CATEGORIES

Helsingin paras ripsienpidennysten tekijä?

2.8.2013

Siitä on jo melkein kuusi vuotta, kun ensimmäisen kerran laitatin ripsienpidennykset. Kuulin niistä ystävättäreltäni, joka oli käynyt teettämässä omansa Tapiolan Kittycat Beauty Centerissä. En olisi ikinä arvannut, että hänen kauniit räpsynsä eivät olisi aidot. Silloin ripsienpidennykset olivat vielä melkoisen harvinaiset Suomessa, eikä vastaavaa osannut edes odottaa.

Nyt kuusi vuotta myöhemmin, ripsienpidennyksiä näkee jokapuolella. Se on jo niin yleistä, että on melkein harvinaisempaa nähdä naisia ilman niitä. Monien muiden lailla, minä koukutuin välittömästi niiden helppouteen. Ne säästävät aikaa aamulla, eikä illalla tarvitse olla silmiä irti jynssäämässä. Minäkään kun en mielelläni ihan hirveästi meikkaile. Kesällä pärjään arjessa pitkälti näillä kestofeikeillä ja sävyttävällä päivävoiteella. Helppoa ja nopeaa.

Koska kuuden vuoden ajan olen niitä käyttänyt, olen melkoisen tarkka niiden laitosta. Olen kokeillut lukuisat ripsipidennystentekopaikat, mutta vasta vain pariin olen tykästynyt niin, että olen jäänyt asiakkaaksi. Kuuden vuoden jälkeen olen nimittäin aika vaativa asiakas. Tiedän juuri mitä haluan. Lopputuloksen on oltava luonnollinen. Hyvä ripsientekijä osaa käyttää oikeaa pituutta, paksuutta, limaa, asettaa ripset oikeisiin kohtiin, työskennellä sopivalla ripeydellä ja käyttää sopivasti liimaa niin, että ripset kestävät hyvinä vähintään sen kolme viikkoa, mutta eivät kuitenkaan paakkuunnu keskenään. Tässä on jo paljon vaatimuksia, mutta tämän kaiken täytti aikanaan luottotekijäni Maria. Minun ja kaikkien muiden kanta-asiakkaittensa harmiksi hän muutti pois Suomesta jokin aika sitten. Harmi, sillä hän oli varmaankin yksi parhaista. Sen jälkeen olenkin yrittänyt etsiä hänen vertaistaan, mutta vielä en ole sitä löytänyt. Hän osasi tehdä luonnolliset kestofeikit niin, että ne kestivät hyvinä jopa 5 – 6 viikkoa. Siinäpä monille tavoitetta.

Saan todella usein kyselyitä siitä, kuka tekee ripseni. Ennen suosittelin kaikkia kysyneitä kääntymään luottotyttöni puoleen, mutta nyt vuoden verran olen minäkin etsinyt sitä yhtä ja oikeaa. Joten tämän postauksen avulla toivoisin löytäväni Helsingin Parhaan Ripsienpidennysten Tekijän!

helsinginparasripsipidennystentekijä

Tähän tarvitsen Teidän apuanne. Jos te olet löytänyt loistavan tekijän, tai uskotte peräti itse olevanne etsimäni henkilö – kertokaa siitä tämän postauksen kommenttiboksissa tai laittakaa minulle strictlystylemrsv@gmail.com -osoitteeseen sähköpostia. Koekaniinina tulen hyppimään Teidän suosittelemissanne paikoissa. Mikäli luottosalongissanne on enemmän kuin yksi tekijä, muistakaa mainita hänen nimensä. Suositusten perään toivon myös perustelujanne.

Kun loistotekijä löytyy, jaan sen kanssanne täällä blogissa. Toivottavasti sen myötä moni muukin säästyy ripsipettymyksiltä, jos stadin paras paikka löytyy tämän räpyttelijän toiveikkaista kokeiluista viisastuneena. Haku alkakoon!

76 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maritta

  L-beauty Vuorikadulla ja Annika. Vuosien kokemus. Täydellisen siistiä jälkeä eikä irtoile ennen aikojaan.

 • Nyt on pakko suositella! Tosi mukava ja ammattitaitoinen!

 • Mandi

  No, löytyikö?

 • Henna

  Kiinnyin ripsienpidennyksiin vuonna 2011. Mulla on hyviä kokemuksia Naillux nimisestä salongista, jonka asiakkaana olenkin viihtynyt n. 1,5 vuotta. Etenkin volyymiripsistä olen tykännyt. Ripset ovat parhaimmillaan ilman omaa tohelointia säilyneet hyvinä tuon mainitsemasi 5-6 viikkoa. :)

 • Jenni F

  Mielestäni löytyy Ihan huippu tekijä Puotilasta – mielettömän huolellinen, vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen. Kannattaa tutustua (p.0440683790), mutta aika kannattaa varata ajoissa, sillä voi olla melkoisen täyttä.

 • Valo

  Mä en enää osais olla ilman pidennyksiä. Tai ehkä osaisin, mutta en enää halua olla ilman ripsiä. Oma suosikkini on Nilufer http://www.niluferasikainen.com/ripsienpidennykset/

 • Kaisa

  Olen yleensä käynyt Studio NDN:n Pirjolla, avian huipputekijä. Ihana ihminen, tekee huolellista työtä ja ripset kestävät kauniina pitkään. Nyt Pirjo on lomalla ja tulin tänne lukemaan vinkkejä :) Kiitos niistä. Indigosta löytyi aika tälle illalle! Kommentoin siitä sitten omassa blogissani kauneudestalapsiin.blogspot.com :-)

 • Jenni

  Olen vuosia käynyt Studio Glamourissa, Helenin luona. Paras ripsiteknikko ;)
  http://www.studioglamour.org/

 • Tuuli

  Beatin Tiina on paras, huolellisin ja ammattitaitoisin ripsiteknikko jonka tiedän. Vieläpä aivan iihana tyttö ja rento paikka muutenkin <3

 • ulla g

  Beatin Tiina tekee parhaat ripset. Mulla ollut ripset n. 6 vuotta ja kokemusta on muutamasta muustakin kehutusta ripsientekijästä, mutta Tiina on ylivoimaisesti paras.

 • Kirkkonummelle sieltä :)

 • Ninni

  Pakko kommentoida, että Thor Beauty Kalliossa on paras paikka. Siellä LInda tekee ihania ripsiä, kestävät hyvin ja ovat luonnolliset eikä ikinä useampaa ripseä kiinni samassa pidennyksessä tai muita ongelmia. Myös Outi samassa paikassa oli hyvä, mutta hän vaihtoi nyt Järvenpäähän.

  Thor Beautyssä myös hintataso on varsin maltillinen moneen helsingin paikkaan verrattuna!

 • Jenni

  Ehdottomasti suosittelen Delice Beauty(Eerikinkatu 44)!!! Kauniit, kestävät ja ammattitaidolla tehtyt ripset!

 • Olen aiemmin käynyt kolmella eri ripsiteknikolla ja nyt aloitin yhteistyön Studio Helsingin Getterin kanssa, todella tyytyväinen! Myös klpailukykyiset hinnat ovat plussaa :)

  http://fitnessaku.fitfashion.fi/ripsienpidennykset/

 • Sara

  Itse suosittelen Kannelmäestä löytyvää Hairmaisonin Sannaa. Tekee todella huolellista jälkeä, on järkevän hintainen ja lopputulos on upea.

 • Tästä postauksesta on jo aikaa, mutta haluan mainita vielä Heidin, joka tekee pidennyksiä Hiushuone Dianassa Iso-Roballa :)
  http://sparkblogi.wordpress.com/2013/11/15/tietoa-ripsienpidennyksista/

 • Ninnu

  Ainiin, piti myös kysyä, oletko kuullut Yumi Lashes käsittelystä ja ajatellut sitä vaihtoehtona?

 • Ninnu

  Hämmentävää, ettei kukaan ole kommentoinut ripsien merkkiä? Yhtä suuri vaikutus sillä kuitenkin on, kenen valmistajan tuotteita käytetään, kuin sillä, kuka ripset laittaa!

  • Ano

   Näin se asia ei kuitenkaan ole. Itse ripsikuidut ovat melko samaa tavaraa. Liimoja riittää eriliaisia, mutta loppujen lopuksi hyvän työn jälki näkyy valmiissa ripsissä, miltä ne näyttävät, miltä ripset tuntivat silmissä, miten ne tipahtelevat (yksittäin vai klimpeissä/niin että ripsirivistöön jää leveitä koloja), miten omat räpsyt voivat pidennysten alla, sekä kuinka pitkä huoltoväli on :) Terveisin: Ripsiteknikko

 • Elina

  Face2face Töölössä ja siellä työskentelevä yrittäjä Minna on ihan mielettömän taitava ja huolellinen(!) ripsiteknikko. Ystäväni kävi ensimmäisenä Minnalla ja sai aikaan ketjureaktion, kun sen jälkeen kaikki ystäväpiirissämme halusi samaiset ripset! Olen saanut toiveideni mukaan joko luonnollisenpaa, tai myös näyttävämpää lookkiakin. Itse käyn huollossa 4 viikon välein, ja huoltovälien aikana ripset pysyvät hyvin paikallaan. Joskus aikaa saattaa olla vaikea saada, joten kannattaa varata pidennysaika hyvissä ajoin!

 • Tessa

  Fancyssä lauttasaaressa on parhaat ripset :) Suski tekee ammattitaidolla ja ripset kestävät todella hyvin!

 • rita

  Kampaamo Beatin Tiina laittaa parhaimmat ripset! Oon käynyt 6 eri laittajalla, mutta Tiina on se ainoa ja oikea! Tiina on maailman ystävällisin ja laittaa ihanat ripset. Mulla on tosi vaikeat ripset (heiveröiset ja monta kerrosta päällekkäin), mutta Tiinan ripset ovat pysyneet parhaimillaan 4,5viikkoa.

 • mau.

  bio sculpture hoitola lapinrinne ykkösessä, siellä on helsingin paras ripsienpidennysten tekijä sini. itse olen monen ripsivuoden jälkeen ollut nyt vähän yli vuoden ilman ja tyytyväinen näinkin, mutta jos lähtisin uudelleen laitattamaan, en kyllä antaisi kenenkään muun koskea ripsiini :).

 • Milla

  Hei!

  Olen itsekin tehnyt ripsipidennyksiä, joten olen erittäin tarkka kenellä käyn. Aiemmin kävin Blue Lagoonissa, mutta kaikki tytöt siellä eivät osaa hommaa yhtä hyvin, joten halusin vaihtaa paikkaa…

  Tuttavan suosituksesta varasin ajan Marialle Maria S. -hoitolaan (Runeberginkatu 69). Hän ottaa jokaisen asiakkaan sydämen asiakseen = haluaa tehdä joka ikiset ripset mahdollisimman hyvin. Hän rakastaa työtään ja sen kyllä huomaa jäljestä :) Hän on erittäin ammattitaitoinen ja käyttää vain niitä tuotteita, jotka on havainnut parhaiksi. Suosittelen todella, mutta aika kannattaa varata ajoissa, sillä voi olla melkoisen täyttä!

 • Nora

  Suosittelen ehdottomasti Day Spa Yaden Mariaa!

 • Petra

  Fancy Lauttasaaressa ja siellä Susanna on suosikkini, on todella mukava ja tekee huolellista työtä :)

 • Ina

  Itse vannon räpsyttimeni ihanalle Tytille, joka työskentelee Studio Helmessä, Tikkurilassa. Hinta ei ole läheskään yhtä kova kuin pääkaupunkiseudulla ja ripset ovat kauniin luonnolliset ja pysyvät nättinä silmissäni kuukauden ilman huoltoa vaikka olenkin aktiivisesti urheileva. Olin jopa viime vuoden kokonaan ilman pidennyksiä kun Tytti muutti ulkomaille, mutta onnekseni vain vuodeksi, muualle kun en uskalla suunnata. Tytti on muutenkin äärimmäisen mukava, joten kepeästi ripsien laitto/huolto sujuu.

 • SC

  Thor Beautyn Linda on aivan loistava! Viiden vuoden aikana on tullut testattua moni tekijä ja Lindan tekemät luonnolliset ja kauniit ripset ovat todella erottuneet edukseen :)

 • Anna

  Day Spa Yaden Mariaa suosittelen myös minä.

 • mj

  Mulla ei ole koskaan ollut pidennyksiä, mutta olen käyttänyt Neulash-ripsiseerumia ja ripset koki aikamoisen kasvupyrähdyksen. Toisaalta, seerumi pidentää mutta ei tuuheuta, mut se oli good enough minulle. Vähän off-topic, mut jos haluu pituutta niin suosittelen kokeilemaan. Seerumin koen jotenkin kätevämmäksi, kun ei tarvi varailla aikaa kenellekään :)

  • Netta

   Minkä hintanen kyseinen seerumi on? :)

   • Vendaval

    täällä kanssa seerumien kannattaja. itse olen käyttänyt revitalashia muutaman kk ajan ja ihan mukavasti tullut lisää pituutta. vaatii tosin sen ripsarin. feeluniquesta tilasin 15 %:n alella 77 euron hintaan. putkilon pitäisi kai riittää noin vuodeksi.

    • Julia

     Saako Revilash:iä jostain vielä tuohon 77 euron hintaan? Jos sitä ei enään saa tuohon hintaan niin olen ajatellut ehkä hankki Maylash seerumin, koska hinta on ainoastaan 69€.

 • MariC

  Oksana kittycatissä on minunkin suosikki! Monet keskustan paikat olen kokeillut, ja aina sinne palannut! Hän tekee parhaat ripset ainoa miinus näkyy hinnassa!

 • Kitty Catin Oksana on kyllä taitava siinä mitä tekee! Kun ripset rantautuivat Suomeen kävin myös siellä. Ripset olivat uudet ja ihmeelliset, ja kaupan kassakin ihmetteli. Nyt se on nykypäivää, melkein harvinaisempaa olla ilman! Pidin taukoa vuoden ja palasin ripsienpidennyksiin. Ne vain tuovat “sitä jotain” arkeen ja juhlaan. Fabulous (kasarmintorilla, HKI) Anniina on ihana ja ammattitaitoinen. Häneen luotan 100% ja ripset pysyy mukana sporttisessakin menossa! She is the one!

 • audrey

  Espoossa ripsienlaittajaa etsiville; voin suositella itse Iivisniemessä kampaamo Iivishiusta sekä Tapiolassa kampaamo Hot Hairia – molemmissa on vain yksi ripsienlaittaja, kummankaan nimeä en nyt tarkistamatta valitettavasti muista… Tekevät oikein hyvää jälkeä!

  • Anonymous

   Tapiolassa Jenna tekee ripsiä hot hairissa!

 • E

  Kauniit, kestävät ja ammattitaidolla tehdyt ripset saa takuuvarmasti Fabulouksen Anilta (Fabianinkatu 13). Ani on supersymppis ja iloinen tyyppi, joka todellakin tietää mitä tekee.

 • Mrs A

  Olen jo 3 vuoden ajan antanut ripseni Lauran huollettavaksi, joka on super taitava, tarkka ja aivan ihana ihminen. Laura työskentelee nykyisin MagnetIcissa Eerikinkadulla, Magnetic.fi. Ripsiäni luullaan jatkuvasti omikseni koska pituus, kaarevuus ja tekniikka ovat kohdillaan. Suosittelen lämpimästi!

 • Jen

  Miten sun omat ripset ovat kestäneet pidennykset? Mulla oli 2kk ja omat ripset sen jälkeen ihan töpöt ja harvemmat :(

  • hanna

   ne on laitettu “väärin” : eli liian pitkää tai paksua kuitua sun omaan karvaan nähden , tai liimailtu miten sattuu monta ripseä samaan jatkeeseen kiinni ni toki kuormittaa omaa ripseä :/

 • Kk

  Ehdottomasti Järvenpäässä toimiva kauneushuone Rilla, todella siistiä jälkeä ja aina olen semmoiset ripset saanut kun olen halunnutkin. Huolto välini on n.3-4 vk Kannattaa käydä Helsingistäkin asti, edes kokeilemassa. :)

 • PojanÄiti

  Hei!
  Kyselisin ripsienpidennyksestä. Kun sinulla oli luottotekijän ripset, niin kirvelikö silmiä esim suihkussa käydessä tai itkiessä? Entä tuntuivatko ripset silmissä siltä, että ne välillä “piikittivät”? Entä meneekö omat ripset välttämättömästi huonoon kuntoon aina ripsienlaiton jälkeen?

  Omat kokemukseni eivät siis selvästi ole kehuttavia. ;) Mutta tosiaan, näin äitinä räpsyttimet pelastaisivat todellakin päivän.

  • Netta

   Hei!
   Oikein laitettuna ei pitäisi tulla kyseisiä oireita :) Mutta kirvely viittaa luultavasti siihen, että liima on liian vahva silmillesi. Jos ripset ”piikittävät” niin ripset ovat laitettu liian lähelle juurta ja oikein laitettuna omien ripsien ei tulisi juurikaan kärsiä :)

 • Piude

  Suosittelen myös Oksanaa Tapiolassa, hän teki parhaimmat ripset ja on muutenkin ihastuttava persoona. Hänelle vaan ei tahdo saada millään aikoja, joten pidennykset jäi.. Nyt taas himoitsen niitä, sillä 3 pienen lapsen äitinä, paljon urheilevana ne todella helpottavat arkiaamuja! Vinkkejä Espoon Leppävaarasta olevista hyvistä tekijöistä otetaan kiitollisena vastaan! :)

 • emilia

  En suosittele pidennyksiä ollenkaan. Jo järjellä ajateltuna ei tee hyvää silmille kun vahva liima on silmien lähellä jatkuvasti. Alkaa hiljalleen allergisoimaan. Vaikka ovatkin testattuja aineita, on ne kuitenkin vahvoja kemikaaleja ja myrkkyjä. Itse lääkärinä olen nähnyt useita jotka ovat tulleet vastaanotolle pahojen allergiakohatusten vuoksi jotka ovat aiheuttaneet juuri ripsienpidennyksissä käytettävä liima. Umpeen muurautuneita silmiä, turvonneita luomia, verestäviä silmiä.

 • Siiri

  Olen itse kokeillut useampaa eri paikkaa mutta kauneushoitola yläkerta on ollut näistä ylivoimaisesti paras ja myös hinta/laatu -suhteeltaan erinomainen. Omat ripseni siellä laittaa Anna

 • tuulika

  Kokeilin pidennyksiä muutaman kuukauden ja totesin, että laitan mieluummin sen rahan kuukaudessa säästöön ja käytän ripsiväriä. Niin kiire ei vielä mikään aamu ole ollut, että ripsiväri olisi jäänyt laittamatta.

  • Samaa sanon minä! En raskin tässä elämäntilanteessa rahojani tuhlata tuollaiseen, vaikka kokeileminen on kyllä houkuttanut… :) En usko, että kenenkään elämä on niin kiireistä, että sitä paria minuutti aikaa ei aamulla löytyisi muka! Mutta kukin tyylillään ja oikein laitetut ripsienpidennykset on oikein nätit kyllä:)

 • KP

  Itse olen erittäin tarkka ripsistäni ja monta paikkaa testannu. Ehdoton suosikki ja luottopaikka on Salon Milagro ja sieltä Minna. Malminkatu 36.

  • Outi

   Olen ehdottomasti samaa mieltä, Minna osaa hommansa! Luottopaikka minullekin.

 • Anna

  Espoossa toimiva Indigo ja tekijänä Jenny Reinholm. Suosittelen lämpimästi. Olen itse ollut asiakkaana hänellä yli 5 vuotta ja aina välillä kesäisin kun hän lomailee olen käynyt jossain muualla. Joka kerta todennut että hän on paras. Hän on äärettömän tarkka ja aikaansaava. Laittaa luonnollisen näköiset, ei ole liian pitkät ja joukossa hieman eripituisia ripsia jotta näyttää luonnollisilta. Ammattitaidon lisäksi hänellä on aivan ihana persoona. Kannattaa tutustua :)

 • mia

  pidätkö koskaan taukoa ripsistä ?

 • Elina

  Olen aina ihaillut ripsiäsi – ne todellakin ovat luonnollisen näköiset ja tyylikkäät. Itse olen tässä jo jonkin aikaa harkinnut ripsipidennyksien kokeilemista, mutta minua hieman epäilyttää käytettävä ripsiliima. Oletko itse koskaan saanut mitään allergisiaoireita ripsiliimasta? Olen ymmärtänyt ripsiliiman saattavan aiheuttaa allergiaa, mutta tämä on tietenkin hyvin yksilöllistä.

  Toivottavasti löydät hyvän ripsientekijän ja jaat tietosi meidän muiden kanssa (: Ehkäpä minäkin sitten uskaltaudun kokeilemaan.

 • Johanna

  Thor Beauty, Linda ja Outi ovat molemmat loistavia. :)

 • anna

  Täytyy sanoa, et itse taas en missään nimessä koe tarvitsevani feikkiripsiä (eikä muutkaan nuoret naiset mukaan lukien sinä) En arvosta sellaista ‘kauneutta’ mutta kukin tyylillään :) Pidän blogistasi ja persoonastasi kuitenkin!

  • Mrs.V

   Olen ihan samaa mieltä. Ei niitä tarvitse “ulkonäöllisesti” oikeastaan kukaan. Ne vaan helpotta suuresti ja nopeutta arkea. Varsinkin pienen lapsen kanssa kaikki arkea helpottava on plussaa :D Itse kun haluan pitää feikkiripset niin, että ne näyttävät samalta kuin olisi mascaraa päällä. EI mitään hämissettejä :D

   • Emilia

    Täysin samaa mieltä!Helpottaa ja nopeuttaa arkea kummasti,etenkin kahden lapsen äitiä arkiaamuina :)
    Suosittelen ehdottomasti Tornin sisäpihalla toimivaa Kokemus Spata ja siellä Simona Hintsasta.Itselläni kokemusta 3 vuotta ja nimenomaan niistä erittäin luonnollisista ripsistä.Pituuden voi itse valita.

   • Anonymous

    Juuri näin!Täysin samaa mieltä.Itse olen pitänyt kohta kolme vuotta tauotta ripsienpidennyksiä ja nimenomaan niitä erittäin luonnollisia!Työnikin jo vaatii sen ettei saa näyttää hompsuiselta.
    Suosittelen ehdottomasti Tornin sisäpihalla sijaitsevaa Kokemus Spata ja siellä Simona Hintsasta.Todella kauniit ja luonnolliset ripset!Pituuden voi itse valita.

 • Jenni

  Hei,

  Kannattaa kokeilla kauneushoitola Biofiinia Ruoholahdessa Helsingissä ja tekijä Arja!
  Olen kolmisen vuotta käynyt hänellä ja tulos on aina todella kaunis:)

 • Emma

  Siis mitä, ripsienpidennykset voi kestää hyvinä jopa 5 viikkoa?! Nimimerkillä omat menee kahdessa viikossa harakan suliksi… Pitäisiköhän harkita omankin tekijän vaihtoa. :-D

 • Aino Hakala

  ThorBeauty Vaasankadulla Sörnäisissä. Siellä Linda tekee upeita ripsiä ! ;)

 • Olivia-O

  Kynsistudio Sao ja tekijänä Ester!

 • Embu

  Hei, ripsenpidennyksistä minulla ei ole mitään sanottavaa – en itse niistä niin välitä, luonnollisuus on kauniimpaa!;)

  Mutta tulin sen sijaan kehumaan upeita silmiäsi, ne ovat hätkähdyttävän kauniit!

 • Unelma

  “ripsienpidennyksiä näkee jokapuolella. Se on jo niin yleistä, että on melkein harvinaisempaa nähdä naisia ilman niitä”
  Pakko kommentoida tätä, sillä ripsienpidennykset ovat varmasti yleistymään päin, mutta tuo, että olisi harvinaisempaa nähdä naisia ilman niitä, ei pidä paikkaansa, tai sitten liikut hyvin rajatuissa piireissä (olen Helsingissä itse)

  • siru

   no ehkä sitä ei ollut tarkoitus ottaa ihan noin kirjaimellisesti ;)

 • Ehdottomasti Blue Lagoonin, http://bluelagoon.fi/, tytöt ovat parhaimpia!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Lele

  Ehdottomasti SkyRider Make Up Barissa (Runeberginkatu 31, Helsinki) saa parasta palvelua. Paikan omistaja Riitta on mitä sydämellisin ja mukavin, on aina ilo mennä hänen luokseen. Liiketila on pieni mutta sen tähden hyvin rauhallinen, ei edes ulkopuolen liikenteen melu kuulu sisälle.

  Ripset tulevat todella ripeästi ja pysyvät hyvin hieman yli 3 viikkoa. Hän on myös kertonut olleensa kauneudenhoitoalalla lähes 20 vuotta, joten mimmi tosiaan tietää mitä tekee, ja kokemuksen huomaa! Itse olen käynyt viimeisten viiden vuoden aikana monella taholla, niin Suomessa kuin ulkomailla, mutta Riitta on pysynyt nro. 1 siitä lähtien kuin ensimmäisen kerran hänen luokseen eksyin muutama vuosi sitten. :)

 • Tiina

  Ensimmäiset ripset laitettiin 2007 marraskuussa, eli kuudetta vuotta tässäkin mennään ja kaikkien kokeilujen kautta se on vain myönnettävä- tai tunnustettava: Oksanaa voittanutta ei ole. Vaikka Oksana tekeekin Tapiolan Kitty Catissa, en näe syytä etteikö hän voisi olla Helsingin paras,- onhan Helsingin paras olutravintola Niittykummussa ja Helsingin paras pihvipaikka Tapiolassa :)

  • Anni

   Joo yhdyn tähän! Kävin Oksanalla pari vuotta, mutta mun luotto ripsilaittaja palasti takaisin Suomeen parin vuoden reissun jälkeen ja tekee taas ripsiä, joten vaihdoin takaisin hänelle. Harrietin tekemät ripset pysyy hieman parempina kuin Oksanan laittamat (vaikka Oksana on yksi parhaista!) ja sillä tytöllä myös vähän halvemmat hinnat. Backstage Lashes niminen mesta

  • Annica

   Samma här! Oksanaa voittanutta ei ole! Eikä muuten Gallowsiakaan ;)

 • I

  Katja Halme! Hiushuone Neon :) Ihan paras, tekee mielettömän luonnolliset (itselläni laitettiin harvempaan jotta näyttäisivät superluonnollisilta) ja kestävät (juuri tuo 5-6 viikkoa!) ripset! Itse käytin ripisä vuoden, ja omani ovat TUUHENTUNEET ja PIDENTYNEET vuoden käytön jälkeen! Nyt siis hetken voin olla omilla näyttävillä ripsilläni, tokikin hieman enemmällä vaivalla :) Todella iso peukku Katjalle!

 • Inka

  Hei,
  Olen itsekin käyttänyt ripsienpidennyksiä jo ennen kuin siitä tuli suosittu juttu Suomessa tai ns. buumi. Ehdoton ykkönen on Runeberginkadulla toimiva Sky Rider Make Up Bar, http://www.skyrider.fi
  Sivuilta lainattua:
  “Riitta Saukkonen on arvostettu kouluttaja ja monipuolisen koulutuksen saanut meikkitaiteilija.

  Make-Up Artist, diplomikoulutus
  Make-Up Artist Academy, maskeerauskoulu 2002
  Permanent MakeUp -kurssi 2003
  Cinema Secrets INC, Intitute of Makeup Artistry 2003
  Akryylirakennekynsikurssi 2005
  Consult Lady -lävistysdiplomi 2007
  Hunajaemulsiokoulutus 2007
  Ripsipidennyskoulutus Perfect Lash 2007

  Olen ammattimeikkisarja Cinema Secrets INC:n ja DMK Cosmeticsin kouluttaja/taitaja v. 2002 ja 2011”

  Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Ripset on erittäin taidokkaasti laitettu ja kestävät hyvin. Tehnyt ripsiä vuodesta 2007 asti.

 • Johanna

  Day Spa Yaden Maria, super mukava ja tekee todella tarkasti :) Suosittelen!

  • Terhi

   Samaa mieltä!