CATEGORIES

Hollywood kids

19.10.2015

Viimeisen kymmenen päivän ajan meillä on ollut vieraita koti-Suomesta. Täten paljon on tullut taas tehtyä ja nähtyä. Yhden päivistä ristimme Hollywood-päiväksi, jonka sisään ahtasimme mahdollisimman paljon legendaarista nähtävää: Hollywood boulevard tähtineen, Beverly Hilssin hulppeat kartanot, Rodeon luksusliikkeet ja The Grove-ulkoilmaostarin iloinen tunnelma. Mutta meidän, kuten vieraiden päivän suosikki, oli Griffith Obesrvatory, josta kirjoitin hiljattain. Los Angeles on valtava kaupunki, josta on ehkä aavistuksen hankala saada kokonaiskuvaa, sillä mitään yhtä “keskustaa” ei enkelten kaupungissa ole. Täten suosittelen ehdottomasti kipuamaan ylös vuorille, missä saa edes vähän osviittaa kaupungin koosta. Sitä riittää pidemmälle, kuin silmä kantaa. Jos lapsia ei ole matkassa, suosittelen patikoimaan ylös runyon canyonia ja yhdistämään nähtävyydet mukavaan reippailuhetkeen. Lasten kanssa runyon on jo sen verran haastava (tosin ei mahdottomuus), että suosittelisin ajamaan Hilsseille autolla ja nauttimaan maisemista Griffith Observatorion upeissa puitteissa. Observatorio on myös huomattavasti runyonia turvallisempi paikka alvariinsa juoksevien lasten kanssa. Pikkuspidy sai iloisesti juoksennella ympäriinsä ja taikoa koko kaupungin spidy-seittiensä alle.

observatoryhollywoodkidstext observatorykids-5473 observatorykids-5533 observatorykids-5475 observatorykids-5481 observatorykids-5519 observatorykids-5499star observatorykids-5487 observatorykids-5472 observatorykids-5515 observatorykids-5496 observatorykids-5543star observatorykids-5535 observatorykids-5541 observatorykids-5477 observatorykids-5560

MY BOY’S OUTFIT

t-shirt GAP
shorts H&M
shoes ADIDAS

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • allie

  Jotenkin hurjan ylivalotettuja nämä kuvat olleet viime aikoina täällä blogissa. Ymmärrän, että se saattaa olla toimiva tyylikeino silloin tällöin, mutta voiko siinä käydä niin, että sille itse tavallaan sokeutuu. Toisaalta se on nyt jotenkin in, et ole ainoa ko. tyylin käyttäjä….Itselleni on tuosta seudusta välittynyt muualta jotenkin värikylläisempi kuva, siksi varmaan enemmän aloin kiinnittämään asiaan huomiota.

  • Mrs.V

   Hmmm? Tarkoitatko ehkä tuota kuvan sumeutta? Koska ylivalottuneita nämä ei ole (tosin kun puhutaan ylivaloittumisesta, itse mietin puhki palanutta kuvaa, mistä valoja ei voi enää pelastaa). Olen tuonut varjoja esiin ja lisännyt kontrastia, mutta ehkä suurin ero tosiaan viime aikoisiin kuvien erilaiseen valoon on se, että täällä valo on tosiaan hyvin erilainen, kuin Suomessa. Toki kaikilla on oma tyylinsä aina kuvien muokkauksessa ja sille varmasti käy sokeaksi. Mutta itse pidän tästä tyylistä kovasti. Pidän sävyje tasapainosta ja tietynlaisesta harmoniasta. Pitää myös muistaa, että kuvaan aina raakana. Jos muut näkemäsi kuvat ovat kameran suoria JPG kuvia, niin varmasti ovat hyvin erinäköisiä! :)

   • anna

    Luulen että Allie tarkoitti tätä kuvien valkoisuutta?

    • Mrs.V

     Eli siis kuvien ns. sumeutta? Siis, että tuon varjot esille?
     Koska “valkoisuutta” en tuo mitenkäänn lisää käsittelyssäni.

     Eli toisin sanoen ne kohdat kuvassa, jotka olisivat mustat, ovat nyt vaaleammat/ harmaat. Oletan, että tarkoitatte sitä :)

     • aura

      Omaa silmää miellyttää tämä muokkaus :)

     • Viivi

      Mun silmään nämä näyttää taas ihan superhyviltä!

     • allie

      No en tarkoittanut, että kuvat ovat ylivalottuneita, ilmaisin varmaan itseni huonosti…tarkoitin siis tehokeinona käytettävää lievää ylivalotusta. Ja sitä, että kuvat näyttävät jotenkin “latteilta” ja tokihan muitakin säätöjä on kuin valoituksen ruuvaaminen…tiedän kyllä, että valo on erilainen siellä, enkä puhu nyt pelkästään tämän postauksen kuvista…tuota lievää ylivalotustahan olet käyttänyt jo aika kauan, mutta nyt sitä on minun silmään ollut jotenkin enemmän kuin ennen. Enkä tarkoita, että olisivat huonoja, minä nyt vaan jotenkin kiinnitin taas tähän huomiota, koska itsekin harrastan valokuvausta.

 • Voihan söpöys tuo viimeinen kuva! Ja varmasti ihanaa saada ystäviä Suomesta vierailemaan! Nauttikaa :)

  • Mrs.V

   Olivat hyvin söpöjä keskenään! :) Ja aina ihana, kun läheiset tekevät efortin ja lentävät tänne sakka :) He lähtivät jo viime yönä, mutta keskiviikkona saapukin jo seuraavat vieraat :D <3