CATEGORIES

Sunnuntai kuvina

25.2.2018

Kyllä on tällä viikolla hiihtolomalaisia hemmoteltu. Lumi narskuu kenkien alla, aurinko paistaa kirkkaana taivaalla ja ilma on kirpeän raikas. Olosuhteet ovat olleet täydelliset talvipäivistä nauttimiseen. Meidän perhe lähti taas tänä aamuna pakkassäähän reippailemaan. Isommat pojat ottivat pyörät alle ja suuntasimme kohti Löylyä. Oletteko jo nähneet Löylyn oman grillinuotion? Miten mahtava idea! Siihen on ihana tulla perheen ja ystävien kanssa paistamaan makkaraa ja vaikkapa vaahtokarkkeja. Kuinka tunnelmallista!

Kävimme sisällä Löylyssä syömässä paikan kuuluisaa lohikeittoa ja nauttimassa lämpimät kaakaot. Paikalle oli sattunut monia muitakin ystäviämme. Miten ihanaa onkaan taas asua Suomessa, kun kaupungilla liikkuessa saa lähes aina törmätä ystäviin. Paluumatkalla ihailimme jäätynyttä Eiranrantaa, jonka jäällä moni muukin nautti kauniista talvipäivästä. Mekin uskaltauduimme siellä pyörähtämään, vaikka minua jäällä kävely hieman kuumottaakin. Koskaan ei ole mitään käynyt, mutta jotenkin se aina vain jännittää. Kyllä tällaisina päivinä sitä taas nauttii täysin rinnoin siitä, että meillä on neljä vuodenaikaa. Jospa tänä vuonna tulisi kunnon kesäkin. Eikö se yleensä niin mene, että kunnon talvi povaisi myös lämmintä kesää? Sormet ristissä! :)

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Uma

  Ihanalta näyttää teidän talvipäivän vietto! Ja tuo sinun takki niin lämpimältä ? onko minkälaista kokoluokkaa nuo Hollies stockholmin takit?

 • Reippaita ulkoilukuvia :)

  • Oli kiva päivä <3

 • Jade

  En kyllä kestä miten ihania hyvän mielen kuvia! Teidän upea perheenne piristi taas päivääni ? Tuo löylyn nuotio on kyllä todella mukava, itsekin olen siellä muutaman kerran mieheni kanssa istuskellut.

  • Voi kiitos ihana Jade jälleen kerran hyvänmielen jaosta <3 Ja tuo nuotio on mahtava!

 • Haidi

  Miten ihania talvisia kuvia ja vitsi teidän pojat on kyllä söpöjä ja tyylikkäitä! :) mä oon ihan samanlainen ton jäälläkävelyn kanssa. En vaan jotenkin uskalla olla, vaikka koskaan ei mitään ole käynykkään :D

  • Joo siis se pelkkä ajatus siitä että jää narskuu saa mieleen sen että sinne voi vajota ja se ajatus taas saa pysymään poissa :O Mutta kun siellä on niin kaunista! Nyt uskaltauduttiin pari metriä rannasta :D