CATEGORIES

Poikien synttärit

16.7.2016

poikien synttarit 2016-0851 poikien synttarit 2016-0824 poikien synttarit 2016-0816 poikien synttarit 2016-0826 pictures by Kira Kosonen

Kulunut viikko on hujahtanut ohi hetkessä. Matkasimme Ranskasta takaisin Suomeen, mutta sitä seuranneet päivät vilahtivat ohi poikien synttäreitä järjestäessä ja juhliessa. On ollut kaverisynttäriä ja poikien yhteissynttäreitä sukulaisten ja lähimmäisten kesken. Meidän muruset kun ovat syntyneet heinäkuun peräkkäisinä päivinä. <3 Mutta nyt on synttärit juhlittu ja saan taas kiittää perhettäni ja ystäviäni siitä, miten ihanasti he ovat aina läsnä. Onnekkaita olemme, että saamme ympäröidä lapsemmekin niin monilla rakkailla ihmisillä. Poikamme nauttivat silminnähden ja minä mieheni kanssa seurasimme heidän onneaan sydän pakahtumaisillaan. Mutta huh! Olipa taas sellainen putki, että onneksi meidän kolmas sydänkäpynen ei sentään ihan tähän samaan syssyyn syntynyt tällä kertaa! Saa vähän hajoittaa juhlarientoa ja vanhemmillekin jää vähän hengähdystaukoa. Mutta nyt on juhlahumu laskeutunut ja täällä ollaan taas takaisin perusarjen pyörteissä!

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Manna

  Meillä kävi niinkin passelisti, et lapset syntyivät samana päivänä, parin vuoden ikäerolla tosin.?

 • Haidi

  Ihanat mitkä koristeet teillä on ollut juhlissa :) ja hauska miten pojat onkin osunut noin lähelle toisiaan!

  • Joo oli kyllä älytön saatuma, että noin lähekkäin meni synttärit! :D

 • Rosa

  Minä ja nuorempi veljeni ollaan synnytty peräkkäisinä päivinä myös! Jotenkin niin hassua, että miten voi osua noin lähekkäin :)

 • Pauliina

  Onnea pojille ja mukavaa , että olet takaisin, ehdinkin jo kaipailla!