CATEGORIES

Kesäloma

5.7.2018

Heinäkuu alkoi ja sen myötä myös monien kesälomat. Meillä on matkaa vielä reilu viikko mieheni kesälomaan, jolloin suuntaamme Ranskaan sukuloimaan serkkujeni luoksi poikiemme, siskojeni ja isäni kanssa. Vanhimpien poikiemme tarha jäi myös kesälomalle tovi sitten ja täten olen viimeisen viikon viihdyttänyt aamusta iltaan villikkoani, miehenikin ollessa koko viikon poissa valmennusleirillä. Päivittäin yritän puristaa heistä kaikki mehut irti, mutta täytyy sanoa että päivien päätteeksi se on enemmänkin minä jolla patterit huutavat ihan punaista! :D Ihanasti myös isäni ja nuorin siskoni ovat olleet seuranamme. Tosin aion ja haluan nauttia tästä heinäkuusta poikieni kanssa täysin rinnoin, sillä kesän jälkeen meillä alkaa ihan uusi elämänvaihe. Nimittäin meidän syksyllä kaksi vuotta täyttävä kuopus aloittaa myös päiväkotitaipaleensa. Se on meille iso muutos, sillä viimeisen kuuden vuoden ajan minulla on ollut vähintään yksi lapsi kotona samalla kun olen tehnyt töitä. Tuntuu aika hurjalta, että kohta ne kaikki ovat näin “isoja”. Itse saan siis syksyllä ihan uuden vaihteen silmään, vaikka nuorin ei vielä ihan täysipäiväisenä aloitakkaan, mutta muutos on silti tuntuva. Tästä syystä tämän heinäkuun yritän mahdollisimman paljon vain lomailla ja nauttia ajasta vielä pienien poikieni kanssa.

Vaikka blogi on minulle työ, ei se ole mitään pakkopullaa. Se on omaa aikaa ja asia, mitä teen koko ajan myös itselleni. Täten minua ei haittaa lainkaan tehdä töitä näin heinäkuussakin, sillä todella nautin blogin pitämisestä kaikkien näiden vuosien jälkeenkin. Mutta silti pieni somebreikki silloin tällöin tekee hyvää. En ole pitämässä mitään tiettyä lomaa blogin suhteen, mutta seuraavan kuukauden ajan päivitystahti on varmasti huomattavasti hitaampi. Tämä myös siitä syystä, että kaikkien poikien ollessa kotona en mitenkään edes ehdi tehdä töitä, vaikka postaus ideat -listani on ennätyksellisen pitkä. Ideoita ja haluakin on, mutta nyt ei ole aikaa. Tosin olen myös nauttinut suuresti siitä, että olen nyt viimeiset päivät ihan vain tehnyt poikieni kanssa ihania kesäisiä asioita enkä ole murehtinut työasioita lainkaan. Ollaan käyty lintsillä, rannassa jäätelöllä, puistoissa leikkimässä, tutkimassa uusia Hop Lopeja sadesäällä, käyty uimassa ja katsottu iltaisin yhdessä elokuvia. Joten ihan täysin kesälomalle täällä ei riennetä, mutta hitaammin tämä heinäkuu otetaan. Toivottavasti sinä pystyt myös lomailla ja nauttimaan mahdollisimman kiireettömästä lomakuukaudesta. Ihanaa kesälomaa kaikille!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hei ihana Hanna! Mainitsin sinut postauksessani blogimaailman supernaisena <3 Kiitos ihanasta blogista! :)

  https://iinesaaltonen.fi/2018/07/09/tienaako-tunnollinen-nainen-vahemman/

 • Sympatiseeraan täysin sua!
  Olen ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa yritän yhdistää lasten pitkät kesälomat näihin yrittäjän olemattomiin. Vaikka lapseni jo hiukan isompia ovatkin, on luovan työn tekemisessä omat haasteensa, kun ajatus katkeaa kaiken aikaa. Nyt kuitenkin teimme hetkellisen maisemanvaihdoksen Espanjaan ja koko perhe saa lomailla – minä mukaanlukien!

  Ihana lomaa teille! Ja tsemppiä äidille, niin niihin lomapäiviin kuin pienimmäisenkin hoidon aloitukseen sitten aikanaan!?

 • Jemmi

  Suloisia poikia jäätelösuineen :)

 • Haidi

  Teille on tulossa ihanan kuuloinen heinäkuu! Nauttikaa poikien seurasta ja kesästä, syksyllä ehtii sitten sykkiä uudella tahdilla :) eiköhän kaikki pidä kesällä vähän sometaukoa. Lintsipäivä kuulostaa ihanalta samoinkuin leffaillatkin! Ihanan rentoa ja riemun täyteistä kesälomaa <3

 • Jenni

  Voi että tuo viimeinen kuva on hauska! :D <3 Ihanaa kesää :)