CATEGORIES

Toinen syntymäpäivä

6.10.2018

Niin se aika vain rientää. Tänään meidän kuopus täyttää kaksi vuotta. Muistan sen vieläkin kuin eilisen, kun tein elämäni kolmannen positiivisen raskaustestin. Asuimme tuolloin Los Angelesissa. Toiveissa oli vielä kolmas lapsi, vaikka järki tuntuikin usein huutonauravan sydämemme toiveelle. Tähän sirkukseenko vielä kolmas lisää? Vaikka kädet olivat täynnä, sydän ei ollut. Tiesin aina, että perheemme ei ollut vielä kokonainen. Olin ollut päivällä reippailemassa ylös Runyon Canyonia rakkaan ystäväni Outin kanssa ja valitin hänelle poikkeuksellisen väsynyttä olemustani. “Ettet vain olisi raskaana?”, hän kysyi. Kumma kyllä, ajatus ei ollut edes juolahtanut mieleeni. Emme olleet ehtineet vielä lähteä yrittämään kolmatta, kun lähitulevaisuudessa oli muutto takaisin koti-Suomeen. Ajatuksissa oli, että kotimaahan palattuamme olisi sille taas sopiva aika. Kotiin ajaessani pysähdyin apteekin kautta, mistä nappasin yhden kotiraskaustestin. Tein sen myöhemmin illalla vähintäänkin epäuskoisena, mutta yllätyksekseni tikussa näkyikin erehtymätön plussa. Hetkeksi sydän hyppäsi kurkkuun. Apua. Pystynkö todella tähän? Kolme lasta? Yhtä nopeasti kuin tikkuun ilmestynyt plussa laskeutui omat epäilykset. Meidän perhe saisi viimein sen täydennyksen, mitä olimme aina varovasti toivoneet.

Tänään sinä valoisa, älykäs, etevä, määrätietoinen ja äärimmäisen liikuttava pienin poikamme täytät jo 2-vuotta. Hyvää syntymäpäivää rakas. Sinä täydennät onnemme. Teit meistä meidän jengin <3

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mia

  Sydämelliset onnittelut pikkumiehelle! En vaan käsitä, kuinka hänen syntymästään voi olla jo kaksi vuotta, aika lentää siivillä.

  • Kiitos valtavasti! <3 I KNOW!!! (Monica äänellä :D <3 )

 • Haidi

  Miten ihanat suloiset kuvat! Toivottavasti teillä oli mitä parhaat synttärijuhlat <3

  • Kiitos ihana <3

 • Niin ihana. ❤ Meillä on käsiteltävää siinä, että kuopuksemme täyttää ensi kuussa vuoden! Tuntuu uskomattomalta, että meidän pienin on jo yhden vuoden.
  Yhtä uskomattomalta tuntuu, että esikoinen on pian 3.

  • Voih onnea! Ymmärrän liian hyvin fiilikset <3 Niin kliseistä, mutta lasten kanssa aika menee siivillä!

 • Satu

  Ja mikä ihana jengi teillä onkaan❤️❤️❤️Paljon onnea pikkuiselle!

  • Kiitos ihana! <3 Terkkuja sinne kavereille <3

 • Sanna

  Onnea teidän kuopukselle ja koko ihanalle perheelle! :)
  Ihana saada näin ruudun kautta seurata teidän eläväistä arkea. Itse olen (vielä) täysin eri elämäntilanteessa, mutta silti ihana lukea teidän arjen kuvioista!

  • Valtavan suuret kiitokset! <3 Otettu olen, että luet silti näitä ajatuksiani ja aiheita vaikka ollaankin eri elämäntilanteessa <3