CATEGORIES

Haluatko oppia ottamaan parempia kuvia lapsestasi?

21.3.2018

Blogiani pitkään seuranneet ovat varmastikin törmänneet usein Niki Strbianin nimeen. Tutustuin tähän lahjakkaaseen valokuvaajaan kun odotin esikoistani. Kyselin teiltä vinkkejä hyvistä odotusajankuvaajista ja monet kiirehtivät Nikiä kehumaan. Ennenkuin ehdin häntä kontaktoida laittoi tämä proaktiivinen nainen minulle sähköpostia ja pian sovimme yhteisen tapaamisen. Yhteys ja ymmärrys oli välitön. Nyt kuusi vuotta myöhemmin Niki on ikuistanut raskauteni, kaikkien kolmen poikani vauvakuvat sekä vielä monet monet perhekuvat. Hänen kykynsä vangita lämpö, rakkaus ja onni on vertaansa vailla. Koska Nikin kuvat ovat yksiä rakkaimpia omistamiani asoita, halusin kertoa teille Nikin uudesta verkkokurssista: How to photograph your baby’s first year.

Niki on nähnyt valtavan työn ja nyt tehnyt taas yhdestä pitkäaikaisesta unelmastaan totta. Verkkokurssin muodossa hän opettaa vanhempia ottamaan parempia kuvia rakkaimmistaan ja ikuistamaan niitä maailman ihanimpia hetkiä. Verkkokurssilla opit:

-Näkemään ja ymmärtämään valon vaikutuksen kuvatessa
-Saamaan ne aidoimmat ilmeet kameralle
-Luomaan paermpia kuvia esteettisesti ja teknisesti
-Asettelemaan lapsen kuvaan
-Saamaan kuviin nekin ihmiset, jotka eivät pidä kuvattavana olemisesta
-Hyödyntämään kaikki isot ja tärkeät hetket

Kurssi koostuu 18 luennosta ja kolmesta bonusluennosta. Niki on toiminut perheiden luottovalokuvaajana jo yli kymmenen vuoden ajan ja hänellä on jo yli 1400 tyytyväistä asiakasta. Tämä nainen on parhaita alallaan ja nyt meillä kaikilla on mahdollisuus saada pala hänen tietotaitoaan ja oppia paremmiksi valokuvaajiksi. Tämähän on kerrassaan mahtava lahjaidea vaikkapa odottavalle äidille tai innokkaalle valokuvaajalle äitienpäivälahjaksi! Jos varaat kurssin perjantaihin (23.3.) mennessä, saat kurssista tuntuvan alennuksen! Normaalisti verkkokurssi kustantaa 149 euroa, mutta nopeat saavat sen hintaan 99e! Käyhän lukemassa lisää Nikin omalta nettisivulta. En voi sanoin kuvailla, miten tärkeitä Nikin kuvat meidän perheellemme ovat. Jos kuvaaminen kiinnostaa, käyhän pian tutustumassa.

All pictures by Niki Strbian

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Saara

    vastasyntyneen tukka <3