CATEGORIES

5+5 KIITOSTA SUPERISILLE

11.11.2018

Vaikka olen kiitollinen elämäni miehistä päivittäin, niin isänpäivän kunniaksi haluan lausua muutamia kiitollisuuden sanoja. Haluan kiittää omaa isääni ja aviomiestäni niistä asioista, jotka tekevät heistä korvaamattoman rakkaita ja esimerkkillisen hyviä miehiä ja isiä.

Rakas isä,

Kiitos siitä, että olet aina uskonut meihin tyttäriin sekä toiminut tukena ja turvana kaikessa.
Läpi elämäni olen tuntenut, että olet minusta ja siskoistani äärimmäisen ylpeä. Olet aina kannustanut ottamaan härkää sarvista ja tavoittelemaan niitäkin asioita, jotka ovat siinä hetkessä tuntuneet kaukaisilta. Olet kannustanut luottamaan siihen, että pystymme mihin vain jos teemme sen eteen töitä. Se on ollut omiaan valamaan meihin kaikkiin siskoksiin vahvan itsetunnon. Kun esimerkiksi aikanaan perustin blogin niin koskaan et sitäkään ihmetellyt, vaikka aika silloin oli hyvin erilainen. Sitä olisi ollut helppokin ihmetellä, mutta sinä kannustit jo silloin eteenpäin. Tänäkin päivänä luet edelleen kaikki postaukseni ja tykkäät niistä uskollisesti facebookissa ja instagramissa <3

Kiitos siitä, että olet luonut vahvan turvaverkon ympärillemme. Sinä ja äiti olette olleet aina tukenamme, mutta sen lisäksi olette rakentaneet ympärillemme vahvan ja rakastavan läheisten verkoston. Olette osoittaneet meille perheen tärkeyden vaalimalla omia sisaruus- ja perhesuhteita. Sen lisäksi, että meillä on aina ollut teidät, meillä on erittäin läheiset tädit ja serkut keiden kanssa olemme viettäneet paljon aikaa läpi elämän. Meillä on vahvat juuret ja sen vuoksi ajoittaisissa myrskytuulissakin pystyy seisoa. Niiden luoma varmuus tuo lämmintä uskoa siihen, että elämä kantaa.

Kiitos, että olet aina halunnut tehdä paljon kanssamme, koska vain yhdessä vietetty aika voi kyllin ilmaista toisen ihmisen tärkeyden. Lapsuutemme on täynnä lämpimiä muistoja yhteisistä matkoista suvun luo Ranskaan, hiihtoreissuista Lappiin, takapihalle rakennetuista pulkkamäistä ja viikonloppulomista Vierumäelle. Oma lapsuus on etuoikeutetun tasapainoinen ja rakkauden täyteinen, missä on ollut turvallista ja hyvä kasvaa.

Kiitos, että et ole paitsi mieletön isä, vaan myös todellinen supermufa. Olet todella vahvasti arjessamme läsnä ja soitatkin se harva se päivä kysellen, koska tarvitsisimme apua poikien katsomisessa. Aidosti nautit poikiemme seurasta ja meidän pojat nauttivat kaikesta yhteisestä ajastanne. Jo näin nuorina he kinuavat viikonloppuisin, että pääsisivät sinun luoksesi kylään. Et epäröi hetkeäkään katsoa yksin kaikkia kolmea yhtäaikaa, ja se ei ole itsestäänselvyys. Läsnäolosi on valtava rikkaus pojillemme lopun elämää. Turvallisten aikuisten suuri joukko ympärillä luo heillekin hyvin levollisen ympäristön kasvaa. Sen lisäksi teidän yhdessä viettämä aika mahdollistaa minun ja mieheni yhteisen ajan, joka on ruuhkavuosien keskellä hyvin tärkeää. Kiitos kaiken apusi, me emme ole vain äiti ja isä, vaan saamme myös vahvistaa parisuhdettamme miehenä ja vaimona.

Kiitos siitä, että koskaan elämässäni en ole joutunut epäilemään rakkauttausi meihin. Olemme aina olleet sinulle prioriteetti. Olet ollut erittäin hyvä miehen malli elämään. Ja kun elämäni mies elämääni astui, olet kohdellut häntä siitä lähtien aina kuin omaa poikaasi. Kiitos, että tuet meidän perhettä ja teet meistä vahvempia yhdessä <3

Rakas

Joka päivä katson sinua ihaillen: kuinka paljon harrastat ja teet poikiemme kanssa yhdessä on korvaamaton asia. Minulla ei koskaan ole ollut kysettäkään siitä, ettetkö sinä pärjäisi lastemme kanssa ihan yhtälailla keskenään siinä missä minäkin. Olet upea isä, jonka kanssa on ilo ja maailman suurin onni jakaa vanhemmuus.

Kiitos siitä, että olet niin lämmin, rakastava ja hoivaava isä. Näytät pojillemme lämmöllä päivittäin, että kaikki tunteet kuuluvat elämään ja rakastavan hoivaavat piirteet kuuluvat niin isälle kuin äidillekin. Myötätuntoa on tärkeä jakaa niin muille, kuin itselleen. Kovuus ei ole miehen mitta, vaan kyky empaattiseen ajatteluun on avain inhimillisyyteen ja armollisempaan elämään.

Kiitos siitä, että teet kaikki päätökset miettien meidän parasta. Me olemme aina olleet sinulle selkeä prioriteetti. Mitään ei tehdä minä edellä, vaan kaikki päätökset on tehty aina me edellä. Mikä on meidän perheelle parasta, on sinun aloituskysymyksesi, minkä jälkeen kaikki muu kyllä loksahtaa paikalleen.

Olet lämpimän rakastava, mutta samalla lujasti lempeä. Kanssakasvattajana arvostan suuresti, että kaikki kanssasi sovittu pitää. Turhalla et uhkaile. Sanottu asia tapahtuu. Rakkaudella asetetut rajat tuovat pojillekin turvaa ja se taas tuo rauhaa jokapäiväiseen elämään.

Kiitos siitä, miten kohtelet minua sekä kaikkia muita ympärilläsi. Sinusta huokuu sellaista hyvää oloa itsensä kanssa, mikä tarttuu muihinkin. Kohtelet aina muita kunnioituksella ja sinusta on vaikea olla pitämättä. Toivon, että meitä katsoessa lapsemmekin kasvavat siihen itsestäänselvyyteen, että perheessä kaikki on jaettua ja kaikki ovat samanarvoisia. Kukaan ei ole toista parempi ja parhaaseen tulokseen päästään yhdessä.

Iso kiitos elämäni miehille ja hyvää isänpäivää kaikille muillekin superisille! <3

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*