CATEGORIES

Suomalainen ihmevoide lapsille palkittiin Oscarilla!

8.6.2017

Upeita uutisia! Suomalaisen Jonna Jalkasen ideoiman, konseptoiman ja kehittämän Sophie la girafe Cosmetics -tuotemerkin Sophie la girafe Baby SOS Cream -erikoisvoiteelle on myönnetty viime viikolla Pariisissa Paras apteekkijakelussa oleva lasten tuote -palkinto Les Oscars de CosmétiqueMag 2017 palkintogaalassa.

Miten upeaa! Kun Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi haluan nostaa suomalaista osaamista erityisen paljon, en mitenkään voinut olla jakamatta tätä ilouutista. Kyseinen merkki on muutenkin menestys yli rajojemme. Suomalaisen Alva Organics Oy:n perustajan Jonna Jalkasen luonnonkosmetiikkabrändiä Sophie la girafe Cosmeticsia myydään 30:ssä maassa. Sarja on palkittu useita kertoja, ja sen tuotteita myydään maailman arvostetuimmissa myyntipisteissä, kuten Englannissa Harrodsilla. Suomessa tuotteita myyvät mm. Yliopiston Apteekki ja Stockmann Helsinki.

Sophie la girafe Baby SOS Cream
Luomusertifioitu vaippa- ja ulkoiluvoide toimii asiakaspalautteiden perusteella erityisen hyvin myös atopikkojen rauhoittavana voiteena ja rauhoittavana kasvonaamiona. Se lievittää vesirokon oireita ja voi ehkäistä ajoissa käytettynä vesirokon vesikellovaiheen. Tuotteen käyttäjät perheistä median ammattilaisiin hehkuttavat voidetta myös nimillä ”ihonhoidon sveitsiläinen linkkuveitsi” ja ”ihmevoide”.
hinta 22,90€

Meidän perheessä on käytetty Sophie la girafe -sarjan kosmetiikkaa jo esikoistesta lähtien. Suosikkini on ollut merkin baby oil (lisännyt vauva-aikana kylpyveteen), hair & body wash (käytän sitä isommille pojille edelleenkin pesusaippuana) sekä bubble bath -kylpyvaahto, joka tekee isompien poikein kylpyhetkestä astetta hauskemman.

Vasta hiljattain itsekin löysin Sophie la girafen SOS-voiteen. Nuorimpani kärsii lievästä atooppisesta ihottumasta. Pari kertaa on jouduttu turvautumaan hydrakortisoniin, joka on tuntunut kovin rajulta. En millään olisi halunnut käyttää hydrakortisonia niin pienellä, mutta tulehdustila oli saatava rauhoittumaan. Muutama kuukausi sitten ystäväni ja kahden atoopikon äiti suositteli minun kokeilevan tätä SOS-voidetta. Kuulema mikään muu ei toimi heidän lapsillaan yhtä hyvin. Minäkin kokeilin ja ällistyin. Se rauhoitti kuopuksemme alkavan ihottuman! Todellakin ihmevoide! Hienoa työtä suomalaiselta Alva Organicsilta!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ali

  So lovely to read this and I LOVE the photos!!

 • Anna-Maija

  Mä oon luullut näitä tuotteita ranskalaisiksi! Täytyykin pitää tämä tuote mielessä, koska itse kärsin atooppisesta ihosta, miksei aikuinenkin voisi tätä käyttää.. :)

  • Joo hei se itse kirahvi purulelu on Ranskasta, mutta tosiaan sen nimeä kantava kosmetiikkasarja on suomalaisten kehittämä! :) Ja hei kokeile! Toivottavasti siitä löytyy apu! :)

 • Suomituotteetkunniaan

  Harmittaa vain että Ranskalaiset väittävät tuotteiden tulevan Ranskasta tai olevan ranskalaisten ideoimia koska itse Sophie la giraffe tulee rankasta! Näin ollen tieto suomalaisesta osaamisesta jää Suomen rajojen sisälle :( Näin ainakin Pariisissa.

 • mymmeli

  tarvitseekin hommata myös meille kaappiin tuo voide! :) myös meillä pikkumies kärsii atooppisesta ihottumasta. Parhaimmaksi olen tähän mennessä todennut puhtaan sheavoin, sekä sen että ruokavaliosta löytyy paljon hyviä rasvoja; olliiviöljyä, rasvaista kalaa, avokadoa, pähkinöitä. Lisäksi meillä siirryttiin kokonaan pois maitotuotteista ja nykyisin käytössä kauramaito. maha ei pojalla reagoinut mutta ihon kunnossa eron huomasi selkeästi. näillä olemme onnistuneet välttämään kortisonit tähän mennessä. :)

 • Onpa hieno saavutus! Meillä on käytössä tuo baby oil, mielestäni se on huipputuote! Rakastan sen tuoksua, ja käytän sitä joskus itsekin käsilleni. En tiennytkään että kyseisellä merkillä on Suomi-yhteys! Kiitos siis tiedosta <3
  Tsemppiä arkeen pienokaisen kanssa, jolla on herkkä iho!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Oona

  Oon käyttänyt tätä voidetta oman psoriasiksen kuivattaman ihon hoitoon myös! Ihan mahtava tuote aikuisellakin

  • m

   Hei ihan kiinnostuneena kysyn että helpottaako kutinaa ja ihon halkeilua? Isällä psori ja tuntuu ettei siihen auta oikein mikään rasva kunnolla. Kun ei niillä kortisoni rasvoillakaan viitsisi koko ajan läträtä..

 • Jaana

  Kiitos vinkistä. Meillä nuorimmaisella, 4-vuotiaalla atooppinen ihottuma silloin tällöin aktivoituu ja aina tuntuu, että rasvailen ihan turhaan Aqualan L-rasvalla, kun ei se juuri auta tilannetta. Pitääkin heti tänään mennä ostamaan tätä SOS-rasvaa. Aina parempi, kun ei tarvitsisi sitä kortisonivoidetta laittaa….

  Mä oon ostanut näitä pakkauksia lahjaksi, kun ovat niin sieviä, ehkä aika tosiaankin myös itse kokeilla.

 • Pirita

  Siis mitäh, onko tää merkki suomalainen?! Ihanaa! Yksi syy lisää ostaa tuon merkin tuotteita.

 • Neljän lapsen äiti

  Myös Lumenella on ihana SOS-voide ja tuubi on jätti-iso.
  Toimii tosi hyvin esim. auringon polttamalle iholle.
  Kiitos kauniista blogistasi.