CATEGORIES

Heleän ihon resepti

9.9.2013

*Yhteistyössä Lumenen kanssa*

Hiljattain Lumene uudisti kasvoja kirkastavan Bright Now-sarjansa, minkä tiimoilta he haastoivat bloggaajat seuraajineen jakamaan omat vinkkinsä heleään ihoon. Nappasin haasteesta kiinni, sillä uskon terveän ihon olevan yksi kauneuden merkittävimpiä tekijöitä. Kurkista uudistuneen sarjan mainos täältä.

LUMENEbrightnow

Ihon hyvinvointi on hyvin kokonaisvaltaista. Onhan se suurin elimemme. Ihon hyvinvointiin yhdistän monia asioita, jotka ovat omiaan tuomaan sen luonnollisen hehkun esiin. Suomalaisena yhdistän ihon hehkun rinnalle riittävän ulkoilun happirikkaassa ympäristössä, missä pohjoisen tuulen voima tanssittaa kuusen oksia. Maistan kielelläni suomalaiset makeat ja ravintorikkaat marjat kuten mustikan, joka sisältää runsaasti parhaita antioksidantteja. Mietin vihreitä vihanneksia, jotka puhtaudellaan tuovat kehoon voimaa. Kuulen raikkaan veden solinan, joka on kaiken elämän lähde. Tunnen saunan lämpimän syleilyn, joka auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan. Olen suomalainen, joka uskoo puhtaan luontomme voimaan.

glowingskinlumene

Elintapojen lisäksi autan ihoa kauneusrutiineilla. Pyrin meikkaamaan mahdollisimman vähän ja panostan ihon hoitamiseen ja hellimiseen. Tunnollisesti pesen kasvoni aina illan tullen – vaikka kuinka väsynyt olisin. Aamuisin puhdistan kosteuttavalla kasvovedellä ja autan ihoani taistelemaan ikääntymistä vastaan rikkailla kosteusvoiteilla. Suosin luonnollista meikkiä, minkä tärkein osa on hyvinvoiva ja hehkuva iho. Näihin tarpeisiin olen koonnut Lumenelta omat suosikkini, jotka joku onnellinen teistä voittaa, kun jättää omat vinkkinsä heleään ihoon tämän postauksen kommenttiboksiin. Voittajille ilmoitetaan henk.kohtaisesti ja kilpailuun voi osallistua 30.9 asti.

lumenesssuosikit

Olen vasta hiljattain löytänyt Lumenen BB-seerumin ja -voiteen, jotka tuovat todella kauniin hehkun kasvoille! Suosittelen kokeilemaan. Itsellä on tämän ansioista mennyt syksyn meikkausrutiinit uusiksi. Siitä tulossa myöhemmin lisää.

Mitkä ovat sinun vinkkisi heleään ihoon?

289 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • riikka

  Sisältä päin tuoma hehku tulee seuraavalle päivälle kun et syö illalla mitään raskasta, juot vettä ja syöt c vitamiini pommin punaisen paprikan (toi jonnin muun hedelmän missä c vitamiinia,mutta punaisessa paprikassa sitä on paljon). Hyvät yöunet ja aamulla on hehkuva iho :) äläkä peitä sitä hehkua paksulla meikkikerroksella!

 • Ärsyttää lukea näin pitkä teksti läpi samoja vinkkejä!
  Kaikki nuo veden juonnit, hikiliikunnat, stressittömyydet, naamiot kuorinnat sun muut tuli sata kertaa. Sit kun yrittää löytää jos joku sanoisikin jotain uutta jota voisi kokeilla niin pitää koko ketju lukea läpi niitä samoja juttuja. Tärkeitähän ne tottakai on! Mutta jos edellinen kirjoittaa samat mitä itse mietit niin miksi pitää laittaa tasan ne samat sit siihen alle…

 • Enni

  Kuorinta muutaman kerran viikossa, huoellinen rasvaus ja riittävä uni!

 • FlowerPower

  Juon paljon vettä, ja minulla on terveelliset elämäntavat. Yritän muistaa myös suojautua auringolta, mutta on vaikea löytää kasvoille riittävän kevyitä auringonsuojatuotteita.

 • Krista

  Heleän ihon reseptini on hyvinkin samanlainen kuin sinulla, eli ulkoilua, puhtautta ja monipuolista ravintoa. Nyt puolivuotiaan pojan äitinä olen myös huomannut, että riittävä uni on erittäin tärkeä hyvän ihon ylläpidossa. Sitä kun ei tällä hetkellä saa, niin valokynä ja bb-voide ovat oleet luottotuotteet.

 • Johanna

  Runsas vedenjuonti, riittävä uni.

 • Karol

  Luontaiset jutut kuten kookosöljy ja runsas vedenjuonti :)

 • Anne B.

  Juo vettä ja nuku riittävästi.

 • PiiA

  Vettä ja kosteusvoide yöksi naamaan. Sillä selviää. :)

 • Anskuriia

  Omissa kauneudenhoitorutiineissani seuraavanlainen helppo kombinaatio ihon kirkkauden ylläpitämisessä on toiminut: kerran viikossa illalla saunan jälkeen nassuun kuorintavoide, joka sisältää sekä fysikaalisen että kemiallisen kuorinnan (aivan ykkönen on apteekeista saatavan Avene sarjan Gentle purifying scrub) ja siihen päälle saman sarjan kermainen kosteusnaamio (Soothing moisture mask). Naamion voi poistaa hetken vaikutusajan jälkeen kasvopaperilla tai jättää yöksi jos iho tarvitsee koteuspommin. Suosittelen!

 • -R

  pitkällä aikavälillä heleys tulee kuin luonnostaan,kunhan on tosiaan ruokavalio kunnossa. nopeita apuja taas (jotka toimivat ainakin itselläni) ovat tietysti kevyt kuorinta jonka jälkeen joku teho-seerumi vaikuttamaan.olen myös litkinyt aika paljon “taikajuomaa”,jossa siis pilkotaan yksi kurkku,yksi sitruuna ja n 12 mintunlehteä pariin litraan vettä ja jäähdytellään yön yli :p joskus myös raastan n puolikkaan kurkun jääkaappiin yön yli,josta saa aamulla viilentävän,raikastavan ja HELEYTTÄVÄN naamion ennen päivän askareita!

 • Saana

  Tupakoimattomuus on ehdottomasti hyvän (tai ainakin paremman) ihoni salaisuus. Tupakoin teinivuosina jopa askin päivässä ja ihoni kunto rapistui. Lopetettuani se on saanut kimmoisuuttaan ja kaunista väriä takaisin. Ryppyjä on iän myötä tietysti tullut, mutta niidenkin kanssa elää mieluusti kun tietää, ettei ole niitä itse tupakoimalla aiheuttanut.

 • Haiha

  Omalla kohdallani riittävä määrä unta on ehdottomasti paras keino paremmalta näyttävään ihoon! Pienikin univaje näkyy erittäin ikävästi ihossani.

 • Sandy

  Minulla ehdottomia ihon hyvinvointiin vaikuttavia asioita ovat riittävä uni ja lepo, stressittömyys, riittävä vedenjuominen ja ihon huolellinen puhdistaminen. Jos nämä eivät toteudu niin huomaa kyllä ihon voivan heti huonosti. Haasteena on minulla myös sovittaa ihonhoitotuotteet sopiviksi kullekin vuodenajalle. Nyt kun kesä päättyi huomaan ihon käyttäytyvän ihan eri tavalla ja se luo haastetta ihonhoitotuotteiden valintaan.

 • Miiiaa

  Käytän Lumenen rauhoittavaa naamiota yövoiteena. Kevyt kerros illalla ja aamulla pehmeän siloinen iho.
  Sekaihoni kaipaa kuorintaa ainakin kerran viikossa ja sisältä päinhän se kauneus lähtee, paljon vettä ja terveellistä ruokaa ja hyvää mieltä niin ihokin hehkuu.

 • Laura

  Tapreeksi unta, vettä ja liikuntaa auttaa jo paljon! Myös ihon puhdistus ja kosteutus omalle ihotyypille sopivialla tuotteilla on tärkeää. Ruokavaliossa tarpeeksi marjoja, hedelmiä ja vihanneksia. Eikä liikaa stressiä :)

 • Emmi

  Riittävästi lepoa, runsaasti vettä ja vähemmän stressiä ja iho hehkuu :)

 • Anni

  Kärsin aiemmin aknesta n. 10 vuoden ajan. Söin puolen vuoden antibioottikuurin ja sen jälkeen iho on ollut näpytön. Tämän jälkeen aloin myös katsomaan tarkemmin mitä suuhuni laitan ja paljonko juon vettä päivässä. Eron huomasi yllättävän nopeasti! Nyt olen taas syönyt melko huonosti viime viikot ja heti alkoi näkymään ihossa. Ruokavaliolla on siis todella iso vaikutus ihon kuntoon.

  Olen innokas Lumene-tuotteiden käyttäjä, koska ne sopivat iholleni hyvin. Etenkin BB-voide on ehdoton suosikkini! Aiemmin käytin tunkkaisia meikkivoiteita ja ne tuppasivat paakkuuntumaan tai näyttämään muuten vain luonnottomilta.

  Reseptini heleään ihoon:
  -Katso mitä syöt!
  -juo tarpeeksi vettä, n. 2,5-4 L/päivä
  -käytä omalle iholle sopivia ihonhoitotuotteita ja meikkejä
  -nuku tarpeeksi! Ja muista liikkua.
  -älä luista kasvojen pesusta
  -älä stressaa, ja muista positiivinen elämänasenne! :)

 • mipsa

  Näin äitiyslomalaisena vinkkini heleään ihoon ovat uni ja ulkoilu sekä aikaisemmat Lumenen heleyttävät lakkatuotteet (uusia en ole vielä testannut).

 • Meri

  Hei!

  Onpa kiva arvonta!
  Omat vinkkini heleään ihoon on runsas veden juonti ja hyvät yöunet. Myös liikunta ja terveellinen ruokavalio auttavat :)

  Joskus kyllä itse kukanenkin tarvitsee vähän apua, kun nämä eivät riitä ;) Siihen nämä tuotteet ovat varmasti nappivalinta!

 • Kaikkein tärkeintä ainakin minulle on kunnon yöunet ja levännyt, stressitön olo. :) Toki terveelliset elämäntavat auttavat ihon kuntoa muutenkin. Omista kauneusrutiineista tärkeimmiksi olen todennut huolellisen puhdistuksen ja kevyen kuorinnan 1-3 kertaa viikossa. Toki käytän paljon muitakin tuotteita, mutta näillä pärjäisin yllättävän hyvin, edes kosteutus ei olisi hätätilanteessa itselleni se ykkösasia. ;)

  TYksittäisistä tuotteista valitsen lisäksi Clarinsin Beauty Flash Balmin, se saa ihon aina heleäksi! :)

 • anni

  säännölliset ihonhoito rutiinit ovat tietenkin kaiken a j o. oikeanlaiset aineet omalle ihotyypille ja päivittäinen puhdistus aamuin illoin sekä pari kertaa viikossa naamiot ja kuorinta. itse olen huomannut merkittävän eron ihossani kun aloitin sitruunaveden juomisen joka aamu. epäpuhtaudet ovat vähentyneet, iho on kirkastunut ja on terveemmän näköinen! :) puristan vesilasiin 1/4 sitruunan mehut ja juon sen heti herättyäni. sitruunan mehusta ja sokerista saa myös oivan luonnollisen kuorinnan, puristaa mehua vanulle ja ripottelee sokeria siihen ja hellästi sitten kuorii sillä kasvot. :)

 • JennyA

  Tehokas puhdistus joka ilta, hyvä kosteutus. Lisäksi pellavansiemenöljy ja helokkiöljy sisäisesti.

 • Ulla Fagerström

  Mun ihoni pelastus on kosteuttava seerumi. Tuntuu ettei mikään voide kosteuta kasvojani tarpeeksi. Rasvaa ihoni ei kaipaa, mutta “vettä”. Hyviä yöunia, kosteuttavaa puhdistusta ja kasvovettä unohtamatta.

 • Saara

  Säännöllinen perushoito, kuorinta ja naamio kerran viikossa, runsas vedenjuonti ja reipas hikiliikuntaa pari kertaa viikossa.

 • Kirsi

  Hikiliikunta, paljon vettä, tarpeeksi unta ja yöksi kunnon ravitseva/rasvainen/uudistava voide sekä mahdollisimman vähän leikkausta! Pitää koittaa lumenen seerumia, kiitos vinkistä!

 • niki

  Raittiit elämäntavat näkyy kasvoista. myö riittävä uni on hyvä ja se ravinto ja vesi. näillä pärjää jo aika pitkälle.

 • Lauraee

  Kookosöljy sisäisesti ja ulkoisesti, runsas vedenjuonti ja säännöllinen liikunta.

 • Janica

  Aamuin illoin kasvojen puhdistus ja kosteutus. Hyvä uni ja ravinto (paljon hyviä rasvoja ja terveellistä puhdasta ruokaa). Liikuntaa ja paljon ulkoilmaa. Ja tietysti vesin vanhon voitehista auttaa pitämään ihon hehkeänä :)

 • Ronja

  Heleä iho lähtee sisältäpäin terveellisillä elämäntavoilla ja ylimääräisten stressitekijöiden minimoinnilla. Vedenjuonnin olen huomannut vaikuttavan paljon ihon kuntoon ja heleyteen :)

 • Mari

  Aamuin ja illoin aina hyvä kasvojen puhdistus. Ruusuvesi,kasvovesi myös virkistää aamuisin tehokkaasti päivän käyntiin :) Sitten ensin iholle Lumenen kiintetyttävä pikakaunistaja ja sen päälle Lumenen ravitseva tehohoito, sillä kasvoni jaksavat hyvin koko päivän. Yöksi sama coktail iholle, lisäten vielä silmien ympärille heleyttävää Lumenen silmänympärysvoidetta, jota tosin joskus laitan myös huulienkin ympärille aamuisin.
  Paljon nestettä pitkin päivää veden muodossa, välillä kivennäisvettä ja camomilla teetä. Muistaen positiivisen asenteen ja sen,että elän vain kerran!
  Nautin jokaisesta päivästä parhaani mukaan, koska huomisesta kukaan ei tiedä! Huomioin myös muut antamalla positiivista palautetta, vaikka vain pienellä ystävällisellä hymyllä. Se ei maksa mitään!

 • pikku myy

  Sauna, riittävä vedenjuonti, kunnon kosteusvoide ja pitkät yöunet. Niistä on heleä iho tehty. =)

 • Inga

  Ulkoilu, liikunta, sauna, avantouinti talvella, kuorinta, naamio ja hyvä kosteusvoide ovat olleet aika pettämätön yhdistelmä.

 • Iidis

  Riittävä veden juonti on oiva oikotie heleään ihoon :) Kylmäpuristettu kookosöljy on yövoiteista parhain talvipakkasilla!

 • Kati

  Heleän ihon resepti! Itselläni rasvainen iho ja heleän ihon itselleni teen ihan normaaleilla konsteilla. Juon paljon vettä joka päivä ja nukun riittävästi. Uni on paras lääke moneen asiaan. Ensin ihon huolellinen puhdistus päivittäin ja kasvovesi puhdistuksen jälkeen. Kuorinta/naamio, pari kerran pari viikossa. :) Sitten hyvä pohjustus. Kasvorasva, pohjustusvoide, valokynä sekä puuteri. Poskipäihin aurinkopuuteria.
  Lisäksi säteilevä silmämeikki ja siihen sopiva huulipuna… Näillä mennään! :)

 • Aino

  Paljon vettä, omalle iholle oikeat ihonhoitotuotteet, kevyt päivetys, hyvä ruoka, hyvä mieli ja vain kevyesti puuteria!

 • Heidi

  Paljon unta, ulkoilua ja urheilua, terveellinen ruokavalio(paaljon suomalaisia marjoja), sekä saunan ja jääkylmien suihkujen yhdistely! :)

 • Pipsa

  Kuorinta, kasvonaamio ja seerumi säännöllisesti!

 • Manni

  Kasvovesi aamuin illoin! Virkistää ihon ja mielen :)

 • Nompppparelli

  Itse juon paljon vettä, mikä varmasti on omiaan heleyttämään ihoa. Sen lisäksi pyrin syömään paljon kasviksia ja hedelmiä. Kurkuista saaa tehtyä ihanan, luonnonmukaisen kasvonaamion jolla raikastaa ihoa. Cc voiteeseen olen myös ihastunut. Töissä ei oikein voi meikkiä käyttää, joten kaikki hemmotteluhoidot iholle tulee kokeiltua jotta se luonnostaan hehkuisi :P

 • Kinuski

  Riittävä uni, oikeat ihonhoitotuotteet ja heleä meikki :)

 • Anna-Katariina

  Minun vinkkini heleään ihoon ovat ehdottomasti tehokas mutta hellävarainen kuorinta, sekä omalle ihotyypille sopiva kosteutus. :)

 • maisa

  hymyilee heleästi!

 • SaaraM

  Riittävä vedenjuonti taitaa olla se klassisin vinkki. Lisäksi olen itse huomannut, että ihon säännöllisellä hellävaraisella kuorimisella ja syväkosteuttavien tuotteiden käytöllä saa ihon hehkumaan! Ja tietysti se meikinpoisto ennen nukkumaanmenoa on tärkeää… :)

 • Ninapuu

  Vinkkini heleään ihoon on ulkoilu, veden juonti ja jokaviikkoinen kotispa-hetkeni, joka sisältää kuorinnan, naamion ja rentoutumista kynttilän valossa!

 • Gnuu

  Uskomattoman ihana arvontapaketti! :)

  Tälläkin hetkellä kovassa käytössä ollut heleytysvinkkini on heleyttävän seerumin tai pikakaunistajan sekoittaminen meikkivoiteeseen. Näin meikkipohjasta ei tule liian raskas, mutta silti ihonsävy ja pienet virheet tasoittuvat.

  Toisinaan, kun ihon kunto vaatii meikkipohjan peittävyydeltä enemmän, mutta oma mieli vaatii heleämpää ratkaisua, sumutan meikkipohjan päälle hieman vettä ja annan kuivua. Näin iho ei jää pakkeloidun tai puuterisen näköiseksi.

 • Marita

  Puhdistus ja kosteutus omalle iholle sopivilla aineilla, sisäinen hoito vedellä, vitamiineilla, tärkeitä rasvahappoja ja muita hivenaineita unohtamatta. Riittävä ulkoilu, uni ja lepo. Kevyemmät meikit, esim. bb-voiteet, mineraalimeikit. Pakko mainita myös tupakoimattomuus :)

 • A

  Heleän ihon saavuttaa parhaiten liikkumalla ja juomalla vettä, sekä elämällä muutenkin terveellisesti. Mutta lisäheleyttä voi saada juurikin Lumenen tuotteilla! Detox-kasvonaamio kirkastaa ja meikin päälle taas voi sipaista puuterimaista/poskipunamaista heleyttäjää!

 • veronica

  Vihreä tee ja vesi sekä kunnon yöunet tekevät iholle hyvää. Lopuksi ihana kuulas meikki niin se on siinä :)

 • Maarit Turunen

  Iloinen mieli ja positiivinen asenne elämään. Runsaan veden juonnin ja kunnollisten yöunien lisäksi. Kaikki vaikuttaa kaikkeen!

 • Sonjuska

  Aamuliikunta + liikunta yleensäkin varsinkin ihanan rapsakassa syysilmassa, runsaasti vettä päivän aikana ja oikeanlainen ihonpuhdistus. Tietysti vielä sauna lisänä ihonhoitorutiineihin.

 • Suppe

  Minun ihoni heleyttäjät: Parhaita on ollut tupakoinnin lopettaminen ja riittävä veden juonti. (Kappas kummaa:D) kuorinta ja kosteutus. Myös meikit tulee pestä ennen nukkumaan menoa. Sekä toki likunta ja tarpeeksi unta! :)

 • Miia12

  Mun keinot on aika perus, eli runsas veden juonti, terveelliset elämäntavat ja kuorinta! Itsellä ainakin oon huomannut, että kun oon lisännyt veden juomista niin heti näkyy ihon kunnossa, paljon heleämpi :)

 • eli4

  Riittävä uni ja veden juonti sekä päivittäinen ihonhoito ovat mielestäni heleän ihon “salaisuudet” :)

 • Sumi

  Hyvät rutiinit ja terveelliset elintavat.

 • Pirde

  Hyvät elintavat; ei tupakanpolttoa, kohtuullisesti alkoholia, ihon puhdistus ja meikkaus hyvillä tuotteilla, kosteuttava päivä- ja yövoide ja ennen kaikkea vesi vanhin voitehista eli juon paljon vettä päivittäin.

 • Pinja

  Kasvojen päivittäiseen puhistukseen käytän ihan viileetä vettä, mansikoiden siemenet ja ruokasooda on hyviä viikoittaiseen kuorintaan. Ulkoilu, lepo, porkkanat, mustikat ja vesi pitää ihon heleenä (:

 • Emilia

  Ne elintavat! Hyvä ravinto, ulkoilu ja raitis ilma, uni, ihon puhdistus ja kosteutus… Näin vanhemmiten olen oppinut käyttämään kasvovettä, siitä rulee raikas olo!

 • Terhi

  Kun hallussas on riittävä uni sekä vesi, ei rypyt naamalle “ehi”.
  Anna lisäpuhtia ryppyvoiteista sekä huolehdi sisäisistä ravinteista.
  Pistä pääsi useasti ulos, niin varmistuu hyvä lopputulos.
  Kuorinta ja naamio on nautinnollinen kaavio.
  Voit vielä iltaisin kasvojasi hieroa, ei siinä ole mitään
  kieroa.
  Sitten vain nuorekkaasta ihosta nauttimaan ja pää pystyssä kulkemaan.

 • Susanne Joki

  Ulkoilu, syömällä terveellisesti, ihon riittävä kosteutus, kuorinta 2-3 kertaa viikossa ja puhdistusnaamio. Siinä muutama niksi heleämpään ihoon. :)

 • NiinaP

  riittävä veden juonti ja hyvät elintavat:) ja tietysti meikeillä saa hehkua kasvoille.
  niiina-@hotmail.com

 • Kyllikki K.

  Riittävä uni, kevyt ruokavalio, ulkoilu, auringossa suojavoide ja muuten ihotyypin mukainen hoitovoide

 • irene

  Hyvä puhdistus ja hyvät ihonhoito tuotteet.
  Riittävä raitis ilma ja terveellinen ruokavalio.

 • heidi

  paljon unta ja vettä. terveelliset elämäntavat.

 • Anneli

  Lumenen tuotteilla puhdistus ja ehostus se on siinä!
  Liikuntaa, ruokavalio ja riittävästi unta!

 • Saikku

  Oma heleän ihon reseptini on juoda paljon vettä, huolehtia päivittäisestä ihon puhdistamisesta ja kosteutuksesta aamuin illoin. Lisäksi säännöllisesti kevyt kuorinta. Meikeillä heleää ihoa tavoittelen laadukkaalla ja oman ihon sävyyn sopivalla meikkivoiteella, valokynällä sekä varjostuksilla joita luodaan aurinkopuuterilla ja/tai poskipunalla. Loppusilauksen tuo heleä hymy ja positiiviset ajatukset! :)

 • anette

  heleyttä Suomalaisilla tuotteilla: onko ihanampaa kun tuotteesta löytyy tyrniä, mustikkaa ja lakkaa/hillaa!! ehdoton edellytys on iholleni kuorinta ja kosteus!!

 • satsumas

  Oma vinkkini tällä hetkellä on: älä hoida liikaa! Jos ihossa ei ole mitään ongelmaa, se ei tarvitse voimakkaita aineita. Näppylöitä voi tulla myös liian tehokkaasta tai muuten vääränlaisesta tuotteesta. Kaapistani löytyy tällä hetkellä useampi Lumenen tuote ja olen pitänyt niistä kovasti. Toivottavasti onnetar suosii siis :)

 • Piijuli

  Terveellinen ruoka, runsaasti vettä, riittävästi lepoa ja puhdistus & kosteutus. Ei tarvii ihmekonsteja, kun kulkee meikittä aina :)

 • kaisis

  elämän säännöllisyys, riittävästi lepoa ja liikuntaa ja monipuolinen ruoka ja nesteiden nauttiminen. Tietysti ihon säännöllinen hoito

 • Saara

  Paljon hedelmiä ruokavalioon ja turha stressi pois!

 • Käytän Bellavitan päivä- ja yövoidetta. Se pitää ihoni hyvänä, enkä juurikaan tarvitse mitään muuta. Mutta jos laitan jotain, niin CC voidetta. Olen nyt vähän pohtinut kumpi CC voide on parempi minulle Lumenen vai Lorealin.

 • Heidi

  Lepo. Itse aloitan viikonlopun käymällä perjantaina saunassa jossa myös kuorin ihon. Saunan jälkeen levitän yleensä jonkin kosteuttavan naamion kasvoille. Lauantaina nukun pitkään ja herään pirteänä. :)

 • Bettina

  Terveellinen, ravinteikas ruokavalio! Ja sen lisäksi toki sitten tulee perusteellinen ihonpuhdistus sekä hyvät ihanhoito tuotteet! :)

 • ritti

  paljon unta, säännöllinen ihonhoito :)

 • Annemari

  Kaiken perusta on riittävä vedenjuonti sekä kunnon yöunet. Terveellinen ruokavalio yhtälailla. Kirpeässä syysilmassa poskipäitä vähän nipistellessä, tuntuu että iho virkistyisi kuin taikaiskusta. Myöskin saunan jälkeen iho on ihanan pehmeä ja hehkuva. Lisäksi tietysti päälle tehokas puhdistus ja kuorinta, sekä tietysti yhtä tärkeänä myös kosteutus. Ja kauniin hehkuvan ihon kruunaa aina kauniina loistava hymy kasvoilla! :)

 • leila

  Perusteellinen puhdistus varsinkin iltaisin on kaiken perusta, ja sitten hyvät voiteet ja riittävästi unta silmään.

 • Annukka

  Paras vinkki heleän ihon saamiseksi on liikunta! Reipas lenkki ulkoilmassa saa verren kiertämään poskissa ja suihkun jälkeen punan tasoituttua iho näyttää todellakin paremmalta.

 • Mirva

  Rakastuminen saa ihon hehkumaan, myös ihastuminen kirkastuttaa kummasti ;)

 • Xeve

  Liikunta, terveellinen ruoka, riittävä uni ja vedenjuonti toimivat minulla.

 • Kere

  Riittävästi ulkoilmaa, kunnon saunominen ja huoleton elämä..

 • Anne

  Puhdistan ihoni aamuin illoin,käytän kasvonaamioita ja käytän tosi vähän meikkiä.

 • Minerva

  Yritän nukkua tarpeeksi & suojaan kasvot auringolta.

 • Bizou

  Vinkkejä heleään ihoon:

  Riittävä uni, runsas vedenjuonti, ihon puhdistus ja kosteutus aamuin illoin sekä viikoittaisena rutiinina kuorinta ja naamio. Myös ulkoilu meikittä raikkaassa syyssäässä tekee ihmeitä ihon hehkeydelle!

 • Viivi

  Onneen ei ole oikoteitä. Säännöllinen puhdistus aamuin illoin, jonka jälkeen rasvaus. Hymy kruunaa luonnollisen hehkun :)

 • Virpi

  Ulkoilu, riittävä määrä unta (n. 8 h/yö), terveellinen ruokavalio ja Lumenen ihonhoitotuotteet. Jos tupakoit, lopeta se. Tupakointi tekee aikaa myöten ihosta harmaan. Se myös lisää juonteita erityisesti suun ympärillä.

 • Milla

  Säännöllinen putsaus sopivilla tuotteilla, kosteuttaminen aamuin ja illoin. Hyvä ruokavalio, runsaasti vettä ja tarpeeksi unta sekä ulkoilua! Nykyisin käytän lähes pelkästään Lumenen tuotteita- ne tekevät ihostani kauniin ja heleän.

 • Anur

  Riittävä uni ja lepo,ulkoilu,riittävä rasvojen syönti,tupakoimattomuus ja iloinen asenne.Siinä niksit heleään ihoon :)

 • Reetta

  Pyrin juomaan reilusti vettä, kuorin ihoni viikoittain, seerumia käytän silloin tällöin: arkisin ei sitten tarvitakaan muuta kuin silmänympärys- ja päivävoidetta.

 • Tuulis

  Kuorinta kerran viikossa saunan jälkeen ja kosteuttava naamio päivittäisten ihonhoitorutiinien lisäksi. Terveellinen ruoka ja liikunta ja hyvät yöunet pitävät ihon ja mielen hyvässä kunnoossa

 • Kirsti

  Kaiken tasapaino – riittävä lepo, terveellinen ruoka, raitis ilma ja rento ote elämään heleyttää kummasti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Liika ja vääränlainen ihonhoito päivittäin voi vain saada ihon ärtymään ja rasittumaan. Kokemukseni Lumenen tuotteista ovat hyviä ja ne tuntuvat sopivan minun pohjoiselle iholleni loistavasti ja raikkaasti.

 • Ulla

  Ole sinnikkäästi säännöllinen, vaikka aina ei niin jaksaiskaan..

 • Anne

  Lumenen tuotteissa on mielestäni hinta laatu suhde juuri kohdallaan. Käytän mm. Lumenen kasvovettä. Meikatessani suosin myöskin Lumenen meikkejä kuten: värivoidetta, poskipunaa ja huulipunaa.

 • Tiia

  Oma kasvojen ihonhoito on melko huoletonta, enkä jaksaisikaan käyttää siihen liikaa aikaa tai vaivaa. Olen huomannut, että omalle iholleni riittää hyvä puhdistus ja kosteutus, sekä ajoittainen kuorinta varsinkin talviaikaan. Muuten huolehdin kehostani kokonaisvaltaisesti syömällä terveellisesti ja harrastamalla liikuntaa. Lumenen tuotteet ovat suosikkejani, koska haluan kulutusvalinnoillani tukea suomalaista.

 • REEE

  Rakkaus, onnellisuus ja hyvinvointi saavat ainakin minin ihoni hehkumaan. Paras keino heleään ja kuulaaseen ihoon taitaa olla ystävät ja läheiset. Takuuvarma vinkki heleään ihoon on esimerkiksi mökki viikonloppu läheisten kanssa. Sauna,vesi,hyvä ravinto,liikunta ja rakkain seura tuovat hehkun ja heleyden kenen tahansa iholle. Näin ainakin minä saan heleyttä iholleni :)
  Tietenkin myös oikeanlainen ravinto, liikkuminen ja ihonhoito tuottavat tuloksia ihon heleyden suunnalla. Itse käytän lisä apuna heleään ihoon Lumenen Vitamin C+ sarjaa, se yhdistettynä edellä mainittuihin asioihin, siinä on minun salaisuuteni. Eli siis vitamin c+ ja rakkaus,onnellisuus,hyvinvointi ja läheiset takaavat sinulle heleän,hehkuvan ja kauniin kuulaan ihon. Eikä pieni innostumisen puna poskilla haittaa :)

 • Anne

  Usko tai älä mutta rypsiöljyn nauttiminen paitsi parantaa terveyttä, vaikuttaa myös ulkonäköönkin eli sitä voit käyttää ulkoiseenkin kauneudenhoitoon esim silmä ja huulimeikin poistoon. Tipauta hieman rypsiöljyä vanulapulle ja poista meikki varovasti hankaamatta.

 • Hyvät yöunet ovat heleän ihon perusta! Lisäksi Lancomen Teint Miracle-meikkivoide ja ihoa raikastava kuorinta ennen meikkivoidetta auttavat heleän ihon saamiseksi!:) Sekä tietty kosteusvoide!:)

 • Tuulia

  Uskollisesti puhdistan kasvoni joka ilta..teen ajottain kuorintoja ja naamioita..en valvo myöhään;)

 • Lumikki

  Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat hyvä perusta ihon hyvinvoinnille. Lisäksi huolellinen puhdistus ja kosteusvoiteet tekevät hyvää.

 • Heli Heinonen

  Ihon kuorinta ja naamio kerran viikossa, säännöllinen puhdistus ja kosteutus aamuin illoin, ja kuivaihoisen pelastajia ovat myös öljyt. Käytän niitä iltaisin yövoiteen alla, ja iho kiittää.

 • Sara

  Mulla tärkeimmät ovat uni ja ulkoilu. Ilman niitä ei mitkään aineet pysty pelastamaan tilannetta.

 • Essi

  Ihon kosteutus on tärkeää minun iholleni. Varsinkin nyt syksyn tullessa täytyy muista juoda paljon vettä ja vaihtaa kosteusvoiteet kosteuttavampiin. Lumenen paras tuote on ehdottomasti bb-voide!

 • Tarpeeksi unta ja kosteutusta, ja alkaviin ryppyihin retinoli-tuotteita.

 • Joanna

  Heleän ihon salaisuus on vesi ja sauna. Mikään ei voita saunan raikkautta ja tunnetta iholla. Se on paras puhdistaja. Välillä kun haluan oikein korostaa hyvänolon tunnetta ja heleyttä kasvoilla kuorin ihon ja laitan saunaan kasvonaamion hetkeksi. Parhaimpana todettu on Lumenen turvenaamio. Tämän jälkeen kun kasvot kuorittu ja naamio on vaikuttanut saunan ja suihkun jälkeen lisään seerumia tai jotain muuta kosteuttavaa kasvoilla. Ja Voila!

 • Anne P.

  Ainakin riittävä uni, hyvä ruokavalio ja ulkoilu ovat tärkeitä. Lisäksi kasvojen pesu aamuin illoin on tärkeää, vaikkei olisi meikkiä kasvoilla ollutkaan. Pieniä kikkoja ovat heleyttävät voiteet ja valokynä silloin tällöin :)

 • Anne

  Minun Lumene salaisuuteni on Time Freeze eye perfecting treatment eli siloittava silmänympärysvoide, joka vie mennessään tummat silmäaluset. Sitten vain päälle Lumenen meikkivoidetta ja sipaus puuteria

 • Millanen

  Heleään ihoon auttaa terveellinen ruokavalio ja liikunta :) Hyvät ihonhoitotuotteet ovat sitten vain iso plussa!

 • Helena

  Olen huomannut, että terveellinen ruokavalio ja säännöllinen hikiliikunta vaikuttavat itselläni eniten ihon kuntoon. Tietysti iho pitää muistaa puhdistaa joka päivä ja käyttää kosteusvoiteita. Mutta kyllä se terveellinen ja monipuolinen ruokavalio näkyy mulla ainakin eniten ihossa!

 • Kaisali

  Suosin omassa ihonhuollossa ika perinteisiä menetelmiä: runsas vedenjuonti, riittävät yöunet (ainakin pari kertaa viikossa), ulkoilu, kasvojen peseminen kasvoharjan kanssa (vilkastuttaa verenkiertoa), riittävä kosteutus sekä oikeat raikkaat puhdistusaineet (juuri ylemmissä kuvassa olevat).

 • Heli

  Pintakuivalle iholle aamuisin puhdistus pelkällä kasvovedellä ja sen jälkeen päivävoide sekä mahdollinen seerumi. Iltaisin perusteellinen ihonpuhdistus, mutta silloinkaan kasvovettä ei saa unohtaa. Sen puutteen tuntee heti ihon kiristymisenä. Jos iho tuntuu illalla hyväkuntoiselta, en laita yöksi voiteita. Liika hoitaminen tukkii ihon. Kriisitilanteessa tehokas apu on puhdistava savinaamio, jonka jälkeen laitetaan kosteuttava naamio. Sen jälkeen kasvot suorastaan hohtavat…

 • Mariella

  Uskon, että paras vinkki heleään ihoon on veden juominen. Se myös auttaa ihoa pysymään kuulaana. Nestehukan iskiessa, ihokin reagoi – se näyttää ryppyisemmältä ja kuivemmalta.

 • Meri

  Mun parhaat vinkit on nämä:
  – Syö lähiruokaa.
  – Älä käy mäkkärissä, äläkä syö muitakaan ruokia, jotka säilyy jääkaapissa muuttumattomana 5 vuotta.
  – NUKU!
  – Käytä Lumenen iki-ihanaa voidetta, joka sisältää C-vitamiinia. Nimi tais olla joku “heleyttävä 24h -voide”. I HA NA koostumus ja tuoksu! Ja ennen kaikkea: TOIMII!

 • Jenn

  Oma vinkkini heleään ihoon on yksinkertainen, mutta myös aika unohtuvainen ;) Eli hyvä puhdistus ja kosteutus aamuin illoin. Runsas veden juonti ja vitamiinit!

  Tosin nyt ostin ensimmäisen cc voiteeni juurikin lumenelta, joten katotaan mitä sillä saa aikaan ;)

  Mukavaa syksyä! Terveisin Jenn

 • Tiia

  Vettä, urheilua, saunaa, henkistä hyvinvointia. Kauneudenhoidossa, kunnon puhdstus ja kosteutus. Kaikki voiteet ei sovi kaikille, etsi omalle iholle sopivat vaikka ammattilaisen apua käyttämällä. Käytän Lumenen BB-voidetta, tekee ihon ihanan heleäksi ja tasaiseksi.. Ja olen jo pitkään luottanut Lumenen magic dropseihin, apua millä nimelläköhän ne nyt on. Ja Lumene Lab sarja on ihonpuhdistukseen täydellinen.

 • Lina

  Suosin hyvin luonnollista meikkityyliä, jossa hyvin voiva ja heleä iho on pääasiassa. Oma ihoni voi hyvin kun herkuttelee puhtaalla ruoalla ja irtokarkkeja sallii vain silloin tällöin ;) Veden juonti ja kirpeät hedelmät yhdistettynä laadukkaisiin putsereihin ja hyviin yöuniin tekevät ihmeitä. Olen myös huomannut, että positiivinen ja avoin mieli ovat ne edukkaimmat kasvojen kirkastajat.

 • pauliina

  veden juonti, ulkoilu, sekä uusi suosikkini suolasaippua, varsinkin epäpuhdas iho uudistuu suolasaippuan avulla hyvin! :)

 • SuskiV.

  Ihoni ei kyllä aina ole niin heleä, varsinkaan nyt raskausaikana! Itse kuitenkin luotan säännölliseen puhdistukseen, kosmetiikan käyttöön sopivasti, meikittömiin päiviin ja uusimpana kukkaiskasvoveteen. Ne ovat ihania!

  Mukana siis arvonnassa.

 • Joliel

  Heleän ihon reseptini perustuu siihen, että nukun riittävästi, pesen aina meikit pois kasvoilta ennen nukkumaan menoa, muistan juoda tarpeeksi vettä päivän aikana ja liikun säännöllisesti.

 • Idu

  Ehdottomasti värikäs ruoka ja väritön juoma eli puoli(toista) kiloa kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä päivässä ja siihen päälle noin 2-3 litraa vettä. Simple as that! En toki sano, että tämä aina olisi niin helppoa..

 • Tiinuli

  Riittävä uni, vedenjuonti, kevyt meikkaus ja tärkeinpänä muistettavana kasvojen puhdistus ja kosteutus illalla.

 • Jutta

  Puhdas ravinto, vesi, liikunta, huolellinen puhdistus ja postiivisuus elämässä ovat heleän ihon salaisuus :)

 • Laura

  Levolla ja huolellisella puhdistuksella yritän ainakin itse pitää ihoni heleänä.

 • Tottakai terveelliset elämäntavat tukee hyvää ihoa, mutta oma uusi “kauneusniksini” on emäksinen kylpysuola, josta serkkuni vinkkasi. Pieni määrä hierottuna veteen ja kasvoille raikastaa ja kosteuttaa ihoa ihanasti! Omalle atooppiselle iholleni suola on parasta hoitoa auringon lisäksi, mutta tämä kylpysuola sopii varmasti kaikille ihotyypeille. Hoidan koko kroppaa suihkuttelemalla vesisuola-sekoitusta vartalolle. Suolasta saa myös hyvän kuorinta-aineen. Suosittelen! :)

 • ST

  Ihon puhdistus, kosteutus ja kevyt meikkaus, muulloin näpit irti naamasta :)

 • Oma salaisuuteni on myös meikkienpesu pois aina illalla ja käytän myös kasvovettä sekä -voidetta aamuin illlon. On myös hyvä pitää meikittömiä päiviä joskus:)

 • Anniina

  Oman ihoni heleänä säilyttääkseni juon päivittäin runsaasti vettä ja saunon usein ja hartaasti. Myös päivittäinen ihon kosteutus heleyttävällä päivävoiteella ja ravitsevalla yövoiteella ovat jo rutiini.

 • Tunatus

  Säännöllisen puhdistuksen ja kosteutuksen ohella huomasin tekeväni iholleni suuren palveluksen vaihtamalla meikkivoiteen BB-voiteeseen. Iho tuntuu saavan hengittää kevyemmän voiteen takaa paremmin ja siinä missä ennen käytin peitevoidetta, meikkivoidetta ja puuteria yhdessä saan nykyisin tyytyä ihan vain BB-voiteeseen ja puuteriin. Iho ei enää tunnu edes kaipaavan peittävämpiä tuotteita, vaikka ennen tuntui ettei meikkivoidettakaan voi käyttää ilman peitevoidetta siellä alla tasoittamassa sävyä. Kaiketi iho on vähemmän ärtyneempi ja voi paremmin, kun sille lyö vähemmän tuotteita ja puhdistuskin onnistuu hellävaraisemmin, kun ei ole montaa kerrosta pois pestävänä.

 • pauliina

  Oikotietä onneen ei ole tässäkään asiassa. Terveellinen ruoka: paljon vettä, kasviksia ja marjoja sekä hyviä öljyjä (avokado!), ihon puhdistus ja kosteutus, tarvittavasti lepoa ja rentoutumista. Lisäksi kasvojen hieronta kiinteyttää ihoa ja rentouttaa ihanasti!

 • Iloinen

  Kokonaisuudessaan voisi sanoa, että terveelliset elämäntavat kaikin puolin :)

 • Riikka

  Itse pesen joka ilta meikit pois, koska inhoan meikit naamalla nukkumista ja vielä enemmän sitä kamalaa tunkkaista tunnetta aamulla.. Lisäksi kasvovesi ja kosteusvoide kuuluvat päivittäiseen rutiiniini. Kerran viikossa kuorin ihoni ja laitan kuorinnan jälkeen syväpuhdistavan naamion. Tämä auttaa pitämään ihoni kutakuinkin heleänä, tai niin heleänä, kuin rasvoittuva iho vain voi olla!

 • Henna

  Samaa rataa noudattelevat minunkin ihonhoitorutiinini: pesu iltaisin AINA ja päivällä meikki kevyenä, yleensä vain BB-voide (+pidennykset ripsissä). Hellimishetkiin kuorinta ja naamio ja terveellinen ruoka ja vesi sisäisesti:)

 • mijo

  Minun vinkkini heleään ihoon on vihreä tee, vesi ja ulkoilma. Ja tietysti kaiken kaikkiaan monipuolinen ja terveellinen ruokavalio sekä säännöllinen puhdistus.

 • Minzu

  Paras vinkkini on runsas ulkoilu. Myös terveellinen ruokavalio on tärkeää, mutta toki välillä pitää myös herkutella. Onnellisen ihmisen iho hehkuu varmasti eniten, joten kannattaa tehdä niitä asioita, joista nauttii eniten, esim. pitää leffailtoja parhaiden kavereiden kanssa.

 • Anna

  Ihon heleänä pitää liikunta, hyvä ruokavalio ja uni. Hehkun saa kuitenkin aikaan viettäessä aikaansa rakkaiden ystävien seurassa <3

 • Satu

  Kalleinkaan meikki ei toimi, jos iho voi sisäisesti huonosti. Ei myöskään mikään voide, seerumi tai kuorinta yksin riitä kunnostamaan kaltoin kohdeltua ihoa. Paras pikakeino luomaan hehkuva iho on liikunta ulkoilmassa. Pieni hikoilu ja hengästyminen vain lisäävät ihon hehkua. Kuten aimmein joku totesikin, tämä on oiva keino valmistaa kaunis iho illan juhliin. Toinen ihon paras ystävä on veden juonti ja kolmas se paljon puhuttu riittävä uni. Eli tekosyitä on turha etsiä siitä, ettei rahat riitä kalliisiin purnukoihin. Parhaat ihoa hellivät asiat löytyvät aivan jostain muualta kuin purkista. Ja hymy ja nauru saa kenen tahansa kasvot hehkumaan :)

 • Perinteiset ruokavalio,vedenjuonti, raikas ilma, liikunta ovat parhaat ihon hyvinvoinnin maksimointiin, mutta kun haluan piristää ihoani teen hunajasta, kookosöljystä ja sokerista kuorinnan. Ajaa myös naamion asian ja iho tuntuu niin pehmeältä :)

 • Taija Korpela

  Runsas veden juonti, hyvät yöunet, kasvojen pesu aamuin illoin ja kevyt meikki toimivat minulla :)

 • Katja

  Vesi sisäisesti ja ulkoisesti nautittuna ja käytettynä. Sekä kuuunnon yöunet! Niistä onkin krooninen pula näin vauvaperheessä.. Ja saattanee näkyä naamasta. Iiks. Senpä vuoksi täytyy helliä kehoa vedellä ja hyvällä ruokavaliolla. Juuri väsyneenä ei jaksais miettiä mitä suuhunsa panee, kunhan vain mahankurina sammuu. Mutta siitäpä vasta huono fiilis ja harmaa iho tuleekin. Sisäinen hyvinvointi näkyy ulkoisesti. Mutta pieni ulkoinen apu tuskin on pahitteeksi, sanotaanko että ihan kanssaihmisten vuoksi ne pahimmat pandat on kiva peittää

 • Annika

  Riittävä vedenjuonti, iltainen kasvojen puhdistus sekä syvätkosteuttava kasvorasva :)

 • Vendaval

  hyvät unet on kaiken a ja o. couperosaan taipuvainen ihoni ärsyyntyy helposti, mutta kesällä aurinko parantaa. kostauttavat seerumit auttavat myös, jos on tullut valvottua :)

 • Teija

  Juo paljon vettä, ole paljon ilman meikkiä ja ilman käsittelyä, ja kosteuta kun iho sitä tarvitsee. Ulkoile ja syö hyvin. Koita olla stressaamatta ja hymyile :) Uskon että kauneus tulee sisältäpäin, samaten luonnollinen hehku :)

 • Annika

  Minulla heleän ihon (josta täytyy taistella) tuovat uni, vesi ja hyvät puhdistus- ja hoitotuotteet.
  Haluaisin käydä usein kasvohoidoissa, mutta tämänhetkinen taloudellinen tilanteeni ei salli sitä, joten homespan on korvattava oikeat hoidot.

 • Ava

  Runsas veden juonti ja ennen kaikkea riittävä uni! Lisäksi erityisesti talvella ihoni näyttää helposti kalpeana ja pintakuivana todella samealta, siihen auttaa mahtavasti puhtaalle iholle suoraan levitetty / yövoiteeseen sekoitettu luomumanteliöljy! :)

 • Karoliina

  Itselläni ei ole mitään ihmeellisiä konsteja, mutta luotan säännölliseen kuorintaan ja kosteutukseen yhdistettynä terveellisiin elämäntapoihin. Mutta tuollaista BB-voidetta voisin mielelläni myös testata :)

 • Tuo kuvassakin näkyvä Lumenen tehokosteuttava geeli on kyllä ollut alkusyksyn paras löytö! Atooppinen ja herkkä ihoni on rauhoittunut sen myötä. Toinen vinkki on c-vitamiini kapselit kasvoille kuuriluonteisesti. Kyllä muuten iho kirkastuu! (Omani olen hankkinut Oriflamelta.)

 • helmineule

  Itselläni on kuiva iho, joten paras tapa saada kaunis iho, on unohtaa kaikki puhdistusaineet ja pestä aamuin illoin pelkällä vedellä. Puhdistusaiheet vain kuivattavat ihoani lisää ja iho pukkaa pintaan kaikki rasvat, jotka sitten saavat vaan aikaan lisää epäpuhtauksia.. Ehkä kerran viikossa kuorin ihon, jos sitäkään. Tämä toimii mulla ,mutta ei toki kaikilla:)

 • Papu

  Oma vinkkini on vedenjuonti ja terveellinen ruoka. Ihon puhdistaminen ja kosteuttaminen tietysti myös. Meikkiä kevyesti.

 • Juliette

  Terveellinen ravinto, veden juominen, iholle sopiva puhdistus ja riittävä kosteutus :)

 • Laura

  Oma pikku “salaisuuteni” on kookosöljy! Se tekee ihosta uskomattoman pehmoisen illalla laitettuna, ja jos iholla on jotain pientä näppylän poikasta, se rauhoittaa niitäkin! Suosittelen kokeilemaan :)

 • Huli

  Näillä mennään: säännölliset puhdistus- ja hoitorutiinit omalle iholle sopivilla tuotteilla, riittävät yöunet ja terveellinen ruokavalio.

 • SaR

  Kuten moni edellä on jo kertonut, hyvän ihon taustalla on hyvä ruokavalio, veden juonti ja nukkuminen. Ikinä milloinkaan en voi mennä meikit kasvoilla nukkumaan ja mahdollisimman luonnollisella ja kevyellä meikillä mennään täälläkin. Monet meikkivoiteet vain tukkivat ihoni. Käytänkin mineraalimeikkejä, joilla saa aikaan aivan upean hehkuvan ihon! Olisi mukava päästä koittamaan näitä Lumenen tuotteita :)

 • Silja

  Runsaasti vettä ja unta, näiden puute nimittäin näkyy ainakin omalla ihollani välittömästi. Tietysti päivittäiset puhdistus- ja kosteutusrutiinit pitävät myös ihon heleyttä yllä. Kiitos ihanasta blogista!

  Silja

 • Anna

  Olen huomannut oman ihoni kanssa, että runsas veden juonti on ehdoton ykkönen. Huomaan heti jos olen ollut laiska ja jättänyt veden juonnin vähemmälle. Lisäksi Lumenen turvenaamio ja kunnon kosteutus on mulla ne tärkeimmät. Juuri nyt mietin kokeiluun uusia meikkejä ja puhdistusaineita, joten tää paketti olisi aivan loistava.

 • Julia

  Vesi, liikunta/ulkoilma :-), kuorinta kerran viikossa. Käytän öisin nyt syksyn/talven tullen Kiehl’s midnight recovery seerumia, joka hoitaa ihoa tehokkaasti yöllä.
  Aamuisin laitan brightening kosteusvoidetta ja bb rasvaa. En laita liikaa meikkiä, koska ihon oma sävy on luonnollisin tulos…se saa näkyä siis läpi hieman.

 • SiniS

  Oma vinkkini on ehdottomasti veden juonti ja hyvien rasvojen syöminen, etenkin talvella kun ihollani on tapana kuivua. Lisäksi pyrin pitämään meikkipohjani mahdollisimman ohuena ja luonnollisena ja puuteria en käytä koskaan. Mielestäni se tekee useimpien ihostas vain tunkkaisen ja meikatun näköisen.

 • Tiina

  Ihon hyvä puhdistus aamuin sekä illoin on itselleni tärkeintä. Lumenen tuotteista olen nyt kuullut monelta taholta niin paljon hyvää, että täytyisi pitkästä aikaa kokeilla niitä. Edelliset kokeilut taitaa olla joskus yläasteelta, eli n. 15 vuoden takaa ;)

 • Anna

  Riittävästi unta :) Virkeä, hyvinvoiva ja hyväntuulinen ihminen on jo itsessäään kaunis :) Lisäksi mainittakoot että Lumenen kiinteyttävä pikakaunistaja on noiden lisäksi ihan loistava :)

 • Taija

  Mun vinkki on luonnollisuus! Tietenkään ei kaikkien iholle sovi tai voi tuntua että on tarvetta peittää enemmän. Olen onnekas ja minulla on luonnostaan hyvä iho, jolloin hoidankin sitä sen mukaisesti: pesen aamuin illoin ihan vaan vedellä, käytän kosteusvoidetta päivisin, enkä meikkaa ihoa peittävää ja tukkivaa kerrosta kasvoilleni koskaan, en edes omista meikkivoiteita tms. Silloin tällöin kuorin ihon ja päivittäin juon paljon vettä.

  Nyt harmi vaan lemppari kosteusvoiteeni Herbinalta valmistus on lopetettu ja joudun etsimään uuden lempparin..

 • Olen itsekin miettinyt BB-voiteen hommaamista. En yleensä käytä meikkivoiteita tai puuteria, mutta tuota olen miettinyt. Mielipiteitä ja vinkkejä niistä odotan kyllä mielenkiinnolla. :)

  Omat rutiinini ovat pitkälti vastaavankaltaisia kanssasi: juon runsaasti vettä (yleensä vähintään 2l päivässä), yritän ulkoilla säännöllisesti, käyn Suomessa ollessa usein saunassa, pyrin syömään terveellisesti ja syön paljon marjoja, hedelmiä ja vihanneksia ja pesen aina meikit pois illalla. Muuten käytän kasvoille ainoastaan vettä. Ihoni on niin ohutta, etten voi käyttää mitään voimakkaita tuotteita tai se hilseilee ja kuivuu heti. Parempi siis vain käyttää vettä ja kosteuttavia rasvoja. :)

 • HV

  Omat vinkkini heleään ihoon ovat :
  1. riittävä veden juominen 2. hyvät yöunet ja 3. puhdistus ja kosteutus omalle iholle sopivilla tuotteilla

 • Ella

  Himalajan kristallisuolasaippua on satavarma keino heleän ihon saavuttamiseksi! Täysin luonnontuote ja pala maksaa 5-6€ ja riittää ikuisuudeksi!

  Ensin kuorinta, sitten kosteuttava naamio ja lopuksi huuhtelu suolasaippualla ja voilà!

 • AnnaE

  Koskteutus, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Puhdas kasvispainotteinen ruokavalio ja liikunta, mikä saa kuona-aineet liikkeelle. Tietenkin säännöllinen ihonhoito ja riittävä uni.

 • annnu

  vesi ja uni ovat tärkeimmät

 • Katja

  Vinkkini heleään ihoon on tunnollinen puhdistus ja kosteusvoiteiden käyttö. Hemmottele ihoasi sisäisesti ja ulkoapäin!

 • mmmmini

  Kaikkia kuorintoja ja naamioita kokeilleena on omalle iholle löytynyt kunnon täsmätuote. Kuorintana kahvinpurut sekoitettuna ihan perus kasvojenpuhdistusgeeliin. Kerran viikossa ja samalla käsittely koko kropalle! Ihoni on suht helppo, käytän kesät talvet kevyttä meikkiä ja pesen meikit pois iltaisin. Mutta tuolla kahvinpurukäsittelyllä saa ihon hehkumaan ja silkkisen sileäksi! Kahvin tuoksu saa vielä mielikuvat verenkiertoa vilkastuttavasta lumetuotteesta – toimii! Kunhan muistaa vaan olla todella helläkätinen varsinkin kasvojen iholla.

 • sanniina

  Mä uskon hyviin yöuniin ja riittävään veden juontiin. Ja jos kuitenkin aamulla peilistä katsoo väsähtänyt naama, heleyttäjää ja poskipunaa kehiin ;)

 • Kaisa

  Uskon että ruokavaliolla on paljon merkitystä ihon hyvinvointiin. Samoin sillä että juo riittävästi vettä ja että muistaa suojautua auringonsäteiltä kunnon suojakertoimilla. Yritän parhaani mukaan toteuttaa kaikkia näistä, mutta välillä jonkun kanssa tulee lipsuttua. Vastikään kosmetologi valisti että minulla on hyvin kuiva iho eikä suinkaan rasvoittuva kuten olen aina uskonut.. Olen vaihtanut ihonhoitotuotteet kuivan ihon tuotteisiin, ja tuntuu että pientä parannusta ihossa on tapahtunutkin. Toivottavasti saisin joskus yhtä heleän ja kuulaan ihon kuin sinulla ja siskollasi! Harmi että aika iso osa on varmaan geeneilläkin, mutta elintavoilla voi ainakin yrittää päästä parhaimpaan mahdollisimpaan tulokseen :)

 • ellisiirisofia

  Omalla kohdallani heleän ihon salaisuutena ovat terveellisen ruoan, runsaan veden juonnin sekä riittävän unen lisäksi ehdottomasti erilaiset kasvonaamiot ja -kuorinnat, heti pirteämpi ja raikkaampi ilme kasvoilla niiden jälkeen :)

 • Kiira

  Juo vettä ja musita urheilla säännöllisesti! Mikäs sitä punaa poskille saisikaan paremmin kun kunnon reippailu ulkona kirpeässä (pakkas)säässä.

 • A

  Riittävä lepo ja hyvä ravinto – kummankin puute näkyy ihossa heti. Itsellä on ylihuomenna piiiiiitkästä aikaa kasvohoiton, mä niin odotan! Kotia olisi tämän arvonnan repertuaari erittäin kaivattu!

 • Katja

  Paljon raikasta vettä, säännöllinen kuorinta&kosteuttava naamio ja kosteusvoide aamuin illoin.. Näillä saa hyvin voivan ihon :)

 • eeeja

  Omat vinkkini ihonhoidon ja puhtaan ravinnon lisäksi on riittävä vedenjuonti ja uni. Ihonhoitotuotteista on pakko mainita Lumenen apteekeissa myytävän LAB-sarjan age preventing sävyttävä päivävoide, jota testasin vasta ja heti nousi suosikiksi. Sopivasti peittävyyttä ja kuulautta tuova, eikä ole liian tumma suomalaiselle iholle. Sillä saan luonnollisen lopputuloksen eikä tarvitse meikkivoidetta päälle!

 • anna

  Kuorinnat, naamiot (erityisesti Lumenen mutanaamio<3) ovat säännöllisessä käytössä, ihosta tulee HETI kuulaampi ja pehmpeämpi.

  Elämäntavat on kaiken a ja o, terveellinen ruokavalio, riittävästi lepoa ja liikuntaa :)

 • Heini

  Olen huomannut, että se, mitä suuhuni laitan, vaikuttaa ihoon eniten. Eli terveellinen ruokavalio, runsaalla vedenjuonnilla ryyditettynä, siitä iho pitää. Säännöllinen kuorinta ja kosteuttavan naamion käyttö auttaa myös ihoa pysymään heleänä. Pitäisikin nyt kesän jälkeen pitää oikein kunnon spa-ilta ja hoitaa iho kauniiksi :)

 • Ee

  Vesi, ruokavalio, hyvät rasvat. Stressittömyys (etenkin siitä ihosta) ja oikea puhdistus. Siinäpä tärkeimmät.

 • Mini

  Näin pienten lasten äitinä olen huomannut, että huonot yöunet = harmaa, epätasainen iho. Pyrin syömään terveellisesti, juomaan paljon vettä, ja pistän miehen hoitamaan vanhempien lasten yöhuutelut aina välillä ;) siihen päälle säännöllinen ihon hoito luonnonmukaisilla tuotteilla antaa ainakin itselleni heidän ihon. Kevyt heleyttävä meikkivoide tai BB-voide terveelle iholla on kuin kirsikka kakun päällä.

 • Eija

  Kokonaisvaltainen hyvinvointi :) Oma elämänasenne, oikeat hoitotuotteet omalle tyypille ja säännöllinen kosmetologilla käynti. Kannattaa satsata edes kerran vuodessa siihen, että hoidattaa kasvojen ihon ammattilaisella :)

 • Petra

  Parhaat vinkkini heleään ihoon ovat riittävä uni ja runsas veden juonti sekö ihon kosteutus :) Jos vielä kaipaa lisäheleyttä niin Lumenen heleyttävät meikkituotteet on ihan loistavia!

 • mia

  Mulla heleän ihon salaisuus on kerran viikossa ihon kuorinta, yöksi bio oilia, aamulla kosteusvoidetta ja bb-voidetta ! (:

 • Kira

  Oma ihoni ainakin on voinut paremmin kun juon enemmän vettä, sekä säännöllinen kuorinta auttaa myös. Muina rutiineina happihyppelyt ulkona, paljon kosteutusta ja vitamiineja esim. marjoista. Mulla on punoitus ongelmana ja siksi pitää yrittää peitellä tomaatinpunaisia poskia meikillä, vaikka yritänkin meikata mahdollisimman harvoin ja vähän:/ Mutta sanoisin että terveelliset elämäntavat auttavat kyllä varmasti kaikkia, vaikka iholla olisikin muita ongelmia jotka vaativat muita tehokeinoja:)

 • Viivi

  Kunhan muistaa juoda tarpeeksi vettä+ puhdistus aamuin, illoin + riittävä kosteutus niin pääsee pitkälle!

 • Niina

  Kun muistaa joka aamu ja ilta pestä kasvot sekä juo paljon vettä, niin se jo tekee ihmeitä! :) Itse kyllä käytän kasvovoidetta, seerumeita sekä naamiota viikottain. Tykkään hoitaa kasvojani! :)

 • krikri

  Uskon, että oman ihoni heleys on pitkälti liikunnan ansiota. Ja tällä tarkoitan oikeasti kunnon hikiliikuntaa. Jonkun mielestä saattaa kuulostaa oudolta, mutta itse koen, että oman ihoni hyvinvointi perustuu hyvin pitkälti tähän :) Kerran viikkoon kuorinta kasvoille, terveellinen ruokavalio, riittävä veden juonti, mahdollisimman kevyt meikkipohja, ja oikeanlaiset kasvorasvat: näillä ainakin oma ihoni pysyy heleänä.

 • Maija

  Omat vinkkini heleään ihoon ovat kylmä vesi (sisäisesti ja ulkoisesti), liikunta ja hyvät rasvat (oliiviöljy, avokaado, pähkinät).

  Ennen kärsin kuivasta ihosta, mutta lisättyäni rasvoja ruokavaliooni on ihonikin parantunut!

 • Kaniini

  Heleä iho vaatii säännöllistä ja huolellista ihonhoitoa oikeilla tuotteilla eri tarpeiden mukaan. Viikottaiset naamio ja kuorintarutiinit sekä riittävät yöunet ja mahdollisimman stressitön elämä ja tyytyväisyys omaan itseen vikoineen kaikkineen tekee ihostanheleän. Myös hymy saa ihon säteilemään.

 • Annia

  Pesen ihon aamuin illoin. Kuorin ihon säännöllisesti ja käytän satunnaisesti hoitavia kasvonaamioita. Kosteutan ihoni lumenen vitmanin c -voiteella, jota olen käyttänyt jo pidemmän aikaa. Suosittelen! Samasta sarjasta vitamin c -silmänympärysvoide on myös hyvä! Päivisin käytän läpikuultavaa kevyttä mineraalimeikkipohjaa.

 • Laura

  Iho on heleä kun voi hyvin. Oikeanlaista ravintoa, tarpeeksi unta, paljon vettä sekä tietenkin päivittäinen ihonhoito on tärkeää!

 • Miia

  Veden juonti ja kunnon yöunet ovat tärkeitä tässäkin asiassa! Ja se, ettei stressaa asioista liikaa.

 • Alva

  Parhaat vinkkini heleään ihoon löytyvät ihan muualta kuin kosmetiikasta: lepää riittävästi, lenkkeile raittiissa ulkoilmassa, juo pari litraa vettä päivässä, ja unohda turha stressi! Kosmetiikka- ja ihonhoitopuolelta sitten säännöllinen kuorinta ja riittävä kosteutus on ne mitä ilman ei mun iho hehku :)

 • Manski

  Sisäisesti seesteinen mieli ja tunnollinen ihonhoito.

 • Diva

  Itse luotan aurinkovoiteeseen hyvän ja kauniin ihon reseptinä ympäri vuoden! Valitettavasti sanoisin, koska tasaisen värinen iho on minulle vain kaukainen haave. Mutta kaiken kanssa oppii elämään!

 • Saaramaria

  No jos ihan perusteisiin mennään niin näihin kolmeen vannon:

  1. Riittävä uni – väsyneenä iho on samea ja harmaa
  2. Riittävästi ulkoilua, raitista ilmaa (auttaa aika moneen muuhunkn asiaan :) )
  3. Säännöllinen kuorinta (1-2 kertaa viikossa) ja päälle aina puhdistava tai heleyttävä naamio.

  Ruoka tietysti näiden lisäksi ja riittävä veden juonti.

 • elisa

  Suosin kasvojen hehkun ylläpidossa jokailtaisen meikin poiston lisäksi kerran viikossa kasvojen kuorintaa ja kosteuttavaa naamiota! Rasvaan myös kasvojani ihotyypilleni sopivilla rasvoilla.

 • Itse uskon veden juomiseen, kasvisten syömiseen ja muutenkin ruokavalioon, kun puhutaan ihon heleydestä. Riittävä uni ja liikunta ovat myös oleellisia. Näiden asioiden jälkeen tulee ihon puhdistus, ja sitten oikea kosteusvoide. Unettomuus, stressi ja vääränlaiset herkut näkyvät ihossani heti.

 • Pinja

  Heleään ja hyvinvoivaan ihoon vaikuttaa minulla todella paljon se, mikä olo on muutenkin. Kun on syönyt monipuolisesti ja hyvin – tarpeeksi hyviä rasvahappoja, nukkunut tarpeeksi ja juonut, niin ihokin on yleensä hyvässä kunnossa. Tähän päälle meikittömyys ja hyvä kosteusvoide (lumene arctic aqua 24h balancing …jne on toiminut minulla) ja riittävä juominen.:) Eikä ole iho-ongelmia ollut! Yhtä selvää kikkaa en osaa sanoa, kuitenkin kyse on niin kokonaisvaltaisesta asiasta.

 • Annie

  Lähtökohtaisesti olen sitä mieltä, että avain heleään ihoon löytyy elämäntavoista. Riittävästi unta ja liikuntaa, terveellinen ruokavalio ja runsas vedenjuonti vaikuttavat ihoon sisältäpäin. Näiden lisäksi meikit pitää aina puhdistaa huolellisesti, iho kosteuttaa ja varsinkin kesällä aurinkorasvan käyttö on ehdoton, jottei joudu vanhemmalla iällä taistelemaan auringon aiheuttamia vahinkoja vastaan.

 • Taru

  Kasvojen säännöllinen kuorinta ja naamion käyttö :)

 • Embu

  Olen itse vähentänyt meikkaamista paljon – ja se on todella auttanut ihon kuntoon! Olkoon se siis vinkkini heleään ihoon :)

 • miramira

  riittävät yöunet, terveellinen ruokavalio, liikunta, vedenjuonti, ihonpuhdistus ja kosteutus aamuin illoin sekä viikottain kuorinta auttaa ainakin pitämään oman ihoni heleänä. :)

 • Än

  Veden juonti on todella tärkeää. Itse joudun muistuttelemaan itseäni tästä säännöllisesti. Pidän Lumenen tuotteista, heleyttävä voide kuuluu meikkipussini vakio asukkaisiin. :)

 • noora

  Joka iltainen meikkien pesu, kasvovesi + rasvaus. Kuorin itse kerran viikossa. Meikeissä lumenen crystal radiance primeri.. ihan lemppari<3 pelkästään tai meikkivoiteeseen sekotettuna

 • Mun vinkki on paljon vettä ja BB-voiteet! Nyt olen kyllä ihastunut myös siihen Lumenen CC-voiteeseen..

 • Laura

  Itse koen että säännöllinen kuorinta ja kosteutus on hehkuvan ja kirkkaan ihon salaisuus. Iho muuttuu sameaksi, jos kuollutta ihosolukkoa ei kuorita pois. Myöskin ajoittain kosmetologin suorittamat happokuorinnat uudistavat ihoa upealla tavalla!

 • Lumi

  Terveelliset elämäntavat ovat kyllä kaiken perusta! Hyvä keino huolehtia kasvojen ihosta on myös meikin (ainakin meikkivoiteen) poistaminen ennen urheilusuoritusta.

 • Hortensia

  Kärsin geneettisestä hormonaalisesta aknesta, enkä tule tässä elämässä saamaan kaunista ihoa, mutta pahimmat tulehdukset saa pidettyä kurissa riittävällä unella, kunnon ruoalla ja stressinhallinnalla. Runsaasti kasviksia ja marjoja, ja ennen kaikkea sokerin ja mielellään myös vehnän unohtaminen ruokavaliosta. Millään kosmetiikalla ei saa ihoa kuntoon, elleivät elämäntavat ole balanssissa. :) Lopuksi vielä asiaan liittymättömästi: olkaa armollisia toisillenne, naiset, ja muistakaa että bussissa tai lähikaupassa se kamalan aknearpinen nainen ei välttämättä ole itseään laiminlyövä hampuusi, vaan saattaa oikeasti kärsiä pahasta hormonaalisesta ihosairaudesta, johon ei ehkä auta juuri mikään hoito. Yritetään ajatella kauniisti toisistamme! :)

 • Katri R.

  Omat vinkkini heleään ihoon ovat urheilu ja vedenjuonti! Myös meikittömyys on tietenkin plussaa ja saa ihosta terveemmään, kun ei ole hirveää pakkelia aina ihoa tukkimassa :) Itse pyrin olemaan myös mahdollisimman paljon ilman meikkiä ja juomaan paljon vettä!

 • hth

  Oma vinkkini heleään ihoon on, että kiinnittää huomiota omiin puhdistusrutiineihin. Onko käytössä oleva puhdisustuote liian voimakas, kuoriva, rasvainen koostumukseltaan ja niin edelleen? Tämä näkyy helposti iholla pintakuivuutena ja pikkunäppylöinä. Itse suosin aamuisin pelkkää vesipesua ja mahdollisesti vähän myös kasvovettä. Ei ole hyvä rasittaa ihoa liikaa puhdistustuotteilla. Liikunta ja terveelliset elämäntavat tuovat kauniin hehkun kasvoille.

 • fanny

  Omat konstini heleään ihoon on riittävä uni, ulkoilu, runsas veden juonti ja huolellinen puhdistus. Yritän pitää itselleni kerran viikossa “kaunistautumis” päivän, jolloin kuorin koko kroppani kahvi-oliiviöljy-hunaja-seoksella ja laitan naamion naamaani!

 • Jaana

  Olen jo pitkään käyttänyt lumenen beauty base illuminating and smoothing primeria sekoitettuna meikkivoiteeseen. Kasvoihin tulee sopivasti hohtoa mutta ei kuitenkaan kiiltäviä.

 • Heidi

  Säännöllinen kuorinta, hyvät perusvoiteet, runsas vedenjuonti ja ulkoilu ilman meikkiä (varsinkin sadesäässä), niistä on heleä iho tehty ( ja ehkä tietysti geeneistä jne jne.. :))

 • Reetta

  Puhdistus, vedenjuonti ja uni ovat avaimet heleään ihooni. Lisäksi liikun paljon. Puhdistamiseen käytän Vichyn 3 in 1 -sarjan tuotteita joita saa apteekista, huippuja ovat! Myös se, että käytän hyvin vähän meikkiä vaikuttaa.. :)

 • iippuli

  itse koitan syödä terveellisesti ja “hoidan” ihoa mahdollisimman vähän, perus pesu vedellä, kasvovesi ja rasvaus!

 • Pauliina

  Allekirjoitan kaiken mitä postauksessa jo mainittiin. Syön lisäksi kalkki- tai biotiinitabletteja hieman vaihdellen ja kuurittain (esim. Piimax -merkkisiä). Huomaa kyllä aina aloituksen jälkeen, että ihokin voi paremmin ja näpyt katoaa! Tiedä sitten, toimiiko kaikilla.. :)

 • Johanna

  Vinkkini heleään ihoon ovat runsas vedenjuonti, hyviä rasvoja ja vihanneksia sisältävä ruokavalio sekä ihon säännöllinen puhdistus. :)

 • K

  Terveellinen ja puhdas ruokavalio, vedenjuonti, riittävä yöuni ja meikittömyys mahdollisimman usein. Näiden olen kokenut toimivan. :-)

 • ansu

  Aina vaan paras ja halvin vinkki hehkuvaan ihoon on riittävä uni ja paljon vettä!

 • Glam Glow naamio on ihana ja saa nykyään Suomestakin. L’orealin uusi öljyputsari vaikuttaa hyvältä. Lumenen CC kuuluu lemppareihin, kuten myös Lumenen kuorinta ja naamio.

 • Maariska

  En voi tarpeeksi ylistää tätä yksinkertaista ihon hoito-ohjetta: juo PALJON vettä ja syö terveellisesti! Heti ku ruokavalio heittää häränpyllyä, se näkyy ihoni kunnossa!

 • magic-

  Oma heleän ihon ”salaisuus” on myös se, että jaksaa puhdistaa meikit joka ilta, pitää välipäiviä jolloin ei käytä mitään tuotteita ja kuoria iho silloin tällöin. Todella tärkeää on myös juuri juoda vettä, syödä hyvin ja nukkua sekä liikkua tarpeeksi.
  Ehkä jopa tärkeämpää on kuitenkin se, ettei stressaa ja muistaa pitää elämässä hauskaa. Silloin se näkyy yleisenä hyvinvointina myös ihossa :)

 • LinaLina

  oma vinkkini on kunnon hikiliikunta, kuorinta, saunominen ja kestosuosikki Lumenen heleyttävää voidetta päälle!

 • Ellu

  Veden juonti erittäin tärkeää, päivittäinen hoito sekä viikoittain kotitekoinen kuorinta, joka sisältää juoksevaa hunajaa sekö suolaa! Kuorinnan voi hetkeksi myös jättää naamioksi ja sitten veden avulla kuoria ihon :)

 • Laura

  Moikka,

  minäkin nyt ajattelin tulla kertomaan omat kauneus rutiinini. :) Itse ostin juuri noita tuotteita, kiinnostaa kokeilla ja ovat huokeita. Aiemmin Estee Lauderin tuotteita olen käyttänyt.

  Mä pesen aamuin illoin nassuni, muutaman naamion viikossa käytän (Lumenen) mikrokuorinta, savinaamio, en sauno -> punoittaa iho helposti. Käytän Lorealin kasvovettä herkälle iholle ja kevyen meikin kannattaja olen :) Lumenen tehohoitoa käytän aamuin ja illoin ja yövuodetta käytän illoin. Ja se mikä aika paljon vaikuttaa minun kohdallani, että saan nauttia hyvästä ja näppylä free nassusta on clearasil jota käytän puhdistusaineena garnierin 3in1 kanssa! Ja juon vettä paljon ja en käytä joka päivä meikkiä! Luonnollisuus kunniaan! :)

 • linsku

  Kasvojenpuhdistus on kaiken a ja o, sekä suojaaminen auringolta!:)

 • Oikeanlaiset puhdistus- ja hoitotuotteet on tärkein vinkkini: huonosti voivaa ihoa on vaikea meikata heleäksi. Tietysti hehkuvoiteet ja valoa heijastavat meikkivoiteet auttavat meikkaamisessa. Mutta ylihoitaminen on varmaan aika yleistä, etenkin epäpuhtaan ihon omaavilla. (Tätä tein itsekin kauan.)

  Yksittäinen ihmetuotevinkkini on Lumenen Intensive Recovery Beauty Oil, joka toimii aivan uskomattoman hyvin hävittämään näpyistä jäävät punaiset jäljet. Ihoni voi todella eri tavoin kuukauden eri aikoina: paranemisvaiheessa öljyn avulla minunkin ihoni on melkeinpä normaaliksi luokiteltava aina muutaman viikon ajan. Ja se on paljon asian kanssa koko ikänsä kamppailleelle.

 • Itse tykkään käyttää paljon naamioita sekä Lumenen kirkastava tehohoito on must! Vaikka iho olisi rasvainenkin, niin kosteuttava geelimäinen naamio tekee ihmeitä. Myös ihon säännöllinen kuorinta pitää ihon kirkkaana :)

 • Pirpu

  Minulla on ajoittain vähän kinkkinen iho, mutta kyllä perusjutut -uni, liikunta, terveellinen ruoka, runsas vedenjuonti- ovat puhdistuksen ja kosteutuksen lisäksi ne yksinkertaisimmat ja toimivimmat jutut!

 • Riikka

  Kirkkaan ihon avaimet ovat mielestäni runsas vedenjuonti sekä hyvä kosteuttava kasvovoide.
  Heleyttävät tuotteet ovat loistava huijauskeino ja varsinkin tuo Lumenen Vitamin C tuotesarja on vallanmainio, toivottavasti siis onni suosii :)

 • Ella

  Lepo sekä veden juonti! Olen nyt aikuisempana löytänyt Lumenen tuotteet ja kuinka paljon niistä pidänkin!! Varsinkin heleyttävä seerumi on ahkerassa käytössä :)

 • Anette

  Perushoidon lisäksi ( pesu, kasvovesi+ kosteutus) löysin minulle aivan uuden kuorinta-aineen. Se löytyi niinkin läheltä kuin maustekaapista. Nimittäin ruokasooda :D En ikinä olis uskonut, että sillä saa niin pehmeän ja sileän lopputuloksen. Koskaan en ole saanut kuorittua ihoani niin hehkuvaksi, vaikka olen kokeillut kosmetologin kemiallisen kuorintavoidetta (Sothys), Nivean kuorintavoidetta ja hunajaa. Eli ruokasoodaa kostealle iholle ja pyörittele sormilla. Helppo tehdä vaikka saunan lämmössä! Joskus erilaiset rakeet tuntuvat ihollani liian “raastavilta”, mutta tämä ei ole sellainen ollenkaan, vaikka onkin tosi tehokas.
  Olen nyt alkavana syksynä tutustunut myös Lumenen Bright Now sarjaan ja tykkään päivävoiteesta tosi paljon. Lisäksi käytän Lumenen CC voidetta sekä pohjustustuotetta (myöskin Lumenen mutten muista nimeä).

 • Sunflower

  Terveelliset elämäntavat auttavat ihoa pysymään hyvänä! Vinkkini on, että kannattaa juoda, syödä, nukkua, liikkua ja rentoutua hyvin. Sopiva ravinto, unen määrä, liikunta ja stressin hallinta saavat ihon hehkeäksi!

  Myös ihonpuhdistus aamuin illoin on tärkeää, mutta olen huomannut ihoni kunn0n parantuneen vähennettyäni kosmetiikan käyttöä. Eli vinkkaan myös, että kannattaa välttää turhia kemikaaleja! ;)

  • Sunflower

   Turhien kemikaalien välttämisellä tarkoitan siis myös monia ainesosia sisältäviä “tehokkaita” ihonpuhdistus- ja kosteutustuotteita. Ylihoitaminen ärsyttää ainakin omaa ihoani…

 • neitim

  Dermalogica, hyvät yöunet ja vesi.

 • SaraK

  Heleän ihon salaisuus on säännöllinen kuorinta ja omalle ihotyypille tarkoitetuilla tuotteilla kasvojen putsaus ja kosteutus. Myös riittävä sisäinen kosteutus eli vedenjuominen on tärkeää, kuitenkaan unohtamatta lepoa ja unta nimittäin kauneusunet eivät ole vain myytti vaan levossa ihosolut uusiutuvat ;)

 • aura

  Terveelliset elämäntavat takaavat hehkuvan ja terveen ihon pitkälti. Runsas veden juonti ja ihon kuoriminen sekä rasvaaminen saavat sen hehkumaan ( :

 • haidi

  Liikunta, riittävä uni ja paljon vettä! Itse huomasin kesällä, kun aloin panostamaan veden juontiin noin pari litraa päivässä parani ihon kunto huomattavasti :)
  ps. Nuo lumenen puhdistusaineet on täälläkin käytössä! Parhaus<3

 • Ankku

  Oman heleän ihon salaisuus on terveellisten elämäntapojen lisäksi luonnolliset tuotteet ihonhoidossa.Käytän ruokosokeria ja hunajaa kasvojenkuorinta aineena 2krt viikossa ja tehokosteuttajana kylmäpuristettua kookosöljyä :-) kun ihoni näyttää samealta lämmitän hieman kauramaitoa johon liuotan 1kpl solgarin monivitamiinitabletin ja pikkiriikkisen hunajaa.tämän seoksen sivelen kasvoilleni ja annan vaikuttaa n.15min :)

 • Kunnolliset yöunet ja ulkoilu, ravintorikas ruoka – ja tietenkin tarvittavat rasvat – sekä ulkoisesti että sisäisesti – ja omasta ihostani huomaan, että jossain mättää;)

 • möörve

  Aknesta kärsiville kanssaihmisille voisin kertoa miten olen saanut oman pitsanaamani rauhoittumaan (monen vuoden yritysten ja erehdysten kautta).
  Finnisen ihon (ja KOKO kehon) puhdistaa parhaiten hellä Lactoline, jota saa joka marketista ja maksaa muutaman euron. Kosteutuksena aamuin illoin BodyShopin teepuuöljyn voiteita (tee puhdistaa ihoa) sekä muutaman kerran viikossa Lumenen Sensitive Touch kasvonaamio. Meikkinä mineraalimeikki on ehdoton (esim BareMinerals) sillä se antaa ihon hengittää.
  Tärkeintä ihon kannalta ovat kuitenkin elintavat. Ihoni voi sitä paremmin mitä enemmän vettä juon ja mitä vähemmän sokeria, maito- ja viljatuotteita käytän. Liikunta joka nostattaa hien pintaan muutaman kerran viikossa poistaa kuona-aineita ja parantaa verenkiertoa. Lisäksi kikka kolmonen: apteekista saatavassa Elivo ihoravinteessa on jotain maagista. Yksi kapseli päivässä pitää näppylät kurissa (silloinkin kun lipsuu terveellisistä ruokatavoista..)
  Toivottavasti tästä on apua jollekin! :)

 • Jansu

  Uskon juurikin veden juonnin, riittävän levon ja terveellisen elämäntavan edesauttavan heleän ihon saamisessa. Myös erilaisilla kauneustuotteilla saa hyvin lisää extraheleyttä tarpeen tullen;)

 • Nina

  Vettä, unta ja rakkautta tarpeeksi. Kunpa itsekin muistaisi. Ja tietysti puhdistus ja kosteutus ihan purkista. Lumene on jäänyt ihan unholaan. Pitäisi kokeilla.

 • aurinko

  Paljon vettä päivittäin ja silloin tällöin kosteuttava kasvohoito jossain ihanassa hoitolassa.

 • Nea

  Uskon myös että kalliitkaan voiteet ei tee iholle oikeutta jos elintavat ei ole kunnossa. Veden juonti, riittävä uni, ihon puhdistus aamuin illoin, raikas ulkoilma, puhdas ruokavalio ja stressin välttäminen – jo ihan noilla perusjutuilla saa varmasti ihon hehkumaan! Ehkä helpommin sanottu kuin tehty, heh:D

  Lisäks mun henkilökohtanen suosikki on koko kropan (myös kasvojen) kuorinta kahvinpuru&hunajasekoituksella, sen jälkeen iho on kuin vauvan peppu! Pehmeä kuin mikä ja taatusti heleä:)

 • Tuota noin, oma mieliala näkyy ihossa. Jos olet vaikkapa rakastunut, myös ihosi hehkuu. Positiiviset ajatukset ja sitä kautta onnellinen olotila tuovat hehkua.

 • Sanna

  Meno luonnon helmaan mökille pois kaupungin pölyistä tepsii varmasti! Jos tarpeeksi erähenkeä löytyy, suosittelen kesällä Lappiin menoa. Oma ihoni reagoi kaupungin saasteisiin ja stressiin, joten pieni lepoloma on ihon ja mielen kannalta itselleni välttämättömyys aina silloin tällöin.

  Heleä iho ei kuitenkaan ole mahdottomuus kaupungissa. Normaalilla ihonhoidolla pääsee jo pitkälle. Suosittelen kuitenkin DCF-hoitoa, jota kokeilin viime vuonna. Hoitoa suositellaan sarjana, mutta vaikka kävin siinä vain kerran, oli ihoni jo ihanan kirkas!

 • Salla_Kristiina

  Veden juonti ja suomalainen sauna! :) Kiireisen aamun yksinkertainen ja nopea heleyttäjä on hohdepuuteri kulmailuilla ;) yksi sipaisu tekee ihmeitä!

 • Laurah

  Oman heleän ihon vinkkini ovat aika yksinkertaisia. Pitkät kauneusunet ja reippailu kirpakassa syysilmassa, jonka jälkeen ihon hemmottelu kasvoöljyllä ja kuuman yrttiteekupposen nauttiminen kiireettömästi. Olen huomannut viime aikoina, että ystävien ja rakkaiden ihmisten tapaaminen tuo kasvoille ihan erityistä hehkua, joten siihen aion panostaa nyt syksyllä!

 • primrose

  Nukkuminen! Tarpeeksi ja hyvin! Olen myös laittanut näin kesällä yöksi Lumenen SOS-voidetta. Se on ollut vähän turhan paksua päiväkäyttöön eikä siinä ole suojakertoimia. Sen sijaan se on ollut mukava laittaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa yöksi.

 • Irina

  Aamuisin virkeän mielen ja ihon saa kun puhtaalla raikkaalla kylmällä vedellä pesee kasvot ja miksei koko vartalonkin vaikka suihkun päätteeksi!

 • Niina Aalto

  Alan asiantuntijana on ilahduttavaa huomata kuinka monet ovat huomanneet kauneuden yksinkertaisen salaisuuden. Heleään ja terveeseen ihoon tarvitaan terve elämä. Kuten yllä monet ovat todenneet se todella tarkoittaa ulkoilua ja urheilua, riittävää määrää puhdasta vettä, riitävän määrän unta ja yksinkertaiset rutiinit kauneuden hoidossa. Meikitkään eivät ole haitaksi, niistä monet ovat tänä päivänä jopa koostumukseltaan ihonhoitoa täydentäviä mutta meikit koituvat kyllä ihon kohtaloksi, jos niitä ei poisteta tunnollisesti ja huolella. Siispä minusta ihonhoidon tärkein muistisääntö on löytää ei ainoastaan omalle ihotyypille sopiva vaan myös omille meikeille sopiva puhdistusaine. Kesäisen BB-voidepohjaisen meikin poistoon sopiva aine ei varmasti sovi syksyisen bileillan WP-meikin poistoon.

  Ihon kunnolliselle puhdistamiselle ja säännölliselle ihotyypin mukaiselle kuorinnalle pohjautuu sitten kaikki muu ihonhoito. Oikein valitut hoitovoiteet imeytyvät ja toimivat paremmin.

  Yhden asian kuitenkin korjaan. Useiden eri kosmetiikkatalojen tutkimusten mukaan ihon ikääntymisestä vain 30% on ns. geneettistä ja 70% on ympäristön aiheuttamaa. Näin ollen jokainen voi siis omilla elintavoillaan vaikuttaa huimasti oman ihon “ikään” ja hyvinvointiin.

 • Laura

  Oma vinkkini on juoda riittävästi vettä (varsinkin, kun istuu päivät pitkät ilmastointilaitteen hurinassa toimistossa), syödä terveellisesti ja monipuolisesti ja käyttää iholleen sopivia tuotteita. Itse olen vannoutunut Lumene Vitamin C -tuotteiden käyttäjä. Aamulla levitän kasvoilleni Vitamin C -päivävoidetta ja/tai seerumia, illalla pesen meikit pois Vitamin C -puhdistusvoiteella ja levitän kasvoilleni Vitamin C -yövoiteen ja/tai seerumin. Meikit pyrin pesemään aina ja meikittä pyrin olemaan mahd. usein. Käytän myös talvella kuivalle kasvojeni iholle Elisabeth Ardenin 8 Hour Creamia. Iho on heleimmillään minulla näin syksyllä, kun aurinko eikä pakkanen kuivata!

 • Jonna Pennanen

  nyt tulee ihan erilainen vinkki: juotava aloe vera! Olen käyttänyt nyt pari viikkoa juotavaa aloe veraa ja mikään ei ole tehnyt koko vartalon ja kasvojen iholle näin hyvää! Aavikkosääret- kadonneet, suuret ihohuokoset nenästä – pienentyneet!

  Ei ihme että aloe veraa käytetään monissa tuotteissa, tämä vaan lähtee sisältä päin!

 • Susa

  Terve ruokavalio ja paljon vettä! On myös tärkeää löytää juuri ne itselleen sopivat tuotteet: Vuosien kokeilujen jälkeen löysin itselleni (entiselle akneihoiselle) sopivat tuotteet: Tehokkaan puhdistusaineen ja hyvin kosteuttavan rasvan. Niiden ansiosta meikkinä riittää nykyään pelkkä BB- voide, mikä itsessään edesauttaa ihon terveenä pysymistä!

 • Heleän ihon salaisuus omalla kohdallani löytyy kosteutuksesta, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin :) Myös säännöllinen kuorinta auttaa pitämään ihon kauniina ja sileänä.

 • jenna

  Paras vinkkini on runsas vesi ja riittävä uni! Hyvä ruokavalio, puhtaat aineet ja paljon kasviksia, hedelmiä ym. tuoreena jos mahdollista, liikunta ja ylipäätään tasapainoinen elämä auttaa :) toki hyvät omalle iholle sopivat hoitotuotteet ovat plussaa.

 • Nitta

  Ulkoilu raikkaassa ilmassa (metsä ja merenranta parhaat paikat), riittävä uni ja hyvää puhdasta ruokaa ja vettä. Apuna purnukka poikineen sekä sisäisesti ( esim. sinkkiä) että ulkoisesti. Mukana upeassa arvonnassa.

 • Bisous

  Minun vinkkini: Tee asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Naura paljon. Hymyile. Rentoudu.

 • Anna-Maija

  Heleä iho ja elämäntavat kulkevat mielestäni käsi kädessä, mitä paremmin nukun/syön/liikun, sitä hyvinvoimaisemmalta iho näyttää. Uusin ihonhoitotapani on levittää yöksi avokadoöljyä (ihan sitä mitä ruokakaupan hyllyltä saa!) kasvoilleni, kosteuttaa ainakin omaa ihoani ihanasti!

 • Hunaja, hunaja, hunaja.

  Minä oon kokeillu vaikka ja mitä voiteita, ja ne on kyllä ihan p*skaa kaikki :D pari kertaa viikossa kun kuorii ihon hunajalla ja rasvaa hyvin, pysyy iho hyvänä ja kauniina.
  Monta vuotta meni myös huomata, että käytin liian rasvaista rasvaa ja iho meni tukkoon. Poisvaihdossa oho kuivahti hetkeksi ja elpyi sitten entistä paremmaksi.

 • Jonnz

  Usein ja hartaasti nautitut kauneusunet, alkoholin ja tupakan välttely, hyvät tuotteet, viinimarjamehu mummon tapaan sekä kasvojumpparutiini :) meikkaan melko paljon, mutta joka ilta ne meikit tulee pestä!

 • Eevis

  Mielestäni heleän ihon salaisuuksia ovat huolellisen puhdistuksen lisäksi runsas vedenjuonti, kunnon yöunet, ulkoilma, positiivinen mieli ja turhan stressaamisen unohtaminen. Itse olen myös huomannut, että näin kolmekymppisenä pähkinät ja siemenet ovat vaikuttaneet positiivisesti ihon kimmoisuuteen. Elämänasenteella on kuitenkin ehkä se suurin merkitys; ei ilmestyviä ryppyjä kannata murehtia..ne ovat vain hyvän eletyn elämän viivoja :)

 • Riikka

  Itse vannon myös urheilun sekä ulkoilun nimeen. Ei pääse ihonsävy harmaantumaan! Olen myös löytänyt Lumenen tuotteiden pariin ja suosikkejani ovat tuo raikastava puhdistusvoide sekä heleyttävä päivävoide :) BB-voiteita en ole vielä kokeillut, mutta ilmeisesti täytyy ottaa testiin.

 • snni

  Heleän ihon salaisuus löytyy jokapäiväisistä elämäntavoista. Riittävä uni, vedenjuonti ja terveellinen ruokavalio on hyvä perusta heleälle iholle.

 • Julia

  Peruspesujuttujen lisäksi hoidan ja hellin ihoani viikottasella saunomisella ja tällöin myös kuorin ihoni, jonka jälkeen käytän erilaisia kosteusvoiteita. Minulla on aina ollut hyvä iho, joten en ole juurikaan tarvinnut erinäisiä suuria toimenpiteitä.

 • Jaana

  Liikunta ihan ehdottomasti. Jos pitää olla oikein esutavana jossain juhlissa tms. tilaisuudessa, kannattaa ainakin yrittää aikatauluttaa päivä niin, että ennen juhliin valmistautumista ehtisi käymään puolen tunnin juoksulenkin. Tämän tehon voi testata milloin vain. Ulkona juoksemisen jälkeen kasvojen iho hehkuu kauniisti – ihan oikea pikakaunistaja :)

 • Roosa

  Itse huolehdin siitä, että jokainen ilta meikit pestään huolellisesti ennen nukkumaan menoa, ihan sama onko klo 21 vai jo aamuyön puolella. Muutenkin meikkaan vähän, kesällä tuskin ollenkaan, jotta iho saa hengittää vapaasti.

  Toiseksi juon paljon vettä. Itselläni huomaan heti jos veden juonti on jäänyt vähemmälle, jolloin iho kuivuu erittäin herkästi. Myös aurinkosuoja on tärkeää, ihan sama mikä vuodenaika on menossa :)

 • H/

  Olen samoilla linjoilla kuin sinäkin – terveelliset elämäntavat ja ruokavalio (ja riittävästi v-e-t-t-ä!) kantavat pitkälle. Itse olen myös nuoresta asti puhdistanut kasvot aina illoin ja aamuin sopivin tuottein. Kaikesta tästä huolimatta tuntuu, että etenkin talvisin muutenkin kalpeaa ihoa korostaa tasaisen harmaa ja jotenkin -väsynyt- sävy, johon olen etsinyt apua moneltakin merkiltä.

 • annanna

  Pyrin pitämään ihon hoidon ja meikkaamisen mahdollisimman yksinkertaisena, ei mitään liikaa tai liian vähän. Iltaisin pesu, kerran viikossa kuorinta, kosteusvoide (vaihtelee vuodenaikoina) pesun jälkeen ja aamuisin vain pieni huuhtelu kylmällä vedellä! Avot. Meikatessa käytän BB-voidetta ja valokynää :)

 • Sofia

  Kyllä nuo perusjutut eli ihon huolellinen puhdistus JOKA ILTA (myös meikkittöminä päivinä) ja runsas veden juonti kantaa pitkälle. Kannattaa välttää stressiä ja suojata iho hyvin auringolta ja pakkaselta.

 • nepsu

  Pesen iltaisin kasvoni puhdistusvaahdolla, käytän kasvovettä ja rasvaan. Aamulla pyyhin vanulapulla kasvoni kasvovedellä ja laitan rasvan. :) Niinkin yksinkertaista. Välillä tykkään hemmotella kasvojani jugurttinaamiolla, joka rentouttaa ja virkistää kasvoja ihanasti!

 • Emmi

  Olen innostunut kokeilemaan erilaisia luonnollisia tee se itse -kasvonaamioita ja niitä avittamaan juurikin Lumenen Radiant Touch 2in1 -naamiota, toimii! :)

 • Branilla

  Mä meikkaan myös vähän, ja meikkeinä käytän mineraalimeikkejä. Lisäksi käytän hellävaraisia ihonhoitotuotteita. Rasvaan ihoani ja kiinnitän huomiota silmänympärysihon hoitoon. Eipä mulle mitään erikoisia vinkkejä ole, aika perussetillä mennään täällä. :)

 • Anna

  Itse teen hunajanaamion noin 2 kertaa viikossa. Ja vaikka itselläni on pintakuiva sekaiho tuo tämä hoito pehmeyttä ja raikkautta kasvoihin.

 • aada

  Ihan ykkösasiat heleään ihoon ovat riittävä uni ja stressin välttäminen. Joo, helpommin sanottu kuin tehty, mutta silti niin totta. :) Itse erittäin rankan työkevään jälkeen huomasin, että kasvojeni iho kiristeli toisaalta ja kukki toisaalta ja oli muutenkin harmaan, elottoman ja vanhan näköinen. Rentouttava kesäloma, nukkuminen pitkästä aikaa kunnolla ja työstressin väheneminen hoiti ihon kuntoon kertaheitolla. Valokuvista katsottuna muutos on valtava – ihan kuin olisin käynyt vähintään jossain kosmetologin huippuhoidossa! :)

 • Mimmu

  Vinkkini heleään ihoon ovat lähes samat kuin sinulla. Terveellinen ruokavalio, riittävä vedenjuonti sekä ulkoilu ovat itselläni ne kulmakivet, tietenkään omalle iholle sopivia ihonhoitotuotteita unohtamatta. Olen noin kuukausi sitten ottanut käyttöön nuo samat Lumenen radiant touch puhdistustuotteet ja ihoni on todellakin tykännyt niistä.

 • Ellu

  Itselläni on melko samanlaiset näkemykset kuin sinulla siitä, mikä saa ihon hehkumaan ja voimaan hyvin: juoksu- tai kävelylenkit etenkin sateen jälkeen, runsas vihannesten ja pehmeiden rasvanlähteiden syöminen, riittävän pitkät yöunet ja muutama litra vettä päivässä. Näiden lisäksi puhdistan meikit joka ilta, käytän kosteusvoidetta ja kuorin ihon pari kertaa viikossa. Näilä pääsee mielestäni jo aika pitkälle!

 • Maria

  Isoäidinaikainen (varmaan vanhempikin!) pikakaunistuskikka: aamuisen kasvojenpuhdistuksen jälkeen huuhtelen kasvoja hetken ajan vielä niin kylmällä vedellä kuin hanasta vaan lähtee. Vilkastuttaa pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja laskee silmäpusseja. Niin virkistävää! :)

 • nina

  Oman ihonhoitoni perustana ovat ikivanhat vinkit: riittävät yöunet ja vedenjuonti. En ole tähän päiväänkään mennessä löytänyt kosmetiikkaosastolta luottotuotteita, joita käyttäisin jatkuvasti esim. ihon puhdistukseen. Atooppisen ihon takia käytän kosteutukseen apteekin perusvoiteita, joista ei ainakaan ole ikinä ollut mitään haittaa.

 • Aavistuksen heleyttä saan iholleni, kun kuorin varovasti kasvojen ihon aspiriinilla. Muita keinoja en vielä ole löytänyt, jotka omasta ihostani tekisivät heleän, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita! :)

 • nipsu

  Olen itse ihastunut Lumenen CC-voiteeseen, vaalein sävy juuri täydellinen vaalealle, suomalaiselle iholleni! Ihana hehku, mutta ei kuitenkaan kiillä inhottavasti, kestää päivän ja on ohut iholle. :)

 • Tiina

  Mun vinkit on niinkin yksinkertaiset kuin, että pitää muistaa juoda paljon vettä ja meikit kannattaa poistaa kasvoilta silloinkin, kun ei millään jaksais ja haluttais vaan kaatua sänkyyn. Oon hirveen laiska käyttään mitään perus kasvorasvaa kummempia voiteita ja näillä keinoilla on vielä ainakin pysynyt iho kunnossa vaikka 30 kohta mittarissa onkin (*koputtaa puuta*)..

 • mjai

  Uskon, että ihon kunto on pitkälti kiinni geeneistä,mutta tottakai ruokavaliollakin on merkityksensä. Ihoni on aina ollut hyvässä kunnossa, joten en usko että mikään yksittäinen tuote voisi vielä parantaa ihon kuntoani tai sitten en vaan ole vielä törmännyt sellaiseen tuotteeseen…

 • nette

  Vinkit heleään ihoon ovat yksinkertaiset: pese aina meikit pois ennen nukkumaanmenoa, kosteuta ihoa hyvin ja juo runsaasti vettä :)

 • sanniii

  Ulkoilu ja liikunta ovat ehdottomia ja olenkin mielestäni kauneimmillani ulkoilun jälkeen iho hehkuvana, ilman meikkiä. En asu Suomessa joten saunominen jää muuten kui kesällä vähäiseksi (tosin kesällä saunotaankin sitten monta kertaa viikossa :D), mutta sen sijaan pyrin höyryhengittämään ainakin kerran viikossa, jonka jälkeen iho on ihana ja pehmeä. Meikissä suosin Lumenen ohutta ja kosteuttavaa meikkivoidetta, joka on ihanan ohut ja jonkinlaista valopuuteria joka saa ihon hehkuvaksi ja heleäksi :) ja uskon myös että sisäinen olo näkyy ihossa – ahdistus ja stressi saavat aina aikaan ihottuman ja kuivuuden, joten yritän rentoutua ja oppia olemaan stressaamatta niin paljon jotta ihoin voisi paremmin :)

 • swiipi

  Kosteutus ja kuorinta :) Paljon on myös geeneistä kiinni.. itselleni en täydellistä ihoa tule ikinä saamaan, vaikka kuinka hoitaisin :(

 • Kaisa M.

  Paras vinkki heleään ja hyvinvoivaan ihoon on ehdottomasti riittävä lepo. Unenpuute näkyy heti tummien silmänalusten lisäksi myös epäpuhtauksina ihossa. Kroonisena vaivana se taas vanhentaa huomattavasti.

 • Lumenen cc-voide ja bb-voide ovat ihania, mitä bb-voiteen vaalein sävy on hippasen liian tumma vaalealle suomalaiselle talvi-iholle. BB-seerumi on vielä kokeilematta. Ikuisuus kysymys itselle on se, että miksi Lumenen meikkeihin ihoni ei reagoi, mutta ihonhoitotuotteet aiheuttavat välittömästi näppylöitä? :(

 • nelli

  Hei, omat ajatukseni heleästä ihosta ovat pitkälti samat kuin mitä tuossa kirjoitit. Lisäisin vielä runsaan veden juonnin :-)

 • Emma

  Tässä Ylioppilaskirjoituksia tuskaillessa huomaan, että etenkin otsa reagoi hyvin vahvasti tähän pienimuotoiseen panikointiin… Eli, helppona (?) kauneusvinkkinä mä sanoisin että ottaa vaan lungisti, kyllä ne asiat selkeytyy ja mikä oliskaan enemmän rauhoittavaa kun heleä iho! :-)

 • Tytti

  Tässä oma vinkkini kun haluan saada heleän ja hehkuvan ihon: Ensin kuorin ja laitan heleyttävää kosteusvoidetta, sitten lisään hyvää meikin pohjustusvoidetta ja kevyttä meikkivoidetta. Näin saan läpikuultavan tuloksen! Ja kun haluan oikein hehkua sipaisen vielä korostusväriä :)