CATEGORIES

Kesän hittilakka

3.7.2013

Ystäväni tietävät, että olen poikkeuksellisen huono huoltamaan kynsiäni. Nyt kuitenkin viimeisien kuukausien aikana olen ollut aktiivinen kynsienlakkaaja. Omat kynnet ovat sen verran huonossa kunnossa, että lakka peittää mukavasti monet synnit (nim. keittiössä patapataa hieman liian usein käyttänyt...).

Lakkojen joukosta on noussut selvästi yksi yli muiden tänä kesänä. Olen aiemmin suosinut vain “perus“lakkavärejä kuten punaisen eri sävyjä, beigeä ja ehkä silloin tällöin mustaa. Nyt olen kuitenkin totaalisen ihastunut tähän hehkuvaan oranssiin nimeltä Solar Flare, joka löytyy Maybellinen valikoimasta.

IMG_9609lighroom IMG_9628lighroom IMG_9620lighroom IMG_9611lighroom Lakka saatu L’Orealilta

Lakka taittaa pienillä värihipuillaan valoa todella kauniisti, saaden ne hillitysti kimaltelemaan kesäauringossa. Väri on ollut loistava kesäinen yksityiskohta päivän asuissa, ja se sointuu kauniisti ostamani Hermésin H-rannekkeen kanssa, jota olen paljon myös käyttänyt. Monia lakkoja olen saanut testiin tänä sesonkina, mutta tämä on noussut tämänhetkiseksi suosikikseni!

Siinä viimeiset turinat ennen Ranskaan lähtöä! Nyt kamat kasaan ja huomenna palaan patonkien ja croisanttien luvatusta maasta. On y va!

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • K.P

    Moikka! :)
    Kommenttini ei liity tähän postaukseen, mutta katsoin toukokuun “Muotitietoinen” ohjelman netistä ja bongasin sut siinä toteuttamassa muodinmuutosta (eräälle erittäin onnekkaalle pienen pojan äidille)! :D Luen blogiasi säännöllisesti, ja oli hauskaa nähdä sinut myös “livenä”. Blogisi on ehdoton suosikkini: sinulla on persoonallinen tyyli, kiinnostavia aiheita, ja pidän todella paljon tyylistäsi kirjoittaa. Blogistasi saa aina myös mukavasti inspiraatioita että mitä kivaa sitä omasta kaapista voisikaan yhdistellä. Toivottavasti jatkat blogiasi pitkään meidän lukijoiden iloksi. Myös “Muotitietoinen” ohjelman muotineuvot olivat mielestäni onnistuneita, toivottavasti saman tapaisia saadaan joskus nähdä lisää. Kivaa kesää! :)