CATEGORIES

Olohuone ennen ja jälkeen

30.6.2019

*Kaupallinen yhteistyö Boknäsin kanssa*

Kerroin hiljattain, että olen viimein saanut aloitettua kotimme sisustusprojektin. Muutimme nykyiseen asuntoomme Englannista seitsemän vuotta sitten, kun olin viimeisilläni raskaana esikoisestamme. Koti sisustettiin mahdollisimman vähällä vaivalla niillä kalusteilla, mitä meillä oli ollut Hollannin ja Englannin kodeissa mukanamme. Sittemmin lapsia on tullut lisää ja kodin sisustaminen on lykkääntynyt sillä verukkeella, että “ei vielä kun lapset ovat vielä niin pieniä ja sotkua syntyy niin tuhottomasti.” Olemme myös jo monen vuoden ajan yrittäneet löytää uutta kotia, mutta kun viihdymme nykyisessä niin valtavan hyvin, on uuden yhtä toimivan kodin löytäminen osoittanut hyvin haastavaksi. Hiljattain tuli seinä vastaan ja päätin freesata kokonaan meidän olohuoneen. Nyt alkuun aloitan ihan vain huonekalujen ja piensisustuksen päivityksellä, mutta mietteissä on jopa lattian ja lattialistojen vaihto. Jää nähtäväksi ennätämmekö sinne saakka, mutta nyt on ainakin viimein päästy alkuun. 

Ennen

Jälkeen

Vaihtoon meni

Matto
Tv-taso
Taulut
Sohvatyynyt
Sohva

Olen tästä pienestä projektista äärimmäisen innoissani, sillä sen myötä toteutui yksi hyvin pitkäaikainen sisustusunelmani. Oleme nimittäin jo varmaan vuosikymmenen ajan ihastelleet Boknäsin valikoimasta löytyvää upeaa Heaven sohvaa. Täällä blogissakin olen ihastellut ja kuolannut sitä kanssanne useasti (tämä postaus). Olemme hannanneet sen hankinnassa koska asuimme pitkään pääsääntöisesti ulkomailla ja sitä seurannut syy oli erittäin sotkutehokkaat lapsemme. Nyt kuitenkin koitti sen aika ja meidän olohuoneesta löytyy nyt tuo upea laiskanlinna, jota olemme mieheni kanssa himoinneet ikuisuuden.

This is pure Heaven!

Ennen

Jälkeen

Vaihdoin vanhan Ikean maton Jotexin valikoimasta löytyneeseen valkoiseen tuftattuun Rome mattoon (saatu) koossa 200cm x 300cm. Tämä matto tuntuu silkinpehmeältä jalan alla ja luo pienellä kiillollaan asteen siistimmän kokonaiskuvan. Sohvan valkoiset ja harmaat  samettiset Simone -koristetyynyt sekä harmaa karvatyyny ovat myös Jotexin valikoimasta (saatu). Vanhat beiget koristetyynyt ovat raakasilkkiä ja ostettu aikanaan Stockmannin omasta Villa Stockmann-valikoimasta. Taulut ovat Deseniolta ja niistä löydät lisätietoa tästä postauksesta. Uuden korkeakiiltoisen tv-tason ostimme Ikeasta. Etsimme pitkään sopivaa mallia ja kiersimme monet huonekaluliikkeet. Tarpeisiimme paras löytyi lopulta tältä tutulta ruotsalaisfirmalta.

Tulen tekemään vielä tarkemman postauksen kyseisestä sohvasta. Heaven-sohvassa on monia mielettömiä ominaisuuksia mistä emme tienneet ennen lähempää tutustumista. Esimerkiksi tälle lapsiperheelle on ihan äärimmäisen tärkeä ominaisuus, että sohvan kaikki kankaat saa irti ja ne pystyy pestä! Joten tietoa valitsemastamme kankaasta, kangasvaihtoehdoista ja monista sohvan kokomahdollisuuksista tulossa! Jos et malta odottaa niin käy sillä välin tutustumassa Heaven-sohvaan Boknäsin omilla verkkosivuilla. Taivaallinen sohva!

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Grey noise

  Itsellä sohvakriteereinä oli: alta täytyy päästä imuroimaan, kotimainen yrittäjä ja tehdas sekä vesipestävyys: runko ja tyynyt. Höyheniä en halunnut, kun monella ihmisellä ne eivät kestä käytössä siisteinä vuosia, joten otin jämäkämmät tyynyt.

 • Lauratii

  Ihana sohva! Ja sun paita, pakko kysyä mistä se on?

  • Hanna Vayrynen

   Gina tricot! :) Kiitos!

 • H

  Oikein hyvä muutos! Voisi olla vielä parempi, jos kokeilisit kääntää maton toisinpäin? :)

  • Hanna Vayrynen

   Sitten matto tulee liian pitkälle :/ Arjessamme toimivin näin ja omaan silmään ehkä jopa parempi näin :)

 • Katja

  Oih, ennen kuin luin sohvan nimen, ajattelin jo sen näyttävän niiiin kutsuvalta! Juuri sellaiselta, minkä uumeniin voi sukeltaa ja siellä ei voi kuin nauttia olostaan <3 Todellinen heaven siis! Itsekin haluaisin uudistaa sisustustamme, sillä suurin osa huonekaluista on vanhoja enkä enää pidä niistä, yhtenä esimerkkinä tv-taso, minkä soisin piilottavan ainakin hirvittävän johtohässäkän lattialta! Kiitos inspiraatiosta :)

  • Hanna Vayrynen

   Se on!! Ja ihana kuulla – kiitos paljon! IHan huikea sohva!

 • Haidi

  Onpa ihana sohva! Oikeen kutsuu löhöilemään ja katselemaan telkkaria. Muutenkin ihanan freesi tämä teidän uusi sisustus :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana <3

 • Mia / Beauty Highlights

  Aivan ihana tuo sohva ja tosi raikas muutos teidän olohuoneessa! <3

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos! Minustakin!

 • Mari

  Oi ihana sohva! Itse unelmoin myös moisesta (vaaleasta) ihanuudesta, mutta koska asumme väliaikaisesti ulkomailla ja meillä myös kaksi poikaa+mies, niin en tiedä uskaltaako sitä vielä hankkia. Mielelläni siis kuulisin lisää kuinka tämä toimii teidän perheessä, saako pidettyä puhtaana, lähteekö tahrat jne. ? Ihanaa kesän jatkoa teille! ?

  • Hanna Vayrynen

   Kuulostaapa tutulta pohdinnalta :D Minä raportoin! :)

 • Tanja

  Hei, pakko kysyä tuosta pyöreästä maljakosta jälkeen kuvissa, että mistä se on? Kun olen pitkään etsinyt pitkään juuri tuollaista maljakkoa joka paikasta kirppareita myöten, tuloksetta?

  • Hanna Vayrynen

   Se on JOtexilta! :)

 • Merja

  Upea vaalea sohva, oikea löhönurkkaus, johon koko perhe mahtuu. Tietämättä tarkemmin huonejärjestystä tai olohuoneen suuntaa, mutta vaikuttaa siltä kuin sohva olisi ikkunan edessä? Näkymät ja valo olisi selän takana? Ja auringon valo lankeaisi telkkariin? Vai onko niinkuin meillä, että sohvan voi laittaa vain yhdelle seinälle, kun olohuone on pelkkiä ikkunoita ja oviaukkoja täynnä.

  • Hanna Vayrynen

   Joo kyllä – se on vähän harmillinen, mutta meillä ikkunan takana iso parveke missä oma sohvansa, mikä kesäisin ihan extra huone missä ihailla maisemia niin se korvaa tuon sohvan paikan :/

 • H

  Mistä sun ihana paita?

  • Hanna Vayrynen

   Gina tricot!:)