CATEGORIES

Poskipunan levitys

15.1.2014

Hiljattain Olivian kauneustoimittaja Riikka Väänänen lanseerasi ensimmäisen meikkitutorialinsa täydellisen pohjameikin tekoon. Itse sain videosta hyviä vinkkejä valokynän käyttöön, minkä takia jäin odottamaan sarjalle jatkoa. Tämä seuraava video käsittelee poskipunan levitystä. Itse löysin poskipunat vasta viime vuonna ja tätä videota katsoessani huomasin, että olen tehnyt levityksen väärin. Katso onko poskipunan käyttö hallussasi!

Lisävinkkejä poskipunan levitykseen voit käydä vielä kurkkimasta täältä, mistä löytyy sama tutoriaali kuvien muodossa.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • K

  Olisikohan mahdollista saada tietää, että, minkä merkin poskipunaa tuossa videossa käytettiin(ja mitä sävyä)? Tai sitä, että mikä sivellin tuossa oli käytössä?

 • iitak

  Hei!
  Asiani ei liity aiheeseen, mutta haluaisin sinulta kysyä neuvoa. Minulla on päälle kuukauden päästä valmistujaiset ja olen löytänyt itselleni täydellisen mekon tilaisuuteen. Yleensä osaan vaatteiteni värit helposti yhdistellä… Nyt kuitenkin ostin kirkkaan emeraldin värisen mekon (ei ihan smaragdin vihreä, mutta kuvaa parhaiten) enkä ole vastaavanlaista väriä aiemmin omistanut enkä tiedä mitä värejä siihen lähtisin yhdistämään. Musta olisi tietysti helppo, mutta tulisiko sinulla mieleen mitkä sopisivat tähän väriin hyvin?:) Tarkoitus olisi mahdollisesti laittaa jakku tms. asusteiden lisäksi!
  Kiitos todella paljon jo etukäteen avustasi:)

 • Olen ollut poskipuna-addikti vasta pari vuotta ja levitys näyttää menevän kutakuinkin oikein. Ohjeitahan on niin monenlaisia, mutta jos lopputulos on nätimpi kuin alkutilanne niin se kai riittää!

  Poskipuna tosiaan, varsinkin näin talvella, on ihan pakollinen ilmeenraikastaja jota käytän päivittäin kevyen meikkipohjan kanssa. Meikin ja tuoksujen suhteen olen vähän tarkempi, pukeutumisen en niinkään:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

 • Tämä oheistus tuli tarpeeseen! Mulla menee aina poskipunat sun muut ihan väärään paikkaan ja näky on sitten sen mukainen…

  • Mrs.V

   Mä olen ollut vielä niin arka sen käytössä, että tulos on ollut melkoisen mitäänsanomaton :D EHkä nyt uskaltaa kokeilla vähän reilummalla kädellä :O

 • Tytti

  Hassua miten lähes joka tuutista tulee eri “meikkisäännöt”. Itse meikkitaiteilijana olen aina saanut sellaisen opin poskipunan kanssa, että ikinä ei saa hymyillä kun sitä levittää.

  Tällöinhän se tarkoittaa sitä että kun et hymyile, poskipuna onkin väärässä kohtaa. Luonnollisestikin hymyillessä ne poskipäät nousevat lähes silmiin kiinni, ja kun se poskipuna siihen levitetään ja sen jälkeen posket rentoutetaan, on poskipuna auttamattomasti väärässä kohtaa.. :)

  Tosin, olen sitä mieltä, että jokainen tehköön meikkinsä sillä tavalla kun haluaa ja unohdetaan ne haudanvakavat meikkisäännöt.. :)

  • Mrs.V

   Tuokin on varmasti totta. Sitäpaitsi eri ihmisille sopii tietysti myös eri asiat. Rohkeasti vaan näitä erilaisia ohjeita yhdistelemällä löytää varmasti omansa! :)