CATEGORIES

Maybelline Fuchsia Flash

21.4.2013

Kosmetiikkaa kokeilussa -postauksessa vilahti kolme karkkisen makeaa kokeiluun saamaani huulipunaa, joihin olen jo ehtinyt tehdä lähempää tuttavuutta. Esimerkiksi Rokkari Barbie-huulilla -asukuvissa saitte esimakua tästä sokerihumalastani. Monet ovatkin ehtineet kysyä hattarahuulien tarkempia sävytietoja:

kosmetiikkaakokeiluunIMG_2911maybelline fuschia flash 9021Q9C7382kosmetiikkaakokeiluunIMG_2861

Kuvassa näkyvä huulipuna on sävy numero 902, joka kantaa nimeä Fuchsia Flash. Neonpinkki piristäjä on kerrassaan loistava lisä omaan huulipunakokoelmaani. Juuri sopivan räväkkä ja raikas muuten neutraalin arkimeikin piristäjäksi. Eilisillä polttareilla innostuimme ystävieni kanssa loihtimaan tällä sävyllä polttarihuulet, joihin kolme heistä niin palavasti ihastui, että kävivät vielä samana päivänä ostamassa oman Fuchsia Flashinsa. Moni heistä yllättyi positiivisesti sen kestosta sekä sävystä, joka sopi niin vaalea-, kuin tummahiuksisellekin.

siskosmetiikkalumeneIMG_8985

Huomenna julkistan teille kisan, missä mm. tämä puna on näkyvässä roolissa. Sen mukana tulossa pitkästä aikaa myös video, jossa jaan nopeat vinkkini keväisen ja helpon arkimeikin tekoon. Toivottavasti olette saaneet tekin hymyissä suin nauttia näistä lämmenneistä päivistä? Ihania kevätpäiviä kaikille!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nanna

  Kiitos vinkista, ehdin vielä saada omani Sokokselta. Puna oli siellä S-etukorttitarjouksessa, ja kahden punan ostaja sai vielä vartalovoiteen kaupan päälle. Valitsin kauniin korallisen sävyn myös, nyt vain kesää ja rusketusta (täällä ikuinen optimisti! :D ) odotellessa! Ihanaa päivää sinulle! :)

 • T

  Kävin kokeilemassa tuota 902 sävyä ja kiikutin kassan kautta kotiin :) Aivan ihana sävy!

 • Sini

  Tämä sävy oli loppu helsingin keskustan sokokselta ja stockmannilla oli jäljellä kokonaiset 3kpl… Jännä juttu ;)

 • Pinkki näyttää ihanan raikkaalta näin keväällä, todella kaunis sävy! Haluaisin itsekin uuden pinkin huulipunan, vielä vaaleamman ja kirkkaamman, vähän neonvärisen :)

 • Ihania huulipunia! Tuo mikä huulissasi kuvassa on, sopii sinulle parhaiten! ;)

  t. Veera Einola

  veeraeinolanelamaa.blogspot.com

 • Julia

  Hei,
  ihana huulipuna tuo 902!! Onko sinulla tietoa siitä, myydäänkö sävyä myös saksassa..? Kävin katsomassa kaupan hyllyt – sävyä 902 ei löytynyt :( Joskushan valikoima vaihtelee maan mukaan, mutta en ole varma..? Asun saksassa ja tarvitsen tuon punan ihan ehdottomasti :D

  t.Julia

 • Anonymous

  Pakko oli käydä hakemassa toi puna, ihanan raikas! :)
  Mitkä noi teiän ‘polttari-passit’ on? Saisiko lähikuvaa? Meillä tulossa polttarit ens viikonloppuna ja toi ois kiva idis, kun mikään pukeutuminen ym. Ei vaan jotenkin sovi nyt. :)

 • Kira

  Hei sisko kekkasin muuten kokeilemalla, että kun laittaa tuota pinkkiä tai korallipunaa vaan vähän huulten keskiosaan, levittäâ sormilla huulille ja puuteroi lopuksi niin saa ne super makeet mattavärihuulet! 2in1 tuote ;) pysyy myös tosi pitkään väri nättinä!

  • mm

   Mä oon tehnyt omalla koralli-punallani just noin ja tulee niiin ihanat keväthuulet :)

 • Laura

  Ihana väri kyllä. Kiitos, kun selvensit sävyn nimen :)
  Mukavia kevätpäiviä sinnekin!

 • Pauliina

  Moikka,

  Ei sinänsä liity aiheeseen, mutta huomasin, että oot joskus kirjottanut postauksen Hunterin saappaista. Osaatko siis sanoa, että mitä eroa on Original Gloss ja Original Tall saappailla? =) En löydä mistään sitä, että mikä ero niillä on. Onkohan toisessa korkeampi varsi? Kiitos avusta, jos osaat auttaa :) Ennen ostamista olisi kiva selvittää saappaiden ero.

 • Tytti

  Esittele nuo kaksi muutakin, varsinkin tuo vaaleamman pinkki!!

 • Aivan ihana pinkki on kyllä! :)

 • Ihanan raikas huulipuna!

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi