CATEGORIES

Footway

11.7.2012

Sain hiljattain mielenkiintoisen yhteistyöpyynnön sähköpostiini uudelta nettissä toimivalta kenkäkaupalta – Footwaylta. Leijonaosan ajasta kieltäydyn kohteliaasti yhteistöistä, sillä haluan kokea tuotteen/palvelun olevan täysin omanlaiseni. Nyt oli kuitenkin ehdolla sellaisia tuotteita, jotka olivat minulle ajankohtaisia sekä uskon kaupan tarjonnan olevan teillekin hyvin mieluisa.
Päädyin pitkäksi toviksi tutkailemaan tämän ruotsalaislähtöisen nettikaupan valikoimaa ja löysin satojen kenkien joukosta melkoisen määrän kuolauksen kohteita.

Näin Footway kertoo itsestään sivuillaan:

Kenkämaailmamme hallitsijoita ovat asiakkaat. Teemme kaikkemme, jotta olisit tyytyväinen. Tarjoamme mm. maksuttoman toimituksen, 180 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, edulliset hinnat, nopeat toimitukset, henkilökohtaista palvelua ja laajan kenkävalikoiman. Haluamme olla lähin kenkäkauppasi Suomessa – aina vain parin napsautuksen päässä.

Kaikki verkkokaupassamme näkyvät kengät löytyvät varastostamme. Huolehdimme varastostamme itse, ja voimme siksi aina tehdä parhaamme, jotta saisit tuotteesi mahdollisimman nopeasti. Noudamme kenkäsi nopeasti ja mielellämme!

www.footway.fi

Yhteistyön tiimoilta päädyin tilaamaan neljä paria kenkiä. Tilaus ja toimitus oli juuri niin helppoa kuin firman nettisivut lupasivat. Tilaus kävi vaivatta muutamassa minuutissa ja sain sähköpostiini pian vahvistuksen, että pakettini oli postitettu eteenpäin. Kahden arkipäivän päästä tilauksesta sain tekstiviestin, missä ilmoitettiin pakettini saapuneen lähikauppaani (osoitteineen kaikkineen) ja minun tuli ottaa mukaan vain henkilötodistus ja tekstiviestissä näkyvä tilausnumero. Näin ihan muutaman päivän sisällä sain kotiutettua pari kenkäparia, joita olin jo aiemmin kuolaillut…

Lacoste, Plymton CA Pac, 65,79€

Näissä Lacosten lenkkareissa on mukava kärräillä pikku prinssiä ympäri Helsingin mukulakivisiä katuja. Punainen väri piristää mukavasti vaikkapa farkkujen ja sinivalkoraidallisen paidan yhdistelmää.

Heidän valikoimissaan on paljon tunnettuja merkkejä kuten Lacoste, UGG Australia, Le Coq Sportif, Dr Martens, Converse, Havaianas, Nike, Henry Lloyd, Gant, Tommy Hilfiger ja monia monia muita.

Friis Company, Xenia Creme, 64,99€

Kiinnostuneille tiedoksi – nyt heidän sivuillaan on meneillään vielä kesäale! Erä sandaaleita ja lenkkareita on -25% alennuksessa. Vaikka alet eivät olisikaan käynnissä, on nettikaupan hintatakuu melkoisen miellyttävä ominaisuus myös…

Hintatakuu

Haluamme, että kenkien ostaminen netistä on helppoa ja hauskaa. Tiedämme, että hyvät hinnat tekevät ostamisesta entistä hauskempaa. Siksi lupaamme tarjota Suomen edullisimmat hinnat. Jos löydät täsmälleen samat kengät alhaisemmalla normaalihinnalla muualta Suomesta, lupaamme, että saat kyseiset kengät kyseisellä hinnalla tai koko erotuksen, jos olet jo ehtinyt ostaa kengät meiltä.

www.footway.fi

UGG Australia, Lucianna Santorini NYT 128,17 € (oli 170,89€)

Näistä UGGin sandaaleista tulossa vielä ihan oma postauksensa. En ole kiilakorkojen ystävä menneisyydessä ollut, mutta noin vuoden verran olen huomannut niitä salaa ihailevani. Nyt vielä kun edessä on paljon kärräilyä kaupungilla, mahdollisimman mukavat  korkokengät kuulostavat houkuttelevilta…

Ihailin tätä UGGin Lucianna Santorini paria uusimassa britti Ellessä (Kyllä – juuri se missä puolialaston David Beckham pullistelee kannessa ;)) ja siitä lähtien olen tahtonut sellaiset itselleni löytää. Riemukseni löysin kuolaamani yksilöt Footwayn valikoimasta, joten pitkää en aikaillut tässä valinnassani. Sokerina pohjalla: Ne kuuluvat tällä hetkellä alennettuun sandaalierään!

UGG Australia, Classic Short W’s Chesnut

Kesäkenkien lisäksi valitsin vielä mukaan yhdet talviklassikot – hasselpähkinän väriset UGGit. Talvisin olen näiden australialaisten muhkeuksien suurkuluttaja ja tämä väri on pitkään valikoimastani puuttunut. Olen mukavuudenhakuinen vilukissa, joten pakkassäillä en juuri muita käytäkään kuin UGGeja.

Ja nyt siihen loistouutiseen! Sain luvan arpoa teidän kesken 200 euron lahjakortin Footwayn nettikauppaan! Voit osallistua arvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin nimimerkkisi, toimivan sähköpostiosoitteesi mistä saan sinut onnettaren suosiessa kiinni (Huom! Sähköpostiosoitteesi näkyy vain ja ainoastaan minulle, eikä tietoa käytetä mihinkään muuhun kuin voittajan tavoittamiseen) sekä kommenttiosioon ilmoituksesi arvontaan osallistumisesta. Aikaa osallistua on tasan viikko, jonka jälkeen julkistan onnellisen voittajan! Arpaonnea kaikille!