajan asuin erittäin rakkaalla ystävälläni, jolla on vuotta vanhempi poika. En pysty edes sanoin kuvailemaan, miten upeaa on ollut katsella poikiemme tutustumista ja ystävystymistä <3

Rakas ystäväni E, jolta tullaan näkemään täällä vielä päivän asu! Meillä on suurelta osin hyvin samanlainen maku, mutta kuitenkin sen verran erilainen, että saamme toisiltamme ajoittain erittäin hyviä uusia vinkkejä vaatteiden yhdistelemiseen. Lisää kuvia tästä kaunottaresta tulossa…

Ikävä kyllä tälläkin matkalla kävi sama homma kuin edellisilläkin reissuilla: Kuvia olen ottanut monta sataa, mutta niistä n.99% on kuvia pojasta n.miljoonasta eri kuvakulmasta. Onneksi jokunen maisemakuvakin on eksynyt joukkoon! :D Muutenkin aika on mennyt ystävien seurassa nauttien joka hetkestä. Ah. Iloinen Amsterdam!

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • mamma79

  Hei !

  Mitkä rattaat ystäväsi lapsella oli / on ?

  Ja saako Stokke Scoot kasattua MYÖS istuinosan ollessa selkä menosuuntaan ?

  • Mrs.V

   Ystäväni lapsen rattaat ovat Bugaboo Beet! Mulla on matkarattaat nyt varastossa, mutta muistaakseni sai?! :D

   • mamma79

    =)

 • Hei, voisit ehkä kertoa hieman lisää vauvan kanssa matkustamisesta lentokoneessa? :) kiinnostaisi kovasti!

  • Mrs.V

   Joo ehdottomasti! :) Tarkoitus olisi tehdä ihan oma postaus aiheesta! :)

 • Rosa

  Moikka! Laitoitko tarkoituksellisesti kuvan jossa nimesi tulee näkyviin? Tarkoitan siis ekaa kuvaa :) ajattelin vaan kun aikasemmin oot ollu niin tarkka nimen piilossa pysymisestä :)

  • Mrs.V

   Heippa! :) Reilu vuosi sitten kun bloggaamisesta tuli virallisesti työ siirtyessäni Bonnierille Olivian alle, niin totesin, että nimi saa näkyä nyt kun tämä on työ. Eli siis nimeä en täällä kuuluta, mutta se toki saattaa vilkkua eri yhteyksissä joskus. Mutta suuri kiitos huolestasi! :) Ei mitään hätää siis! :)

 • titta

  tosiaankin sädehdit säässä kuin säässä! rakastan blogiasi ja sitä, kuinka vaikutat niin lämpimältä ja ihanalta ihmiseltä <3 tyylisi on täydellinen ja et ole ollenkaan pinnallinen niinkuin moni muu bloggaaja, eivät kaikki tiertenkään! :) go you girl!

 • hei

  Millä kameralla+objektiivilla olet ottanut nämä kuvat? :)

 • Sinä se vain sädehdit säässä, kuin säässä :)

 • emma

  Vauvakuume :( :)

 • J

  Olen aina Hollannissa käydessäni pistänyt merkille sen, että vaikka ilma olisi kylmä, lapsilla on harvemmin pipo päässä tai hanskat kädessä. Usein vanhemmilla oli, mutta lapsilla ei. Oletteko kiinnittäneet samaan asiaan huomiota?

  • maisse

   saksassa lapset ei käyttäny hanskoja vaikka oli jo pakkasta….. en tiiä mistä johtuu :D

 • Tajusin kaipaavani vesisadetta, kun katsoin näitä kuvia :D

 • Haidi

  Ihania kuvia! Vaikkakin sateisia, mutta silti kaikkien naamalla on valtava hymy! Iloinen fiilis kyllä välittyy :)

 • Ohhoh, olimme tasan vuosi sitten Amsterdamissa ja ilma oli niin aurinkoinen, että olin yhden päivän t-paidassa! Kylläpä se voi vaihdella paljon. Hienoa että matkanne oli onnistunut!

  Amanda
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

 • Emmi L.

  Kuulostaa ihan täydelliseltä matkalta vaikka sää ei suosinutkaan :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com