CATEGORIES

Veljesten asut Alteassa

17.3.2016

Päivät Espanjassa ovat hurahtaneet ohi yhdessä myllerryksessä, kun on yrittänyt pysyä näiden kahden vekkulin perässä. Ennen kuin jaan muutaman kuvan Altean vanhasta kaupungista, jonka kauneus on vertaansa vailla, sorrun pikapäivitykseen pikkumiesteni asuista. Täällä ei ihan vielä t-paidalla ja sortseilla pärjää, mutta keskipäivän porotuksessa voi jo riisua neuleen päältä.

altea maaliskuu 2016-0028

Outfits

Big brother
t-shirt RALPH LAUREN
pants H&M
shoes VANS

Little brother
t-shirt RALPH LAUREN
pants GUGGUU
shoes VANS

Nuo pikkuveikan päällä näkyvät Gugguu-housut, ovat olleet ihan tauottomassa käytössä jo parin vuoden ajan. Ehdottomasti suosikkihousut pojilleni. Niiden mitoitus on niin onnistunut, että tuo 86cm koko kesti sopivan kokoisena esikoisella todella pitkään! Kun ne sitten jäivät pieneksi esikoiselle, lahkeiden resorien ansiosta ne pystyi kauniisti taittamaan niin, että ne kulkeutuivat lennosta pienemmälle. Ne ovat todella saaneet käyttöä meidän taloudessa!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Marika

  Hei! Ei nyt liity ollenkaan postaukseen mutta kiinnostaisi nähdä vähän kotikuvia pitkästä aikaa. Etenkin poikien huonetta! Täällä pikkuveli siirtyy pian isoveljen kanssa samaan huoneeseen nukkumaan ja kaipaisin vähän inspiraatioo huoneen suhteen :D

  • Mrs.V

   Moikka! Itseasiassa meillä on nyt projekti vähän kesken… Kuopus kun on siirtymässä pinnasängystään pois “isojen poikien sänkyyn”, niin nyt juuri mietimme vaihoehtoisia ratkaisuja… Tällä hetkellä pohdimme kerrossänkyä, kun esikoinen on myös mielenkiintonsa niihin ilmaissut. Mutta voi olla, että lähiaikoina siitä tulee vielä juttua. :)

   • Marika

    Kiitos vastauksesta :) Jään siis odottelemaan!

 • Oona

  Mäki oon todennut Gugguun vaatteet todella hyviksi. Ne käyvät tarhassa hyvin päälle laitettavaksi, koska ovat mukavat ja niissä on hyvä painaa menemään turbovauhtia myös kotonakin – äiti ei vaan tahdo pysyä perässä. Lisäksi ovat kivan näköiset, että voi pitää päällä muutenkin kuin vain silloin kun pitää olla mukavasti – tosin lapsen pukeutumisessa mennään nyt aina käytännöllisyys edellä, mutta mitäpä äiti sille mahtaa että tahtoo oman lapsen näyttävän myös coolilta. Meidän pikkupoika on itsekin todennut olevansa cool noissa samaisissa housuissa, ihan kuin kuulemma iskä verkkarit päällä.

 • Oi ihanat pienet raitapaidoissaan! Jännä nähdä millaisia kuvia tällä kertaa saat vanhasta kaupungista :)