CATEGORIES

Se unelmien kamelitakki

8.10.2019

Ne jotka ovat minua pitkään seuranneet tietävät, että olen vuosikaudet etsinyt ja himoinnut sitä täydellistä kamelitakkia. Joka vuosi kerään erilaisia kamelitakkikollaaseja ja löydän itseni aina lopulta kuolaamasta MaxMaran valikoimaa. Nyt, vihdoin ja viimein, monen vuoden pohdinnan jälkeen päätin, että ostan itselleni sen täydellisen yksilön. Täten marssin eräs kirpenevä syysilta Helsingin MaxMaran liikkeeseen.

Olen pitkään halunnut vähän rennompaa mallia. Sellainen, mikä olisi tarpeeksi pitkä, mutta ei kuitenkaan nilkkoihin saakka. En halua nappirivistöä lainkaan, vaan pelkkä vyö kiinnitys. Vyön tulisi olla myös tarpeeksi pitkä, että solmiessaankin vyö jäisi suht reilusti roikkumaan. Hihat saisivat olla pitkät ja rennon suurehkot, jotta ne voi huolettoman oloisesti kääriä tuplaksikin. Taskut joko klassisesti pienesti sisällä tai neliöt ulkopuolella. Yksi halkio keskellä tai kaksi sivuilla. Yksinkertainen kaulus ilman teräviä kulmia. Kangas ehdottomasti suht kevyttä tuplakangasta ilman saumoja. Kaiken kaikkiaan kevyt, klassinen ja helposti käytettävä. S’MaxMaran mallistosta ostin takin joka vastasi kaikkiin näihin kriteereihin ja selvisin vähemmällä mitä odotin. Hinta oli hieman yli 700 euroa, vaikka olin kuvitellut vastaavan liikkuvan 1300 euron tietämillä. 

Rakastan tätä takkia. Osto oli pitkän kuolauksen lopputulos.

coat MAXMARA

knit skirt MANGO

knit shirt MANGO

bag LOUIS VUITTON

shoes STEVE MADDEN

Tällä hetkellä käyn läpi vaatekaappiani ja tämän hankintani myötä tulen luopumaan muutamista vanhoista takeistani. Todennäköisesti IG-tarinoiden puolella tulen laittamaan muutaman menneiden vuosien suosikin kiertoon. Jos kiinnostaa, pysykää lähipäivinä valppaana :)

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eve

  Moikka Hanna! Upea takki, itselläkin ollut jo vuosia hakusessa täydellinen villakangastakki. Nähdäkseni takissa ei ole vuorta? Onko sinulla aiemmin ollut vuoretonta villakangastakkia, koetko sen lämmittävän tarpeeksi keskitalvellakin? Itse olen käsittänyt että vuorellinen takki olisi paras vaihtoehto, kaikki vinkit otetaan vastaan :)

  Ihanaa viikkoa!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos! <3 On minulla ollut muutama vuoretonkin, mutta koen että tämä takki ei ole keskitalven pahimpiin pakkasiin tämä takki. Silloin vetäisen päälle mielummin pitkän untuvatakin <3 Mutta tällä pärjää kyllä hyvin pitkälle talveen, aikaisin kevättalvella ja varmasti niihin hetkiin kun ulkona ei juuri muuten vietä aikaa - esim juhliin mennessä juhla-asun päällä! :)

   • Evr

    Kiitos vastauksestasi, onhan se niin että ei ole kovimpiin pakkasiin tämä takki :) kivaa loppuviikkoa! <3

 • Paula

  Oikein kaunis , sopii sinulle niin hyvin, niinkuin beige ja valkoinen sopivat täydellisesti!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos paljon <3

 • Merja

  Takki on täydellinen, varmasti tuottaa iloa monet vuodet, niin ajaton ja kaunis.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos, olen samaa mieltä <3

 • Haidi

  Niin täydellinen takki ja sopii sulle kyllä erittäin hyvin ? takki on niitä vaatekappaleita, mitä tulee käytettyä niin paljon, että mielestäni siihen voi hyvin panostaa! Etenkin klassiseen malliin, jolle tietää pitkän käyttöiän.

  Itse ostin tänään jokavuotisen uuden neuleen! Sokoksella -20% Makian vaaleanharmaa ihanuus. Merkki ja neuleet jäi mieleen oisko ollut viime vai toissa talven postauksestasi ja nyt löytyi heiltä se oma yksilö! :)

  • Hanna Vayrynen

   Samaa mieltä! Ja hei Makialla on ihan äärimmäisen hyviä merinovillaneuleita! Mullakin on käytössä se heidän vaaleanharmaa yksilö! <3 Hyvä ostos - erinomainen hinta-laatusuhde.