CATEGORIES

Le Pain Quotidien

11.2.2016

Eilisessä postauksessa julistin, että minulla on ikävä vain Kalifornian valoa ja siellä asuvia ystäviä. Vaikka ne ovatkin ne päälimmäiset ikävöinnin kohteet, niin onhan minulla toki muitakin. Siitä heräsi idea muutamasta postaussarjasta. Alkuvuoden aikana kirjoitan varmaan enemmänkin matkustusvinkkejä Los Angelesiin. Vaikka legendaarinen L.A. on kaukana, on sinne tehty matka ehdottomasti sen väärti. Kaupunki tarjoaa laajan skaalan kaikkea – ja kaikille. Vaikka aikaeroa on huimat 10 tuntia, suosittelen jopa lapsiperheenä siellä lomailua – kunhan matkaan varaa vähintään sen 10 päivää (ja hetki lepoa myös kodin päässä jetlagin kanssa painiessa). Listoja parhaista ravintoloista, shoppauspaikoista, nähtävyyksistä ja perheaktiviteeteista siis vielä tulossa. Mutta aloitan kuitenkin niillä arkisilla asioilla, mitä minun tulee varmasti eniten ikävä… Kymmenen parasta asiaa Kaliforniasta -listaus siis tulossa pian, jolle tämä seuraava kahvila ehdottomasti yltää.

le pain quotidien mb-0520title

Le Pain Quotidien on belgialaista lähtöisin oleva kahvilaketju, joka panostaa luomuun. Joten Losiin asti ei tarvitse matkata sinne päästäkseen. Ketjun löydät myös monista Euroopan suurkaupungeista. Meidän lauantaiaamut alkoivat usein kävelylenkillä rantakadulla, minkä jälkeen istahdettiin tähän Manhattan Beachin keskustassa olevaan kahvilaan aamiaiselle. Siitä oli hyvä aloittaa päivä ihastellen aukion elämää.

junglekitty le pain quotidien-4560 junglekitty le pain quotidien-4557 junglekitty le pain quotidien-4616 le pain quotidien mb-0517 le pain quotidien-0986 le pain quotidien mb-0527

Suosikkini listalta olivat avokadoleipä sekä chia-vanukas vadelmasoseella. Myös paikan munakkaat, puuro ja french toast olivat suosittuja perheessämme. Näitä on miehelläni ollut jo niin ikävä, että viime viikonloppuna hän taikoi avokadomunakkaan ja french toastin itse (näit ehkä tämän instakuvan). Oli ihan älyttömän hyvää! Rakastamaani chia-vanukasta olen tehnyt myös kotona, joten suunnitteilla on teillekin resepti jakaa.

le pain quotidien mb-0499 le pain quotidien mb-0529 le pain quotidien-0994 mbaukio-0903 le pain quotidien-1041

poikani asu
hoodie GUGGUU
pants GUGGUU
shoes VANS

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Gigi

  Toivottavasti blogisi ei ole loppumassa. Olet aina juhlapäivinä kirjoitellut mukavia mietteitä ja elämänmyönteisiä viisauksia. Tulin nytkin siinä toivossa että olet kirjoitellut ajatuksia ystävyydestä. Toivottavasti lähipiirissäsi ja elämässäsi on kaikki hyvin, että hiljaisuus ei johdu mistään ikävästä. Ihanaa ystävän päivää sinulle!

  • Mrs.V

   Hei! Voi kiitos huolestasi! Kaikki hyvin. Meillä on vaan ikävä kyllä ollut perhe viikonloppuna kipeänä (minäkin vatsataudissa), joten siitä ikäbä kyllä tämä hetken hiljaisuus. Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää!

 • tuikku

  Moi! Ihana kuulla, että olet tekemässä Losista ja Kaliforniasta matkustusvinkkejä! Asutaan Jenkeissä ja ollaan suunnittelemassa alkukesäksi road trippiä länsi-rannikolle lasten kanssa, joten innolla ja mielenkiinnolla odotan sulta hyviä vinkkejä! Kiitos jo etukäteen! ?

 • Ihanan näköistä. Voi kylmyys ja talvi… plääh!

 • SonjaM

  Nam, avokadoleipä näyttää herkulliselta! Osaatko antaa suuntaa antavaa vinkkiä, että miten moisen loihtisi itse aamiaspöytään?

 • Tutkiskelinkin tätä jo aiemmin ja ilokseni huomasin, että LPQ on ihan kulman takana NYCin hotellistani. Tiedänpä siis mussä tulee ainakin yksi aamiainen nautittua.

 • lindu

  Belgiasta piti sinun varmaan sanoa :) En yleensä huomauta kirjoitusvirheistä, mutta tuo kyllä pisti silmään.

  • Mrs.V

   No ehdottomasti! Minulla näemmä jäänyt lause keskeneräiseksi kun uudelleen muotoilin sitä :/ ALkuun luki belgialaislähtöinen… Hups!

 • Erika

  Jes Hanna mahtavaa että jaat vinkkejä enkelten kaupungista, olemme matkaamassa sinne huhtikuussa!

 • Le pain quotidien on kyllä ihan lemppari! Kyseistä ketjua on testassu Lontoossa ja Pariisissa, aina niin hyvää! Aina jos vaan matkustaa jonnekkin missä kyseinen paikka löytyy on sinne vaan ihan pakko päästä :)