CATEGORIES

Paras ripsipidennystentekijä

13.10.2013

Muistatteko postauksen parin kuukauden takaa, kun etsin Helsingin parasta ripsipidennystentekijää?

helsinginparasripsipidennystentekijä

Kiitos teidän avuliaisuuden, sain postaukseen vinon pinon kokeilemisen arvoisia ripsitaitureita. Teidän suositustenne perusteella, lähdin tekemään paikoista tarkempaa tutkimusta. Lokaatio oli tärkeä. Paikan olisi hyvä olla keskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Vielä tärkeämpää oli ripsien hinta. Huollosta pyydetään kaikkea 50-100 euron välillä keskustassa. Koska kyseessä on kuukausittainen kustannus, on huollon hinnan hyvä olla niin edullinen kuin mahdollista. Suunnilleen 50-60e on kohtuullinen kustannus.

Ehdin kokeilla muutamaakin paikkaa, ennenkuin löysin Eevin.

uudet ripsienpidennykset (Tarkempaa kuvaa uusista ripsistä tulossa vielä kun kerkiän)

Eevi tekee ripsiä Kalevankadulla sijaitsevassa uudessa hyvinvointi-konseptissa nimeltä Vaaleanpunainen Unelma. Hän on tehnyt ripsiä täyspäiväisesti reilu kolme vuotta, mutta aloitti vastikään uudessa toimipisteessä. Ensimmäisellä kerralla hän teki minulle ripset alusta saakka. Aikaa meni reilu tunti ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Jokainen ripsi oli kauniisti eroteltu, pituudet oli valittu fiksusti ja liimaa käytetty juuri sopivasti. Vieläkin tyytyväisempi olin, kun vielä 4 viikkoa laittamisen jälkeen ripseni olivat loistokunnossa. Silloinkin tuli useilta ystäviltäni kyselyä siitä, missä olin käynyt ripseni laitatuttamassa. Kävin huoltamassa ne syntymäpäiväni aattona ja olin sen jälkeen vakuuttunut, että olen löytänyt uuden luottotekijäni. Näin hyviä ripsiä ei ole minulle tehnyt kuin KittyCatin legendaarinen Oksana ja Ruotsiin muuttanut aiempi luottotyttöni Maria. Viimeksi kun suosittelin Mariaa ystävilleni, jäi hänen vakioasiakkaakseen jokainen, joka hänen kädenjälkeään kokeili. Toivottavasti te kaikki muutkin huipputekijää etsivät voitte löytää etsimänne Eevin käsittelystä!

Eevi onkin luvannut ihan uskomattoman hyvän tarjouksen lokakuun ajaksi kaikille ripsittärille: Kaikki ripset, huollot sekä täysin uudet, kustantavat vain 50euroa!

Normaalisti uudet ripset Eevillä kustantavat 75e ja huolto n.55e – huoltovälistä riippuen. Monet teistä varmaan tietävätkin, että useimmat paikat pyytävät reilusti yli 100e kokonaan uudesta ripsisetistä. Tämä on siis loistotarjous niille kaikille, jotka haluavat ripsiä nyt kokeilla. Olen itse hyvin vaativa asiakas ripsien suhteen. Reilu kuusi vuotta olen pidennyksiä käyttänyt, joten tiedän mitä haluan. Tämän sanottuani, voin lämpimästi suositella Eeviä.

Mikäli sinäkin tahdot ripset, joiden avulla arjen rutiinit nopeutuvat ja helpottuvat – varaa aikasi Eeville vielä lokakuun aikana.

Eevin saat kiinni
numerosta: 044 9717991
sähköpostista: eevi.rousio@gmail.com

Toimipiste on Vaaleanpunainen Unelma, Kalevankatu 55:ssä, aivan Hietalahdentorin tuntumassa. Lähestulkoon ovelle pääset mm. raitiolinjalla numero 6.

Säihkysilmiä kaikille!

35 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Hei! Joko Eevi on palannut töihin? Juuri Helsinkiin muuttaneena, etsiskelen ripsitaituria ja tämä sai kiinnostukseni heräämään. Jos Eevi vielä kotosalla – löytyikö hyvä korvaaja? :)

 • Iiris

  Moikka! Ikävää, siis ikävää asiakkaiden kannalta, jos Eevi jäi äitiyslomalle. Tetenkin onnittelut hänelle, kuten myös Sinulle! <3 (en ole aiemmin kommentoinut, vaikka olenkin blogia ahkerasti seurannut) Kiinnostaisi kovasti tietää keneen olet päätynyt Eevin jälkeen. Olen menossa naimisiin lokakuussa ja sitä varten haluaisin ehdottomasti ottaa ripsenpidennykset. Ensimmäistä kertaa, joten luonnollinen ja tarkka lopputulos olisi tietenkin tärkeää… Olen pulassa kun en tiedä mistä aloittaa etsiminen. Apua ja kiitos! :D

 • Elina

  Mäkin tiedustelisin tämän Eevin nykyistä toimipaikkaa, jos sulla on siitä siis tietoa. Ei tuolla vaaleanpunaisten unelmien nettisivuilla katsos näy hänestä mitään tietoja.

  • Mrs.V

   Moikka! Eeli on samassa siunatussa tilassa, kuin minäkin, elo jäi juuri äitiyslomalle… Täten parhaillaan etsin jotakuta, joka olisi yhtä taitava ja osaava kuin Eevi – tekemään ripsiä seuraavan vuoden ajan… Niin paljon olen saanut aiheesta kyselyjä, että pitänee tehdä uusi postaus! :)

   • Elina

    Selvä juttu! :) Postaus olisi tosiaan mukava, kun ripsiasia on pyörinyt tässä jo hetken mielessä.

 • Anni

  Eevi ei taida enää olla Vaaleanpunainen unelma nimisessä paikassa? Tiedätkö missä hän nykyisin työskentelee? tai onko sinulla suositella jotain toista tekijää? Mulla ei ole koskaan ollut ripsien pidennyksiä ja ajattelin kokeilla niitä nyt ensi talven häitä ajatellen. :) Juuri tuollaiset luonnollisen näköiset ripset haluaisin.

 • Riia

  Heippa! Edelleenkö käyt eevillä ja olet
  ollut tyytyväinen? :) Itse etsin uutta ripsiteknikkoa, ja ajattelin josko sitten kyseiselle henkilölle varailisin aikaa!

  • Mrs.V

   KÄyn edelleen Eevillä! :) Ja mulla on itseasiassa nyt ylihuomenna hänelle aika! SUosittelen soittamaan! :)

 • Kaisla

  En malttanut olla kokeilmatta, kun niin vuolaasti kehuit Eeviä. Täytyy sanoa, että päivääkään en ole katunut, että kokeilin. Mulla on nyt kolmatta viikkoa Eevin tekemät ripset, ja nämä räpsyttimet ovat ihanan luonnolliset ja vieläkin kuin uudet. Kiireiset arkiaamut ovat nykyään ihanan helppoja! :) Suurkiitos vinkistä Sinulle ja mukavaa joulun odotusta!

 • Tiia

  Mä oon käynyt Eevilla laitatuttamassa ripsiä keväästä saakka ja aina oon ollu äärimmäisen tyytyväinen huoliteltuun ja kestävään lopputulokseen. Myös mä suosittelen lämpimästi! :)

 • Kiitos vinkistä!! Olen ollut nyt jo melkein 2 vuotta ilman räpsyjä ja alkaa olla jo ikävä.. Neulash pelasti viimeeksi räpsyt jättäessäni, mutta enää en uskalla sitä käyttää, kun sain allergisen reaktion toistuvasti..

 • Siiri

  Tekikö Eevi ripsiä ennen Sunlight solarium studiossa? Siellä nimittäin Eevi-niminen laittaja teki mulle aivan ensiluokkaisia ripsiä ! Jos on sama tyttö kyseessä niin pitäkää kiinni kynsin ja hampain ;)

  • Mrs.V

   On sama tyttö!! :) tule siis myös hietsuun! :)

   • Anonymous

    Hei jee ihan mahtavaa, jos kyseessä on sama Eevi! :) Itsekin kävin aikaisemmin hänellä monta kertaa laittamassa ihanat ripset, mutta luulin hänen lopettaneen kokonaan. Ihana ilouutinen siis! :) Täytyy varata aika hänelle heti seuraavaan huoltoon ;)

 • Masha

  Moikka! Mitä pituuksia sulle laitettiin ja mitä kaarevuutta?

 • Heidi

  Kiitos vinkistä, aika Eeville on nyt varattu :)

 • Anna

  Onko sinulla hyviä vinkkejä siitä, mitä itse voi tehdä lopputuloksen kestävyyden lisäämiseksi? Itse koen vaikeaksi silmien puhdistamisen niin, ettei ripsiä lähde irti (vaikkei sitä voi tietenkään kokonaan välttää). Millä sinä esim. peset meikin pois? Kuivaatko naaman/silmät ihan tavallisesti pyyhkeellä (erityisesti pyyhkeeseen minulla tahtoo jäädä noita ripsiä, vaikka ripset on tehty huippuhyvillä materiaaleilla)?

 • SaR

  Jos asuisin PK-seudulla, kokeilisin kyllä ehdottomasti kyseistä tekijää. Kaunista jälkeä :)

  • Mrs.V

   Voi harmi, että on liian kaukana! Toivottavasti löydät oman luottotekijän lähempää!

 • Annika

  Heippa! Haaveilen kestoripsistä mutten ole uskalatanut koska olen kuullut että omista ei jää mitään jäljelle. Pitääkö paikkansa? Minulla on luonnostaan tosi pitkät ripset mutta harvat. Pelkään että niistä tulisi ihan tyngät.

  • Mrs.V

   Kyllä omat jää jäljelle! :) Toki ne ovat heti ripsien lähdön jälkeen hetken harvemmat, mutta ripset kasvaa ihan parissa viikossa takaisin! :)

   • laura

    Kannattaa olla varovainen niiden kanssa, vaikka ei omat ripset lähtiskään, voi saada allergisia oireita -lääkäriin on kuulema mennyt tosi moni ihminen joka käyttää ripsienpidennyksiä koska liimaa on mennyt sarveiskalvolle ja se on vahingoittanut. Itse en tälläisistä syistä ota ripsiä. En kyllä niitä tarvitsekaan :)

    • Hanna

     Sanoisin itse lääkärinä ja ripsipidennyksiä käyttävänä, että itse asiassa osaavissa käsissä liimaa ei todellakaan pitäisi sarveiskalvoille päätyä – eikä päädy. Toki allergisia reaktioita voi tulla, kuten meikistä ja muusta kosmetiikasta. Silloin ei tietenkään pidä jatkaa ripsipidennysten käyttöä.

 • ode

  Millä ripsimerkillä Eevi tekee pidennykset?

  • Mrs.V

   Tätä minä en tiedä! Kysyn seuraavalla kerralla! :)

 • Mariia

  Thanks Hanna that you always remember and say nice words about my work!!! <3

  • Mrs.V

   Ofcourse – you are simply amazing! Miss you! hope Sweden is treating you well? :)

   • Mariia

    I miss you too!:) I dont have here such wonderful client!:)

 • Anna

  Tekeekö Maria ripsiä nykyään Ruotsissa? Jos kyllä, niin missä? :)

  • Mrs.V

   Malmössä hän asustelee nykyään ja tekee ripsiä onnellisille malmöläisille! :D

 • Siro

  Eevi on ihan huippu! Itsellä myös Eepun tekemät räpsyt <3

  • Mrs.V

   Mahtavaa! Kauan Eevi on jo sinulle tehnyt? :)

   • Anonymous

    Eepun tuntenut jo vuosia mutta nyt ensimmäiset Eevin tekemät r’psyt ja jälki on kyllä todella kaunista (: Go Eepu!

 • Hanna B

  Kiitos vinkistä! Eeville varaan ajan seuraavaksi! :)

  • Mrs.V

   Suosittelen! Olen ollut todella tyytyväinen ja käyn itsekin hänellä tästä edespäin! :)