CATEGORIES

5 kivaa yhteistä aktiviteettia lasten kanssa

6.5.2017

Meillä on hyvin energiset pojat, mikä varmistaa myös erittäin aktiivisen arjen. Meidän  lapset kirjaimellisesti kiipeilisivät seinillä, jollei heidän energiaansa suuntaa johonkin järkevään. Joten melkein jokainen päivä leikkien lisäksi meillä harrastetaan tai tehdään jotain perheenä. Tässä alla meidän perheen viisi suosikki aktiviteettia yhdessä.

brothers’ outfits
sweat shirts H&M
t-shirts ADIDAS
shorts GUGGUU / saatu
shoes ADIDAS yeezy / saatu

1.Jalkapallo
Futis on hieno laji. Ei paitsi sen liikunnallisista syistä, mutta senkin takia, että se on joukkuelaji. Maailman paraskaan pelaaja ei pärjää pelissä yksin. Syöttämällä toiselle pääsee etenemään nopeammin ja mahdollisuuksia on enemmän. Joukkuelaji opettaa lasta hyvin pienestä jo niin monella tapaa. Meidän pojilla on todella vahva oma halu ja palo juosta pallon perässä, mistä syystä futista tulee pelattua päivittäin. Talvella käydään paljon kuplahalleissa ja kotonakin palloa saa potkia… Siitä syystä pöytälamput ovat meillä vähentyneet…

2.Pyöräily / Potkulautailu
Jos aurinko paistaa, niin mitä todennäköisimmin meidät bongaa kävelyretkeltä poikien kanssa Helsingin rantakaduilla. Vanhemmat työntävät kuopusta vaunuissa samalla, kun isommat potkivat menemään potkulaudoillaan ja pyörillään. Talvella saatiin Pokemon-jahdin avulla houkuteltua pojatkin pakkaseen reippailemaan.

3.Sisäleikkihallit
Ikävä kyllä Suomen ilmasto ei ole mitä suotuisin maailmassa, joten erilaiset sisäleikkipuistot ovat sellaisia, missä käydään myös tasaisin väliajoin. HopLop ja Taitoliikuntakeskus Helsingin Telakkarannassa ovat meidän perheen suosikeita. Mahtavaa, että Ison Omenan yhteyteen aukeaa syksyllä uusi Duudsonit Activity Park!

4.Uinti
Meidän poikamme ovat kovia vesipetoja. Vesi on myös hyvin kuluttava elementti, mikä yleensä varmistaa sen, että uni maistuu hyvin polskuttelun jälkeen. Lähiseudulla on muutamiakin hyviä uimahalleja (mm. Tapiola, Töölö ja Flamingo), mutta eniten me käymme Mäkelänrinteen uimahallissa, missä on ihana pieni vesiliukumäkikin perheen pienimmille.

5.Puistoilu
Puistossa vietämme aikaa päivittäin. Potkitaan palloa, keinutaan, kiikutaan ja kiipeillään. Säällä kuin säällä. Ei vesisade meidän poikia ainakaan haittaa. Varustelukysymys! Isoissa lätäköissä hyppiminen se vasta naurun saakin tulemaan vatsanpohjasta. Ihanaa, että Helsingissä on niin paljon hyviä puistoja.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hannis

  Meillä nyt 12 ja 14v. pojat. Meidät pelasti sisäjalkapallolta Ikean pehmojalkapallo, niitä kannattaa ostaa heti 3 kpl. Sitä sai potkia sisällä niin kovaa kun lähti, vain yksi maljakko ja yksi kynttilänjalka menivät sirpaleiksi..!

 • Hannis

  Meillä nyt 12 ja 14v. pojat. Meidät pelasti sisäjalkapallolta Ikean pehmojalkapallo, niitä kannattaa ostaa heti 3 kpl. Sitä sai potkia sisällä niin kovaa kun lähti, vain yksi maljakko ja yksi kynttilänjalka menivät sirpaleiksi..!

  • Hei meiltäkin löytyy sellainen ja pari muuta pehmeää palloa, joita saa käyttää sisällä. Kovia ei ollenkaan. Mutta tosiaan, niilläkin on hyvin osuessaan ojat onnistuneet saaneet tuhoa :D Juurikin maljakko ja pöytälampunjalat! :D Iloista ja lennokasta arkea sinne teillekin! :)

 • Kanerva

  Ensimmäinen ajatus oli, että ihanaa kun muidenkin pojat hyppii seinille ilman liikuntaa ja tekemistä! Täällä on tosin vasta kaksi poikaa, mutta hulinaa riittää ja kaksi kertaa päivässä on ulos mentävä. Joskus kieltämättä kelpaisi rauhalliset sisällä viihtyvät lapset, kun ulkona vihmoo ja tuulee, mutta toisaalta on etuoikeus saada olla ulkona itsekin ja nähdä poikien nauttivan. Ihanat pojat Sinulla ja mukavaa kevään jatkoa!

  • :D Hah. Joo mä nauroin itse tuossa yks päivä että oon viittä vaille menossa rautakauppaan hakemaan jeesusteippiä, sitten teippaan kundit seinälle ja sanon, että leikkikää hetki batmania :D Vauhti on vaan niin kova :D Ei hetkeäkään paikalla :D Mtta kyllä. On kivaa myös tehdä paljon yhdessä perheen kanssa kun kerta siihen on mahdollisuus. Etuoikeus sekin.