CATEGORIES

Äkkilähtö lämpöön

26.8.2017

Kesä hurahti ohi silmissä. Osasyy tähän tunteeseen on, että kesä ei tänä vuonna koskaan oikein kunnolla saapunut. Kovin montaa niin lämmintä päivää en muista, että lapset olisivat voineet polskia auringossa kylmettymättä. Kesäisestä Suomesta ei ole mikään tarve pois. En oikeastaan tiedä mitään ihanempaa kuin Suomen kesä, mutta tämän kuukausia kestäneen odotuksen jälkeen on pakko myöntää omaksi pettymykseksi, että tässä se Suomen “kesä” sitten oli tänä vuonna. Meitä odottaa taas pitkä talvi, joten todella olisin toivonut koko Suomen kansan puolesta että kesän harras odotus olisi palkittu lämpimällä ja aurinkoisella säällä. Tosin alkusyksy on minusta myös aivan ihanaa aikaa. Kirpenevät aamut, ilman raikas tuoksu ja lämmittävän pehmeät villaneuleet.

Miehelleni aukesi muutaman päivän perättäinen vapaa ensi viikolle, joten päätimme suunnata koko perheen voimin aurinkoon. Lennämme taas Espanjaan äitini ja isäpuoleni talolle. Minä lähden pari päivää edeltä poikieni kanssa. Viikko vietetään pitkälti altaalla polskien sekä auringosta ja lämmöstä nauttien. Ei mitään sen erikoisempaa ohjelmaa. Lataillaan akkuja lämmössä ja kerätään D-vitamiinia saapuvaa talvea varten. Lapsetkin saavat vielä ilakoida kesän riemussa, ennenkuin otetaan vastaan saapuva syksy. Siihenkin suuntaa ilolla, kun on saanut kokea kesänkin.

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rìitta

  Lucky you :)

 • Riina

  Toivottavasti säät suosii teitä etelässä! Lapissa on tänä vuonna ollut hyvä kesä – monta viikkoa lämpöä ja aurinkoa. Sitä tarvitaan, kun syksyn jälkeen lähdetään kaamosta kohti…

 • Ihanaa lomaa! Meillä on jo arki päiväkodin ja työn merkeissä lähtenyt käyntiin, joten enää äkkilähtö ei ole mahdollinen. Tosin sekin on aika ihanaa, varsinkin kun teen lyhennettyä työviikkoa :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Jade

  Voi Nauttikaa tekin lämmöstä ja vapaasta. Me mieheni kanssa olemme kuukauden Miamissa, tällä hetkellä olemme muutaman yön Islamoradassa kuumissa ja kosteissa Karibian tunnelmissa..

 • Aura

  Teille tulee varmaan ihana viikko! Nauttikaa <3

 • Ilona

  Ärsyttää kyllä välillä kun pääkaupunkiseudun bloggaajat ovat lähes koko kesän valittaneet blogeissa ja somessa siitä, kuinka koko ajan on niin kylmä kesä ja joka päivä sataa vettä ja lunta jne. (En siis tarkoita tällä erityisesti sinua vaan ihan yleisesti). Itse asun 100km päässä Helsingistä, mutta täällä on kyllä ollut ihan tavallinen kesä helle- ja sadepäivineen :D
  Heinäkuussa kävin Lapissa ja siellä oli koko viikon ajan helle ja jopa ahdistavan kuuma.
  Olen aina pitänyt blogiasi positiivisena jne, mutta säästä valittaminen on yksi rasittavimmista asioista mitä tiedän. Se on asia, jolle kukaan meistä ei voi mitään ja siksi mielestäni siitä ei tarvitsisi joka kerta huonon sään koittaessa esimerkiksi valittaa instassa tms, kuten liian moni ihminen tekee.
  Anteeksi jos oli tyhmä kommentti, mutta oli pakko kyllä kommentoida tähän :)

 • mymmeli

  Ihanaa lomaa teille. Purkittakaa muutama lämpöaste ja auringonsäde ja tuokaa mukananne tänne Suomeenkin :D lensitkö siis yksin kaikkien kolmen pikkumiehen kanssa?

 • Ihanaa ja lämmintä lomaa teille :)

 • Haidi

  Kesä on ihanaa aikaa kaikkien menojen kanssa, mutta kesän jälkeen on aina niin valmis syksylle! Raikkaat syysillat kynttilän valossa kotona hyvän kirjan (tai Netflixin) kanssa :D kynttilähullulle syksy on parasta aikaa. Nimimerkillä yksiön jokaisella tasolla on vähintään kaksi kynttilää.. aivan ihanaa Espanjan lomaa teille, nauttikaa <3

 • Sara

  Ihanaa, että pääsette nauttimaan lämmöstä ja läheisten seurasta.

  Itselläkin on vähän pettynyt olo, että tässäkö tämä kesä nyt oli. Olisin niin toivonut tähän loppukesään edes muutamaa kesäistä päivää.

  Tänä viikonloppuna onkin pestävä bikinit ja hihattomat mekot ja pakattava sandaalit pois. On kyllä haikea fiilis.
  Kesä oli ihana, mutta olisin toivonut vähän lämpöisempiä päiviä. Ensi vuonna onkin kyllä suunnattava etelän aurinkoon.

  Hyvää lomaa teille!