CATEGORIES

Vuoden 2018 tykätyimmät kuvat

30.12.2018

Ennen kuin siirrymme vuoteen 2019, otan pienen hetken kerratakseni viime vuotta. Saan todeta olevani onnekas, sillä elämä kohteli perhettämme hyvin. Mieheni aloitti uuden työn valmentajana sekä C Moren jalkapalloasiantuntijana. Minä tein jännittävän muutoksen siirtyessäni täysipäiväiseksi yrittäjäksi palkkalistalla olemisen sijaan. Nuorimmaisemmekin aloitti päivähoidossa ja arki heidän kanssaan alkaa hiljalleen vapauttaa käsiä, vaikka vauhti koveneekin kaikilla. Vastoinkäymisistä ehkä mieleenpainuvin oli minun yllättävä joutuminen leikkaukseen, kun umpisuoleni tulehtui. Kiitos erinomaisen suomalaisen terveydenhoidon, siitäkin selvittiin pienin arvin. Seuraavaksi käyn kuluneen vuoden nopeasti läpi tykätyn “best nine” haasteen kautta, eli mitkä oli viime vuoden tähtihetket, mistä te piditte eniten?

1.Hääkuva
Te selkeästi pidätte miehestäni, sillä hän esiintyy monissa tykätyimmissä kuvissani. Vuoden tykätyin kuva oli hääkuvamme vuodelta 2007, jonka julkaisin kesäkuussa 11. hääpäivänämme.

2.Pusukuva Barcelonassa
Toiseksi pidetyin kuva on Barcelonan matkaltamme. Annoin miehelleni viime vuonna joululahjaksi lennot ja majoituksen Barcelonaan, mihin sisältyi liput El Clasicoon. Mieheni yksi pitkäaikaisimpia unelmia on ollut nähdä Real Madridin ja Barcelonan kohtaaminen, mutta hänen omien aikataulujensa takia se on ollut ennen mahdotonta. Viime keväänä hänen unelmansa toteutui ja se oli unohtumaton kokemus meille molemmille. Sydämeni hymyili katsellessani hänen laulavan FC Barcelonan kannatuslauluja yhdessä muiden kannattajien kanssa legendaarisella Camp Noun stadionilla.

3.Nuorin täytti 2-vuotta
Kolmanneksi pidetyin kuva kolmannen poikani 2-vuotissyntymäpäivältä. Hän täydentää meidän perheemme ja hänen myötään voimaveljien katraamme on valmis <3

4.Perheloma Ranskassa
Tämä oli yksi ihanimpia lomia koskaan. Poikamme alkavat olla sen verran itsenäisiä, että tämä oli ensimmäinen lomamme perheenä, kun kätemme eivät olleet tauotta täynnä. Siihen vaikutti myös se, että lomalla oli mukana molemmat siskoni ja isäni. Paikan päällä oli vielä ranskalaiset serkkuni, sekä tätini ja setäni. Itse olen saanut viettää melkein kaikki nuoruuteni kesät täällä Arcachonissa, Bordeauxin kupeessa, serkkujeni kesätalolla. Olen niin kiitollinen ja onnekas, että voin tarjota samoja ihania muistoja omille pojilleni, ja rakentaa heille vahvan tunnesiteen Ranskassa asuvaan sukuunsa. Vinkki teille kaikille muillekin: Finnair aloittaa keväällä suorat lennot Bordeauxiin! Olen tästä äärimmäisen innoissani. Toiveissa on toistaa tämä loma uudestaan ensi vuonna.

5.Juhannusyön taikaa
Tämä kuva otettiin juhannusyönä Sammatissa. Päälläni on suomalaisen hálo-merkin maksimekko. Lisää kuvia löydät tästä postauksesta.

6.Iloisesti sateessa
Rakastan sateessa kuvaamista. Siinä on oma kaunis tunnelmansa ja pidän sateesta muutenkin. Se puhdistaa ja raikastaa, ja on oiva aika ulkoiluun jos päällä on sopivat varusteet. Tämä kuva on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nokian Jalkineiden kanssa, sillä he lanseerasivat viime vuonna kansallisen saapaspäivän, jota vietetään aina 11.10. Päivä sattuu olemaan myös minun syntymäpäiväni.

7.Hanna poseeraa
Tämän kuvan otti lahjakas kuvaajaystäväni Niki Strbian. She brings out the best in everybody <3

8.Näyttävä ruska
Tänä vuonna saimme kokea yhden näyttävimmistä syksyistä koskaan! Missä väreissä Töölönlahti hehkuikaan! Kävimme perheen kanssa ihailemassa näyttävää ruskaa kävelemällä pitkin Töölönlahtea, mistä tämäkin kuva on otettu. Lisää ruskakuvia löydät tästä postauksesta.

9.Aviomieheni
Kuten alkuun totesin, te selvästi myös pidätte aviomiehestäni. Ymmärrän erinomaisesti. Hän on mahtava tapaus. Tämä kuva otettiin nyt jouluna äitini luona ja vieressä komeilee meidän kuopus, joka kasvaa hurjaa vauhtia <3

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Ihanat kuvat valikoitunut vuoden top9 :) teidän perhe on niin ihanan oloinen, että ei ihme, että ne kuvat on sieltä valikoituneet!

    • Hanna Vayrynen

      Ihanuus. Kiitos valtavasti <3