CATEGORIES

Suosikkimeikit

17.2.2014

Ennenkuin jaan kanssanne kotikutoisen arkimeikkivideoni, esittelen teille alltime suosikkimeikkini. Kokeilen paljon uusia ja erilaisia meikkituotteita, mutta nämä ovat ne tuotteet, joihin palaan aina takaisin. Monen vuoden jälkeen voin nimetä ne hyvillä mielin luottomeikeikseni. Loistavaksi havaitsemaani kosmetiikkaa löytyy kylpyhuoneestamme tilanpuutteeseen asti, mutta tässä kahdeksan tuotetta, joita suosin arkimeikissäni vuodesta toiseen.

beautifulcosmetics (1 of 5)title

Näitä kaikkia tuotteita käytän arkimeikin tekoon. Tosin en käytä kirkasta huulipunaa enkä mustaa nestemäistä rajauskynää yhtä tunnollisesti, kuin näitä muita kuvassa näkyviä. Pinkkiä huulipunaa käyttän usein silloin, kun en jaksa paljoa muuta meikata. Kiitos ripsipidennyksien, se riittää loistavasti. Lancômen luotettavaa rajauskynää käytän lähestulkoon aina iltamenoissa.

beautifulcosmetics (1 of 2)title

Yves Saint Laurentin valokynä löytyy monen naisen meikkilaukusta. Eikä ihme. Se on klassikkotuote. YSLn Touche Éclait on naisen meikkipussille sama, mitä pikkumusta on vaatekaapille. Must have luottotuote, joka pelastaa kiperimmiltäkin tilanteilta ja imartelee jokaista vuodesta toiseen.

Guerlainin aurinkopuuteri on loistava. Pysyy paikallaan koko päivän, kosteuttaa ja antaa aurinkoista hehkua kasvoille. Edullinen matka aurinkoon meikkipussin syövereistä. Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt jo reilusti yli 10 vuotta, eikä loppua näy.

Meikkivoiteissa olen jo pitkään suosinut Lancômea. Teint Miraclea käytän koko kasvolla, sillä sen sävy no.3 on hyvin lähellä omaani. Sen rikas koostumus tuo kaunista hehkua ja pysyy luotettavasti paikallaan läpi kiireisimmänkin päivän.

Näiden lisäksi voisin lisätä suosikkikasvomeikkeihin vielä Guerlainin L’Or meikinpohjustus voiteen, joka on ihan omiaan kosteuttamaan ihoa, pitämään meikin paikallaan ja auttamaan meikkivoidetta levittymään tasaisesti kasvoille. Tuote jäi kuitenkin näistä kuvista pois, sillä puntaroinnin jälkeen lokeroin sen ihonhoitotuotteitsiin meikin sijasta.

beautifulcosmetics (2 of 2)title

Sanotaan, että tavatessaan uuden ihmisen, kiinnitetään ensiksi huomiota hänen silmiinsä. Clarinsin Instant light eye perfecting base pitää huolen siitä, että luomiväri ei paakkuunu luomivakoihin ja katse säilyy loistokkaan kirkkaana iltaan asti.

Kokeilen paljon erilaisia luomivärejä ja tällä hetkellä olen käyttänyt paljon Lancômen Hypnôse-sarjan doll eyes-luomiväri palettia, mutta silti nämä MACin luomivärit pitävät pintansa meikkipussissani. Aina kiireen tulleen turvaudun niihin, sillä tiedän lopputuloksen olevan luonnollinen, heleä ja kestävä.

Iltameikissä käytän aina Lancômen artliner rajauskynää. Sillä saa helposti tarkan ja näyttävän lopputuloksen, joka ei leviä. Sen pehmeä mustekynä on helposti käsiteltävä ja siksi ollut tämän rähmäkäpälän luottuote jo yli kymmenen vuoden ajan.

Arkimeikissä käytän pitkälti vain huulikiiltoja. Diorin lip maximizer onkin aikalailla se ainut meikkituote, jota kannan laukussani mukana, kuten sen räihnäinen ulkomuoto antaa ilmi. Muita meikkejä en oikeastaan koskaan kanna mukanani.

Kun haluan kasvoille väriä ja vaihtelua – käytän kirkasta huulipunaa. Vasta hiljattain löysin nämä Maybellinen color sensational huulipunat, joiden värit ovat yksinkertaisen herkullisia. Pieni lisä, joka tekee huimasti kokonaisilmeelle. Kevään tullen huomaan sutaisevani sitä huulille yhä useammin.

Seuraavaksi arkimeikkini videolla!

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Täällä luotetaan pitkälti samoihin tuotteisiin – hauska huomata että niinkin moni Sinun suosikeistasi kuuluu myös minun meikkilaukkuni lemppareihin. Varsinkin Teint Miracle ja ArtLiner Lancômelta ovat aivan ehdottomia! Guerlainin aurinkopuuterikin on ihana, mutta jotenkin saan siitä aina kannen hajalle? Ihanaa ja kaunista kevään odotusta!

 • Anna

  Moikka! Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta oli pakko tulla kommentoimaan. Luin sen sun kirjoituksen siitä Niki Strbian valokuvauksesta ja siitä tarjouksesta joka oli yksinhuoltajaäideille tarkoitettu. Laitoin heti samana päivänä viestiä hänelle, että olisin ollut kiinnostunut varaamaan hänet kuvaamaan ystäväni vauvaa mutten vielä, edelleenkään koskaan saanut vastausta… :(

  • Mrs.V

   hei voi ei! ei lainkaan nikin tapaista! kokeile laittaa uusi viesti ja eri osoitteesta, ettei vaan ole mennyt roskaposin puolelle! mulla nimittäin näin käy helposti kaiken mailitulvan kanssa.

 • Hieno blogikirjoitus, hyviä vinkkejä kaikki! Itse käytän meikkivoiteen päällä juuri translucent puuteria – nyt on ollut Lumenen käytössä. Huomasin, ettei tässä ollut kulmakarvatuotetta. Itselleni on tärkeetä tuunata vähän kulmakarvoja, muuten ilme on täysin erilainen ja minulla on jotenkin alaston olo.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Hei ihan totta! Minullekin kulmakarvatuote on ihan ehdoton, mutta siinäkään minulla ei ole yhtä suosikkituotetta vaan se on vähän vaihdellut.
   Minulla on erilaisia luomivärejä, joita käytän, mutta tosin yksin luottokulmakarvaharja/pensseli on! :)

 • Ihan ehdoton on kyllä tuo Guerlainin aurinkopuuteri ja vaikka hinta on hieman kovempi niin kestää käytössä todella pitkään, kutsun sitä aurinkopuutereiden rollsroyceksi :) Samoin käytän tuota Teint Miraclea, huippu tuote, mutta jos en ole ihan väärässä niin jää pois valikoimista?! ja tilalle Miracle Air de Teint. Kävin kokeilemassa tuota uutuutta ja vaikutti ihan super hyvälle! Suosittelen testaamaan :)

 • MISSA

  Toi Lancomen meikkivoide on kyllä huippu, samaten Macin luomivärit! Harmi vaan, kun löysin molemmat PETAn eläinkokeellisten merkkien listalta :( itse en niitä kykene enää ostamaan.

 • Emilia

  Etkö käytä puuteria meikkivoiteen päällä ollenkaan?

  • Mrs.V

   En aina, mutta kyllä useimmiten käytän translucent puuteria. Mutta nyt olen käyttänyt jonkin aikaa uutta sellaista! Minulla ei siis ole sellaista yhtä ja ainutta johon aina palaan- niinkuin tässä postauksessa oli ehkä idea. Ehkä joskus :)

 • Laura

  Mikä mahtaa olla ton huulipunan numero?:)

  • Mrs.V

   Pink pop on tuon värin koodinimi – olisiko numero 900? :)

 • Haidi

  Minunkin meikkipussista löytyy lancomen meikkivoide, macin luomivärit sekä maybelinen huulipuna! :) meikkivoiteen ja huulipunan löysin aikoinaan blogisi kautta. Meikkiovide ollut käytössä ja muutamisen vuoden. Ihana saada sinulta uusi arkimeikkivideo (:

  • Mrs.V

   Tuo meikkivoide on kyllä ehdoton suosikki kautta aikojen. En hevillä vaihda, vaikka hyviä olen muiltakin kokeillut. Mm. Lumenen BB-voide on tosi hyvä kesäisin. Ja varoitan – kotitekoinen video on noh – kotitekoisen näköinen :D

 • Noora

  Mä oon myös tykännyt noista Maybellinen huulipunista, löytyy useampaa eri sävyä kaapista :)

  • Mrs.V

   Niissä on ihan mahtavat sävyt, jotka on huulilla vähintään yhtä hyvät!

 • Tässä olikin hyviä vinkkejä! :)

  • Mrs.V

   Hei mahtavaa! :)

 • Elli

  Nyt aiheesta poiketen, mistä katselet noita aikaisemmassa postauksessa mainitsemiasi Keeping up with the Kardashianeita?

  • Mrs.V

   Meillä näkyy ihan telkkarista E! Kanavalta! :) Sen saa tilattua viasatin kautta.

   • Elli

    Kiitos tiedosta:)