CATEGORIES

Miracle Air de Teint

22.2.2014

Monet blogiani lukevat tietävät, että Lancôme Teint Miracle -meikkivoide kuuluu ehdottomiin luottotuotteisiini. Kommenteista päätellen myös monet teistä käyttävät tätä samaa huipputuotetta. Olen nyt toistuvasti teiltä kuullut, että Teint Miracle olisi häviämässä Lancômen valikoimista ja sen tilalle olisi tulossa uusi Miracle Air de Teint -voide. Olen niin koukussa tähän voiteeseen, että uutinen ehti pelästyttää. Täten käännyin tutun Lancômen edustajan puoleen kysyäkseni, pitikö tämä paikkaansa? Onnekseni sain kuulla loistavia uutisia: Teint Miracle ei ole poistumassa valikoimista, mutta valikoimiin on hiljattain lisätty uusi Miracle Air de Teint-meikkivoide, joka täydentää ennennäkemättömän suosion saanutta tuotetta.

lancome teint miracle air de taint (1 of 6)

Joten tämä tyttö saa nyt huokaista helpotuksesta. Suosikkituote ei ole katoamassa minnekään. Se on ollut ihan omiaan tuomaan kasvoille valoa, heleyttä sekä antamaan kaivattua peittoa ohuelle iholleni, jonka alta varsinkin talvisäällä hohkaa helposti verisuonet.

Mutta mitä tämä Miracle Air de Teint sitten lupaa tehdä? Lancômelta ystävällisesti lähetettiin tämä uutuustuote minulle testiin, jotta saisin kokeilla, millainen vaihtoehto suosikkini rinnalle on tuotu. Koska vuosien saatossa olen saanut huomata, että siellä ruudun toisella puolen on paljon saman tuotteen suosijoita, ajattelin, että tämä tieto varmasti kiinnostaa teitäkin.

lancome miracle air de teint

Koska Teint Miracle on saavuttanut niin laajan suosion, kehitettiin sen rinnalle toinen samaa teknologiaa hyödyntävä tuote. Uutuus lupaa nimensä mukaisesti samaa luonnollisen kaunista hehkua, mutta kevyempää lopputulosta. Miracle Air de Teint -meikkivoide sisältää puolihaihtuvia öljyjä sekä “Miracle Particles”-hiukkasia, jotka koostuvat 90-prosenttisesti ilmasta.

lancome teint miracle air de taint (2 of 6)lancome teint miracle air de taint (5 of 6)

Kokeilin tänään Air de Teintiä ensimmäisen kerran, ja koostumus on juuri sitä, mitä sen sanotaankin olevan: höyhenen kevyt. Se sopii naiselle, joka haluaaa olla huoliteltu päivittäin, mutta käyttää meikkivoidetta vain satunnaisesti sen raskaamman koostumuksen vuoksi. Tämä tuote on niin kevyt, että sen olemassa olon saattaa pian unohtaa.

Oma ihoni kaipaa enemmän peittoa verisuoniensa takia näin kylmemmillä säillä, mutta tämä on ehdottomasti tuote, johon voisin kuvitella siirtyväni aina kesäisin, kun iho on hieman päivettynyt.

lancome teint miracle air de taint (4 of 6)

Joten summa summarum:
Ei tarvitse pelästyä. Luottotuote Teint Miracle ei ole häviämässä minnekään, mutta nyt valikoimista löytyy sisarvoide, joka antaa saman heleyden ja kirkkauden iholle kuin alkuperäinen, mutta koostumus on uskomattoman kevyt.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mira h

  oikea sävy suomelaiselle iholle on 010 tai 01.. itselläni 01.

 • maria

  Hei! Mitä sävyä käytät tuosta Teint miracle -meikkioiteesta? Ajattelin tilata meikkivoiteen netistä, sävyä tässä nyt vain arvon..mikähän noista sävyistä olisi sellainen varmin valinta suomailaiselle vaalealle iholle?

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä en osaa sanoa varmaa sävyä “suomalaiselle vaalealle iholle!. itse käytän sävyä nro 3, mutta minulle aina sanotaan, että minulla on epätyypillisen tumma iho suomalaiselle?

 • maria

  Selektiivisissä meikkivoiteissa käytetään nykyään aika paljon huokoisia keveitä polymeeri/silikoni/muovihartsipallosia jotka parantaa ihotuntumaa (sileä liukuva koostumus) ja taittaa valoa optisesti. Näitä noi miracle particlesit varmaan on. Ja 90% ilmaa tulee varmaan siitä että ne tosiaan on pienenpieniä onttoja ja huokoisia. Ja noi haihtuvat öljyt nekin parantavat levittyvyyttä. Kun meikkivoide on nätisti ja tasaisesti kasvoilla, on parempi että ne liukastavat öljyt haihtuu eikä jää rasvoittamaan siihen.

 • aura

  moikka kyselisin tähän meikkipostauksen yhteyteen, että mikä on sinun miekestäsi paras tapa peittää mustat silmänaluset ja silmäpussit? (:

  • Mrs.V

   YSL valokynä! :) Sitä käytän yhdessä vaaleamman meikkivoiteen kanssa. Kannatta kurkata Olivian kauneustoimittajan meikkitutoriali Olivian youtube-kanavalta. Siellä käydään juuri tämä ongelma läpi! :)

 • emilia

  Onkohan tässä uudessä tuotteessa samat sävyt ja niiden numerot kuin Teint Miraclessakin? Itsekkin pelästyin, että tämä tuote lopetetaan kun Sokoksellakin se oli 30% alessa kuukausi sitten ja nettikaupoistakin loppu. Hyvä jos jatketaan, ehdottomasti paras meikkivoide joka minulla on ollut, jo vuosia. Käytän tämän meikkivoiteen päällä Chanelin Umbre väritöntä puuteria joka on todella kevyt eikä paakkuunnu kokopäivänä.

  • Mrs.V

   Kyllä! Minun ymmärtääkseni tässä on samat sävynumerot kuin Teint Miraclessakin! Ja onneksi ei lopu! Minä nimittäin kuulin niin moneen otteeseen siitä kommenttiboksin puolella, että ehdin pelästyä myös! :D Ja hei kiitos tuosta vinkistä!

 • Haidi

  Ihanaa kun selvitit asian! Meinasin itsekkin saada jo paniikin, mutta onneksi suosikki meikkivoide ei katoa valikoimista! :)
  Pitää itskekin katsoa jos keväällä kokeilisi tätä uutuus tuotetta!

  • Mrs.V

   Joo oli pakko kun alkoi jännäämään! :D Tiesin, että täältä on teitä monia ihania, jotka myös vannovat tämän nimeen ja varmasti iloisette kanssani tästä tiedosta! :)

 • Jenni

  Rakastan itsekin kosmetiikkaa, mutta täytyy sanoa, että osuus “Meikkivoide sisältää Miracle Particles”-hiukkasia, jotka koostuvat 90-prosenttisesti ilmasta.” kuulostaa hiukan keisarin uusilta vaatteilta :-D Tätä voisi markkinointi-ihmiset vielä hioa..

  • Mrs.V

   :D Niin, no – sitähän markkinointi (ja erityisesti kosmetiikan :D) on n.99% prosenttisesti kaikkialla :D Mutta omalla kokemuksella voin vain todeta, että voide tosiaan oli paljon kevyempi kuin sarjasiskonsa! :)

   • Anonymous

    Pakko melkein kokeilla itsekin! Niin se matkkinointi vain toimii :)

 • Hannah

  Hih, kävi naurattamaan kovasti mielikuva mikä syntyi tästä “puolihaihtuvia öljyjä sekä ”Miracle Particles”-hiukkasia, jotka koostuvat 90-prosenttisesti ilmasta.” Siis hiukkasista 90% on ilmaa (??!!) ja öljystäkin puolet haihtuu, siis mitä :D :D monesti kosmetiikassa nämä tuoteselosteet on ihan jotain älytöntä diipadaapaa mutta tämä huvitti pitkästä aikaa erityisen paljon :) no mutta, tuote kyllä kiinnostaa koska teint miracle on omakin lemppari. Sillä saa kyllä niin unelma ihon aikaiseksi, voipi olla etten malta siitä luopua.. Tai sitten tosiaan kesäksi kevyempi (ja pykälää tummempi) kaveri tämän uuden muodossa :) kiva kun otit selvää asiasta, ihan kauhistuin kun kirjoitit kuulleesi että teint miracle poistuisi, onneksi ei!

  • Laura

   Kuulostaa tosiaan, et suurin osa pullon sisällöstä olisi ilmaa :D

  • Mrs.V

   Tätähän markkinointi on :D Ja kosmetiikassa erityisesti voi olla melkoisen…korkealentoista :D Ajattelin, että tämä selventää vähän, mistä uutuustuotteen nimi tulee.
   Mutta diipadaapat sikseen niin teint miracle omallakin kohdallani lupaa sen, mitä ovelat markkinamiehet lupaavat :) Ja tämä uutuustuote on myös ehdottomasti uskomattoman kevyt verrattuna tähän luottotuotteeseemme. Ja joo – pelästyin itsekin melkoisen paljon kommentteissa sitkeästi ilmennyttä toteamusta Teint Miraclen lopettamisesta, että oli pakko tulla jakamaan tämä ilo :)