CATEGORIES

Lempeää laivastonsinistä

17.6.2015

Täällä asumisen yksi parhaita puolia on ehdottomasti lämmin sää. Lasten kanssa voi heti aamusta lähteä harrastamaan ja tekemään. Tässä lyhyessä ajassa meille on ehtinyt kehittyä pieni traditio: Kerran viikossa käymme perheemme kanssa aamupalalla Le Pain Quotidien -kahvilassa, joka sijaitsee Manhattan Beachin keskustassa, kompaktin aukion kulmassa. Aukiolla on pieni vesilähde, jossa lapset paljain varpain nauttivat lämpimästä säästä ja veden viilentävästä tunteesta. Kahvilan herkullinen avocado toast maistuu taivaalliselle samalla, kun ihailemme rantakaupungin elämää ympärillämme. Paljon aurinkoisia kasvoja, lapsien naurun kiljahduksia ja iloisia hännän heiluttajia. Täällä on ihmisen hyvä olla.

mbaukio-0608title mbaukio-0588 mbaukio-0829 mbaukio-0820 mbaukio-2-5 mbaukio-2 mbaukio-0890 mbaukio-0873 mbaukio-0906 mbaukio-0913 mbaukio-0614

shirt BENETTON
shorts NEXT
shoes CONVERSE

Lisää ihanasta Le Pain Quotidien -kahvilaketjusta tulossa myöhemmin!

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sonsaa

  Valloittavia kuvia jälleen pikku miehistä! Täytyy kyllä sanoa, että teidän perheessä “perhealbumeihin” kertyy vuosien varrella varmaan ihan mieletön määrä upeita otoksia. Niin hienoja kuvia julkaiset täälläkin puolella jatkuvasti ja blogin myötä myös näitä arkisia hetkiä tulee ikuistettua niin paljon useammin :)

 • Anonymous

  Oi, noita hienoja Converseja! Näitä lastenvaatepostauksia on kiva lukea :)

 • Noora

  Heippa! :) Voi miten suloiset pojat sinulla on!! Ja aivan ihanat vaatteet! Omalla pojallani suosin myös laivastohenkisiä vaatteita, erityisesti kesällä, ne ovat niin kivan värisiä ja sopivat hyvin pikkumiehille :) Iloisista hännänheiluttajista tuli mieleen, että missä teidän ihana koira on?

 • Heidi

  Hei, olemme tulossa manhattan Beachille lomailemaan yhdessä 2v4kk poikamme kanssa. Osaatko suositella kivoja leikkialueita tms puuhaa tuon ikäisen pikku riiviöt kanssa :)

  • Mrs.V

   Meidän suosikit ovat Manhattanin Pollywog Park (monipuolinen), sekä Hermosa Valley Park. Suosittelisin teille tuota ensimmäistä! :) Ihanaa lomaa teille! :)

 • Niina

  Oi miten suloisia pikkumiehiä :) nauttikaa auringosta ja vesileineistä, keski-Suomessa on tälläviikolla satanut vaan rakeita ja +7 astetta! Ajattele miten hullua!! Olemme suuntaamassa perheemme kanssa lomailemaan LA:han ja minun pitäisi siellä ollessa käydä ripsihuollossa. Osaatko suositella jotain paikkaa?

  • Mrs.V

   Ei ole totta :/ Kesä on ihanaa aikaa Suomessa, niin harmillista, jos se jää lyhyeksi :( Toivottavasti tulee pitkä intiaanikesä vielä! Ja voih – mä luovutin heti tänne tullessa ripsien suhteen. Täällä asuvat suomalaiset tyttökaverit osasivat kertoa, että hinta on melkein kolminkertainen Suomeen verrattuna ja laatu samanvertaisesti huonompaa! Olen itse niin kranttu, mitä ripsiin tulee, joten nyt on ollut tänne muutosta lähtien vaan omat räpsyt ja mascaraa :/ Hyvä olisi mullakin hakusessa. Simonaa ei noin vain korvata :/ Ihanaa Losin matkaa!

 • I like your boyes style so much :)

  https://colorofberries.wordpress.com/

  • Mrs.V

   Thank you! I do too <3

 • Le Pain Quotidien on kyllä ihana ketju, oli ihan suosikki New Yorkin matkalla! Suloisia kuvia, täällä Suomen “kesäkeleissä” olisi kyllä itsekin valmis muuttamaan nyt auringon alle…

  • Mrs.V

   Niin on! :) JA voihan harmitus! Luulin, että sielläkin alkoi viimein kesä! :(

 • Le Pain Quotidien on kyllä niin ihana! Lontoossa kävin ensimmäistä kertaa kyseisessä ketjussa aamupalalla ja se vei kyllä mukanaan :) meidän tyttöporukan pöytä täyttyi toistaan ihanemmista ruuista ja kaikki oli vain niin hyvää! Ihanan merihenkinen asu pojallasi ja niin kivoja kuvia!

  • Mrs.V

   No juuri näin! :) Ihana kerätä ihmiset pöydän ympärille, nauttia elämästä ympärille ja siinä samalla nauttia tuoreita ja raikkaita herkkuja <3 Ja kiitos jälleen Haidi <3

 • hani

  Hurmaavat lapset! Ja tummansininen/valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä. Miten sulla sujuu autolla ajo sielläpäin? Itselläni oli pieni kynnys lähteä auton rattiin, kun asuimme Washingtonissa. Lopulta ajelin ihan sujuvasti nelikaistaisilla highwaylläkin :) Ajamista helpottaa kyllä, että melkein kaikki paikat on suunniteltu autoileville…

  • Mrs.V

   Kiitos <3 Sinivalkoraita ei petä koskaan ;) JA hyvin kiitos sujuu. Itsellä ei ollut kynnystä lähteä ajamaan. Niinkuin sanoit, melkein kaikki on suunniteltu autoileville (kävely tehty paikoittain mahdottomaksi) ja välimatkat on mitä on niin hyppäsin auton rattiin heti kun tänne muutettiin niin kynnystä ei syntynyt. Haluan nähdä ja kokea täällä mahd. paljon ja koen, että mahdollisuuteni olisivat liian rajoitetut jos en ajaisi. Tosin ymmärrän enemmän kuin hyvin, että ratin taakse istuminen jännittää. Täällä monella suomalaisella ystävälläni on sama huoli.