CATEGORIES

Tammikuun paketointi: 3 luetuinta postausta

5.2.2019

Valtava kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, missä ilmoitin vuoden yhteistyöstä suosikkimerkkini Lancômen kanssa. IG-kuvakin keräsi ihan valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Niiden tulvasta päättelen, että tekin koette tämän erittäin luonnolliseksi ja toimivaksi yhteistyöksi. Kiitos jälleen kerran valtavan lämmittävästä kannustuksesta minulle tärkeän ja iloisen asian äärellä. Olette te huikeita!

Helmikuu lähti erittäin iloisissa ja innostavissa merkeissä käyntiin. Mutta ennen kuin sukelletaan uuteen kuukauteen kertaan tammikuun kohokohdat blogissa. Mitkä olivat suosituimmat postaukset viime kuussa?

3. Vuoden suurimpia muutoksia

Tässä postauksessa havahduin vuoden 2019 alkaessa yhteen suurimpaan muutokseen, mikä meidän perhettä tänä vuonna kohtaa. Nimittäin meidän esikoinen aloittaa koulutaipaleensa syksyllä! Miten aika onkin kulunut näin nopeasti, että meillä on kohta pieni koululainen kotona?! Aloituksen kynnyksellä on tullut pohdittua paljon kielivalintoja, perheen asuinpaikkaa ja lapsen kavereiden tärkeyttä. Ovatko nämä aiheita mitkä teitäkin kiinnostaisi?

Lue koko postaus tästä

2. Lapsen suusta

Tämä postaus aiheutti paljon kommentteja ja hymynaamoja. Mitä kaikkea hauskaa meidän pojat ovatkaan möläyttäneet. Olen tänä vuonna yrittänyt ottaa tavaksi, että kirjoitan aina heti kännykkäni muistioon ylös poikiemme hauskat letkautukset. Joten näitä postauksia saa odottaa lisää tulevaisuudessa! Niitä riittää… Olen saanut tämän kautta huomata, että meidän keskimmäinen vasta melkoinen huumoriniekka onkin. Hänen suustaan tulee melkoisia toteamuksia kovalla tahdilla :D Minulla on sellainen kutina, että nuorin veli tulee myös olemaan samanlaisia huumorimiehiä. Hän vasta täytti 2 vuotta, mutta puhuu jo hurjasti. Hänen oivalluksiaan odotellessa <3

Lue koko postaus täältä

1. Keskenmeno

Kuukauden luetuin postaus oli aihe, jota olen pyöritellyt päässäni monta vuotta. Se on kuitenkin ollut niin arka ja henkilökohtainen, ettei minulla ole ollut aiemmin voimia ja uskallusta sitä julkaista. Aiheen tiimoilta haluan vielä lausuan kiitoksen omalle lähipiirilleni. Olen saanut puhua ja purkaa näitä ajatuksia heidän kanssaan avoimesti aina kun siltä on tuntunut. Se on ollut valtava voimavara. Heidän kanssaan käytyjen keskusteluiden ja asian jäsentelyn ansiosta uskon nyt olevani niin sinut asian kanssa, kuin vaikean aiheen kanssa vain voi olla. Keskenmeno kun on henkilökohtainen tragedia jokaisen sen kokeneen naisen ja miehenkin elämässä. Meille kuitenkin kävi enemmän kuin onnellisesti ja haluan omalla tarinallani kannustaa niitä, ketkä nyt noiden mustien aikojen keskellä painivat. Psyykkellä kun on myös hurja vaikutus omaan kehoon. Kiitos kaikille, ketkä kyseiseen postaukseen kommentoivat. Liikutuin kyyneliin monesti. Toivon, että keskenmeno ei olisi yhtä suuri tabu tulevaisuudessa. Yritän omalla toiminnallani edistää sen normalisointia puhumalla aiheesta avoimesti enemmän.

Lue koko postaus täältä

coat FILIPPA K
knit H&M Premium
pants LIDL Esmara by Heidi Klum
shoes STUART WEITZMAN
bag LV

Siinä teille tammikuun kolme luetuinta postausta. Kiitos teille kaikille jälleen kerran tuesta niin vaikeiden kuin iloisten aiheiden äärellä, mitä täällä jaan. <3

Kuvat Alexa Dagmar

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Katri

    Itsekin hämmästyin kun luin postauksen Vuoden suurimpia muutoksia, koska olen ajatellut että olen lukenut blogiasi muutaman vuoden. Mutta minähän aloin lukemaan blogia jo ennen kuin aloit odottaa esikoistasi! Huh, kylläpä vuodet kuluu vauhdilla :)

    • Hanna Vayrynen

      Eikä! :D Näin se aika menee :O mutta valtava kiitos monista yhteisistä vuosista! <3