CATEGORIES

Poikien synttäriviikko

17.7.2017

Viimeinen viikko kului riehakkaissa juhlatunnelmissa. Viime keskiviikkona keskimmäisemme täytti 3- ja torstaina esikoisemme 5-vuotta. Perjantaina juhlittiin esikoisen kaverisynttäreitä ja lauantaina keskimmäisen sekä poikien yhteisiä synttäreitä suvun ja kummien voimin. Toisin sanoen minä olen juossut pää kolmantena jalkana ympäriinsä ja järjestänyt poikien juhlia. Kolmet kahteen päivään. Esikoinen halusi taas (ylläri ylläri) jalkapalloteemaiset juhlat ja keskimmäinen moottoripyörämerirosvon. Liikkis. Vaikka lauantaina kaaduin sänkyyn nopeammin kuin metsuri ehtää huutaa “TIMBER”, niin olo on kovin iloinen ja onnellinen. Kaikkensa antanut fiilis, mutta kylläpä pojat nauttivat. Kiitokset ystäville ja perheelle kun olitte tekemässä poikien päivistä erityiset <3

Isovanhemmat hemmottelivat poikia oikein kunnolla. Esikoinen sai uuden isomman pyörän ja keskimmäinen päheän potkittavan moottoripyörän. Se on ollut valtaisa hitti. Hädin tuskin malttaa 3-vuotias mennä nukkumaan kun pitäisi pyörästä päästää irti. Tasapainoteltavat potkupyörät ovat kokemuksemme mukaan loistavia kehittämään pyöräilyssä tarvittavaa tasapainoa. Lapsi tuntuu saavan paljon nopeammin kiinni pyöräilyn jujusta niiden avulla. Meidän juuri 5 vuotta täyttänyt oppi ajamaan pyörällä tänä keväänä, mutta eilen oppi meidän tuore 3-vuotiaskin! Instagram-tarinani puolella näkyi eilen ylpeä hetki <3 Hän on jo pitkään mennyt potkupyörällä hurjaa vauhtia ja nyt kun isoveli sai uuden pyörän ja vanha siirtyi hänelle, ei siinä kauan nokka tuhissut. Nyt meidän perheen vauhti lisääntyy taas entisestään <3 Mun vauhtikolmikko.

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lily

  Oih en kestä <3 ihanat pojat, onnea molemmille! Toi moottoripyörä on ihan mahtava!!!!

  • Kiitos kovasti <3 Toi mopo on kyllä ollut ihan hitti! :D

 • Seurasin teidän synttäriviikkoa instagramin puolella ja pakko nostaa hattua, kun hieman stressaan tulevaa talvea, kun marraskuussa on laskettu aika, joulukuussa joulun lisäksi esikoisen kaksivuotis synttärit ja tammikuun puolelle ajoittuvat ristiäiset. :D Hieman nousee jo kylmä hiki pintaan.

  • Kiitos kovin! Paljon on toki tehtävää, mutta sen niin haluaa tehdä <3 Vaikka onkin kiire, niin se on niin täynnä raukkautta että sitä ei kannata stressata. Kaikki varmasti järjestyy <3 Paljon onnea ja voimia vielä odotukseen <3

 • Emilia

  Hei! Meidän esikoinen täyttää ihan pian 3 vuotta ja hän on kovin ihastunut moottoripyöriin. Satutko tietämään mistä kuvissa näkyvä ajokki on ostettu?

  • Joo! Kysyin äidiltä kun niin moni on tämän perään kysellyt: eli siis motonetistä on ostettu!

 • Haidi

  Teillä on kyllä ollut niin ihanat synttärit pojille mitä insta storyssa vilahteli! ? Ja vitsi mitä vauhtia siellä opitaan uusia juttuja!

  • Voi kiitos <3 Niin härdelliä tosiaan oli etten paljon ehtinyt edes sinne kuvata, mutta ihanaa oli <3

 • Hanna

  Voi että, miten ihania nuo pojat ovat! Meilläkin poikatrio, aikalailla vuotta nuorempia kuin teidän lapset, ja kaikki kirjoittamasi tuntuu niin tutulta :) Pakko kysyä, mistä tuo potkittava moottoripyörä mahtaa olla – meidän 4- ja 2-vuotiaat olisi taatusti aivan onnessaan tuollaisesta!

  Kiitos siitä, että jaksat kirjoitella blogia – on ihanaa seurata arkeanne, kun lasten myötä siinä on niin paljon samankaltaisuutta kanssanne.

  • Ah – varmasti siis tiedät mitä tämä on :D Ja hei moni on kysellyt sen perään niin selvitin alkuperän äidiltäni: Motonetistä on ostettu! :)
   Ja kiitos kun seuraat <3 Ihanaa kuulla, että siellä on hengenheimolaisia! :D

 • Sanna

  Onnea vielä teidän pojille, ja tietysti vanhemmillekin. Taas kerran niin supersuloisia kuvia! Voin kuvitella, että oma moottoripyörä on mielessä aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä.

  Instankin kuvia katsoin ja mitä kakkuja teillä onkaan ollut! Wau!! :)

  • Kiitos niin kovin <3 Ja joo voi herttinen nuo kakut! Tilattiin helsinkiläiseltä Frangipanibakeryltä kakut! Ai että olivat paljon upeampia kuin ne kuvat mitä heille lähetimme! wautsi wau! Niin paljon oli tehtävää että tämä tehtävä oli pakko ulkoistaa – oli kyllä niin upeat ja todella hyvänmakuiset kakut että ihan loistava veto <3