CATEGORIES

Amsterdam!

1.4.2013

Better sooner than later... Tällä kertaa itkuisat See you soon -toivotukset todella pitivät paikkansa. Meillä oli niin mahtava miniloma Hollannissa ystävien luona, että suuntasimme tänne takaisin pääsiäiseksi. Huh mikä hullu :D Tällä kertaa matkaan pääsi koko pieni perheemme. Mikäli et ole vielä itse Amsterdamissa tai Hollannissa ylipäänsä käynyt, suosittelen lämpimästi! Aurinkoa on luvattu tännekin, joten toivottavasti enemmän fiilistelykuvia luvassa!

Päivät vietän taas upean ystäväni E:n seurassa. Monet teistä kyselivät hänen hienon kampauksensa perään. Tällä reissulla yritän hänen avullaan tehdä siitä oman postauksensa!

Tot zo lieverds!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kaisla

  Voih, mun matkakuume vaan yltyy näitä kuvia katsellessa! Olen jo pitkään haaveillut matkasta Amsterdamiin. En tiedä mikä, mutta joku siinä kaupungissa viehättää mua valtavasti. Tähän mennessä olen viettänyt siinä kaupungissa ainoastaan muutaman tunnin lentokentällä jatkolentoa odottaen :D

 • I love Amsterdam. Last time I was there was 10 years ago!! I must return ^_^

 • Haidi

  Oi ihanan näköistä ja varmasti ollut ihana päästä taas ystävien seuraan jopa koko perheen voimin! Ihanaa minilomaa teille! :><3

 • M

  Hei mihin vuodenaikaan suosittelisit Hollantia? Äitini kävi aika tismalleen vuosi sitten ja kevät siellä oli kuulemma todella upea. Meillä olisi nyt suunnitteilla loppu kesäksi minilomaa Eurooppaan ja haluaisin kovasti käydä Hollannissa, mutta voipi olla, että tahtoisin nähdä Hollannin juurikin keväällä, jollon tulppaanit ovat varmasti kauneimmillaan. Vaikka maahan on varmasti jokaisena vuodenaikana upea, mihin sinä kallistut? :)

 • Murkinamasu

  Kiireisille tiedoksi, että youtubesta löytyy todella paljon tutoriaaleja hakusanoilla ‘braided bun’. Toki ne ovat englanniksi.
  Tässä esimerkiksi yksi vaihtoehto: http://www.youtube.com/watch?v=cEUzmmQQnqo