CATEGORIES

Meikkiuutuuksia ja ajatuksia niiden käytöstä

27.3.2014

Toissapäiväisestä uutuustuoksuesittelystä pidettiin kovasti, joten ajattelin kokeilla saman suuntaista postausta, mutta meikkeihin painottuen. Minulle lähetetään paljon kosmetiikkaa testiin, mutta vain murto-osa niistä ikinä päätyy blogiin asti. Tämä johtuu siitä, että blogini linja on ollut kirjoittaa vain niistä tuotteista, jotka ovat joko vanhoja luottotuotteita tai ovat päätyneet pidemmän kokeilun jälkeen arjen suosikeiksi. Mutta meikki- ja kosmetiikkatuotteet ovat niin iho-, maku- kuin mieltymyskysymyksiä, että ajattelin teille tulevaisuudessa vähän enemmän uutuustuotteista kirjoittaa. Vaikka tuote ei olisikaan minulle sopiva tai ajankohtainen, niin mitä todennäköisimmin se jollekin teistä voi olla. Meitä kun on niin moneksi ja kaikki ei sovi kaikille. Uutuuksista on aina ihan mukava olla ainakin tietoinen? Täten teille tässä ensimmäinen postaus, missä jaan ajauksiani muutamista kevään meikkiuutuuksista.

Lancôme Lip Lover
lancome lip lover (1 of 1)

Olen ennen ollut huulikiiltojen suuri ystävä, mutta viimeaikoina syvempi pigmenttiset huulipunat ovat nousseet vähintään yhtä vahvasti niiden rinnalle. Mikäli kaipaan huulilleni väriä, suosin huulipunia -kiiltojen sijaan. Mutta päivinä, kun haluan pitää huuleni nudena (valtaosana arjesta), niin silloin suosin ehdottomasti huulikiiltoja.

Lancômen huulikiiltouutuus Lip Lover lupaa kosteuttaa, kuin myös tuoda kiiltoa ja reilua pigmenttiä huulille. Kuten sanoin, itse suosin väreissä huulipunia, koska pidän enemmän matasta punasävystä, mutta linjan nude sävy (314 Casse Noisette) on jo päätynyt meikkipussiini. Kokeilin sävyä ensimmäisen kerran Lancômen kauneusaamussa, missä heidän meikkiartistinsa Ilkka totesi sen parhaiten arkeeni ja väreihini sopivan. Pidän myös paljon hylsyn avausmekanismista: kiilto tulee esiin nappia painamalla. Kätevää! Kiilto saa siitä myös plussaa, ettei se ole tahmainen. Sopii niille tuulisemmillekin päiville, ettei minun aina tarvitsisi syödä hiuksiani.

Täten totean uutuuden hyväksi, mutta omien mieltymyksieni takia tulen käyttämään luultavemmin vain tuota nude-sävyä. Sävyjä taitaa löytyä peräti 18, joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivimman värin. Mikäli huulipunat tuntuvat vielä vierailta, sattaa tämä kiilto olla sinun tuotteesi.

Lumene Blueberry-silmämeikkisarja
lumene blueberry silmameikki(1 of 1)

Lumene on tuonut hiljattain markkinoille uuden Blueberry-silmämeikkisarjan, joka pitää sisällään nestemäiset rajauskynät, ripsivärin sekä neljän sävyn luomiväripaletin.

Rajauskyniä löytyy neljässä eri värissä: musta, valkoinen, harmaa ja khaki-sävyt. Itse en osaa käyttää muuta, kuin perusturvallista mustaa rajauskynää, joten en ole muita näistä kokeillutkaan. Hylsyn aplikaattori on mukavan helppokäyttöinen. Sen pitkän ja kapean siveltimen ansiosta siisti ja kapea viiva on helppo piirtää ripsen tyveen. Rajausvärit ovat kaikki vedenkestäviä, joten niiden tulisi kestää hyvin läpi päivän. Omakohtaisesti tässä ei ole ollut valittamista. Koostumus pysyi siistinä läpi päivän.

Neljän sävyn luomiväripaletteja löytyy neljässä erilaisessa yhdistelmässä. Kuvan paletti on nimeltään Kanervametsikkö. Jokainen paletti pitää sisällään yhden matta-, kaksi semi-matta- sekä yhden helmiäissävyn. Pakkauksen takana löytyy ohjeet, mihin kohtaan värejä tulisi lisätä, mutta itse ne ole vielä edes kokeillut tätä palettia kun tuo vihreä sävy ei tunnu paletissa omalta. Pitäydyn siis edelleen tutuissa ja turvallisissa M.A.C.-luomiväreissä.

Sarjaan on lisätty vielä oma ripsiväri, joka sanoo tekevän ripsistä dramaattisen tuuheat ja säkenöivät. Itse käytän seitsemättä vuotta kestotekoripsiä, joten en käytä ripsiväreja lainkaan. Tosin Maybellinen Big Eyes-masacaraa käytän alaripsiin, sillä aplikaattorissa on kaksi harjaa, joista toinen on ihanan pieni. Se mahdollistaa tarkan ja siistin jäljen alaripsille tarvittaessa.

Lumenen uudet valo- ja aurinkopuuterit
kosmetiikka kokeiluja (2 of 2)

Olen käyttänyt jo pitkään erilaisia translucent-puutereita meikkivoiteeni päällä. Ne kiinnittävät meikkivoiteen hyvin ja tekevät ihosta ihanan sileän. Nyt kesää kohti kaipaan kuitenkin translucent-irtopuuterin sijaan jotain heleämpää.

Lancômen aamussa kokeilin heidän blush highlighteria, jonka jälkeen totesin, että tarvitsen jotain vastaavaa omaan kesämeikkiini. Kuin tilauksesta, Lumene samaan aikaan lähetti puuteriuutuutensa testiin: Lumene Arctic Sun Hohdeaurinkopuuterin, sekä Lumene Arctic Sun Aurinkopuuterin. Näistä ensimmäinen on juurikin sen tyylinen puuteri, mitä kevääksi kaipasin. Sitä levitetään kasvon kaikkiin kolkkiin ja se antaa valoa, hohdetta ja hehkua. Tuote ei myöskään ole niin paksu, kuin talvisin suosimani irtopuuterit. Huomioikaa, että tämä on sesonkituote ja on myynnissä vain kesäkauden ajan! Itse olen käyttänyt tätä tuotetta arkimeikissäni siitä saakka, kun kokeiluun sain.

Lumene Arctic Sun Aurinkopuuteri on tullut pysyvästi valikoimaan kahdessa eri sävyssä. Minä sain testiin tuon vaaleamman sävyn (Päivän hehku), joka on nyt minulle sopivan luonnollinen aurinkopuuterin sävy, kun olen nyt kalpeampi kuin koskaan. Kevään edetessä ja auringon paistaessa siirryn varmasti takaisin tuttuun ja turvalliseen Guerlainin Terracotta Bronzeriini, joka ei helposti luottotuotteistani karise.

Siinäpä ajatuksiani muutamista hetken meikkiuutuuksista. Mitä mieltä olette tämän tyylisistä uutuuskatsauksista tulevaisuudessa? Kaipaatko lisäksi vielä jotain infoa?

 

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lancomen huulikiillot ovat kyllä laadukkaita ja hyviä, täällä todettu moneen otteeseen ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

 • Ella

  Tällainen postaus tuo kivaa vaihtelua! Olen tosin samaa mieltä kuin joku aikaisempikin kommentoija: minusta on täysin turhaa esitellä tuotteita, joita et ole ehtinyt kokeilla kertaakaan. Onneksi useammassa blogissa on noista jo kerrottu tarkempia käyttökokemuksia ja tiedän, että niissä ei ole tarpeeksi pigmenttiä, vaan värit jäävät iholla haaleaksi :D

  Näitä lisää jatkossakin, mutta mieluiten vain sellaisista tuotteista, joita olet itse kokeillut ja osaat kertoa niistä enemmän kuin me lukijat :) Mihin muuten laitat kaikki ne tuotteet joita saat kokeiltavaksi, muttet ehdi käyttää niitä itse?

  • Mrs.V

   Samoilla linjoilla olen itsekin!
   Kaikki nuo itselleni “turhat” tuotteet olen antanut eteenpäin niille, jotka ovat niitä halunneet: Nuoremmat leikkisiskoni (ei sukua mutta vanhempamme naimisissa), ystäville, perheelle jne.

 • qwe

  Tuo Arctic Sun -sarja herätti heti mielenkiintoni (erityisesti hohdeaurinkopuuteri), joten innoissani menin Lumenen nettisivuille etsimään tarkempaa tietoa ja käyttövinkkejä – mutta voi kurjuus, Lumenen sivuilta ei löydy mitään tietoa. Tähän ongelmaan olen kyllä törmännyt Lumenen osalta ennenkin, kun mokomat eivät päivitä sivujaan – mistäs sitä tietoa tuotteista saa, jos ei edes heidän omilta nettisivuilta :(

  Sinussa ei toki ole mitään vikaa, olet ihana :) Kiinnostaisi kyllä nähdä tuo hohdeaurinkopuuteri käytössä ;)

  • K

   Nyt ainakin Lumenen sivuilta löytyy tietoa Arctic Sun- sarjan tuotteista. :) http://www.lumene.com/fi/arctic-sun-bronzers
   Hohdeaurinkopuuterin hinta oli 15,90 Anttilassa(tosin voi hieman vaihdella kaupungeittain/ostopaikoittain).

 • Noi Lumenen rajauskynät on ihan huippuja! Eivät leviä, vaikka yrittäisi sutata. ;)

  • Mrs.V

   Täytyy todeta, että se musta on kyllä tosi hyvä. Pitkää käyttökokemusta ei ole vielä, mutta olen jo useamman kerran sitä käyttänyt eikä moitittavaa ole muuta kuin se, että jos viivan kerran mogaa (täällä siis edelleen tämä rähmäkäpälä:D), niin sitten pitää pyyhkäistä vanha kokonaan pois ja lähteä tekemään uudestaan. Mä olen pitkään suosinut Lancomen art liner nestemäistä rajauskynää ja siinä pystyy piirtämään vanhan päällekin kun tällä kynällä taas sotkee sen vanhan viivan jos siihen osuu. Onpas sekava kommentti multa :D MUtta siis jos onnistuu nopeasti kerralla tekemään rajaukset niin sitten tämä on ihan loistava tuote!

 • Petra

  Ideana tälläinen postaus on tosi kiva, mutta tavallaan tuntuu turhalta, että kerrot esim. ripsiväreistä ja luomiväristä kun et kerran ole niitä edes kokeillut. Ainakaan itselleni ei ole hyötyä, että näytät tuotteita joita saa kaupasta vaan haluan nimenomaan kuulla kokemuksia niistä, ovatko luomivärit pigmenttisiä, pysyvätkö hyvin päivän mittaan, millainen on levittyvyys yms. Kuka vaan voi katsoa lehden mainoksista, että ahaa Lumenella on nyt tuollaisia uutuuksia, sen sijaan blogeista odottaisi todellisia kommentteja tuotteista eikä vaan esittelyä. Tuosta luomiväristä tuli vaan mieleen, että jos et koe vihreää sävyä omaksesi, mikset sitten kokeillut muita sävyjä? Tulee kuva, että tiedät jo entuudestaan ettei Lumenen luomivärit ole hyviä etkä edes vaivaudu kokeilemaan. En tietysti tiedä onko asia näin, mutta sellainen viesti välittyy. Valitettavasti jos vaan esittelet tuotteita ilman omia käyttökokemuksia, tulee väkisin olo, että kyseessä on sovittu juttu Lumenen kanssa, että sinun pitää mainita tuotteet blogissa korvausta vastaan tms. Toivon tietysti ettei asia ole näin. Osasta tuotteista olit kertonut omia käyttökokemuksia ja mielipiteitä, kiitos siitä! Jos siis jatkossakin teet tälläisiä postauksia, toivon että pitäydyt tuotteissa joista sinulla on jotain konkreettista sanottavaa, muutakin kuin mitä pressitiedotteessa on tuotteesta kerrottu. Yleisesti ottaen kosmetiikkapostaukset kyllä kiinnostaa :)

  • Mrs.V

   Hei kiitos kattavasta palautteesta!

   Olen ollut kanssasi samoilla linjoilla ja siksi olen jättänyt ennen kaikki nämä esittelyt pois. Nyt kuitenkin ajattelin hieman tätä käytäntöä muuttaa, koska uskon, että vaikka joku tuote ei minulle sovi / tai ei ole minulle käytännöllinen, niin oletan että täältä löytyy joku jota se voi kiinnostaa. Mutta tulevaisuudessa teen varmastikin niin, että olen edes jotenkin niitä kokeillut (vaikka kerran), jotta minulla on jotain konkreettista sanomista niistä. Ongelma vain on, että niin harvaa ehdin kokeilla, kun uusia tuotteita tulee melkoisen nopealla syötöllä ja välillä mietin, että tästä voisi joku olla kiinnostunut, vaikka itselle se ei olekaan se juttu.

   Toki ETSIVÄ aina löytää etsimänsä, mutta tässä blogissa idea onkin tuoda esille muotia ja kauneutta laidasta laitaan. Saahan esimerkiksi netistä muotilavojen trenditkin etsittyä, mutta minusta niistä on kiva tehdä omatkin poiminnat. Tällä tavoin voi kuulla uutuuksista kuluttaja ihan ilmaiseksi ja vaivatta. Mutta olen kyllä ehdottomasti kanssasi siitä samaa mieltä – että teksti on paljon mielenkiintoisempaa kun siinä on omakohtainen kokemus taustalla ja siinä blogien voima ja kiinnostus minusta piileekin :) Osaksi minusta oli kiva tällainen toteuttaa, sillä yritän kehittyä tuotekuvauksessakin ja tästä blueberry-sarjasta oli kiva vähän heittää mustikoita rekvisiitaksi :D ELi näinkin erikoisia syitä :D

   Ja vielä selvennykseksi: Lumene ei ole mitenkään maksanut tai sopinut tästä postauksesta. He lähettävät bloggaajille paljon tuotteita testiin, mutta eivät odota mitään postauksia. Ovat vain iloisia, jos joskus seasta löytyy uusi hyvä tuote bloggaajalle. Kokeilun ja erehdyksen kautta :) Eli en ole saanut tästä pennin hyrrää, mitään ei ole sovittu ja jos ja kun yhteistyöpostauksia on, merkitsen ne hyvin selvästi jo postauksen alkuun tavalla: *Toteutettu yhteistyössä sen ja sen firman kanssa* ELi ei tarvitse pelätä, että täällä pitäisi jotenkin näitä rivien välistä pystyä lukemaan. :)
   Hyvä että otit asian esille niin muistuu taas mieleen, että miten erilailla joku voi lukea oman tekstin. EN ole itseasiassa koskaan kokeillut Lumenen luomivärejä :O Pitäisi siis varmaankin kokeilla! :) Siksi en kokeillut, koska tuo vihreä sävy oli niin kaukana omalta mukavuusalueeltani, että totesin, etten käytä noita muitakaan sävyjä, kun vastaavia sävyjä löytyy jo omasta takaa pienissä ja kätevissä MACin luomiväripurkeissa. Vievät vähemmän tilaa.

   Mutta summasummarum: Kiitos loistavista ajatuksistasi. Olen samoilla linjoilla kanssasi. Minustakin on kivempi kirjoittaa näistä, jos edes yhden käyttökerran kokemus on.

   • Olivia

    Moi,

    Tuli mieleen, että olisiko siinä ideaa jos arpoisit lukijoiden kesken tuotteet, joita et ole kokeillut / koe omaksesi? Esimerkiksi tässä postauksessa nuo huulikillot ja Lumenen luomivärin. Olisivat monelle lukijalle suuri ilon aihe :)

    Kiitokset mukavasta blogista ja aurinkoista kevään jatkoa!

    T. Olivia

    • Mrs.V

     Itseasiassa mietin samaa, mutta siinä vaiheessa omat kustannukset voisivat käydä aika suuriksi, jos lähden postittamaan niitä ymrpäri Suomea. Ja suoraan sanottuna on niin kiire jo kaiken kanssa, että erikseen postittelu veisi minulta kohtuuttomasti aikaa. Täten ne tuotteet ovat menneet nuoremmille leikkisiskoilleni (ei biologisesti vaan vanhempamme naimissa) ja ystäville.

 • Linda

  Wow! Nää kuvat on aivan upeita!<3 Oon lukenut aun blogia jo reilu kolme vuotta, ja on tosi mukava huomata miten blogi on kehittynyt. Ehdottomasti mun lemppari blogi!
  Mukavaa kevään jatkoa!

  • Mrs.V

   Voi kiitos! Minä itseasiassa yritän tätä tuotekuvaustakin harjoitella (ihan oma taiteenlajinsa) joten siksi tällaisia meikkiuutuuksiakin on kiva välillä tehdä, että pääsen uusien tuotteiden kanssa sitten kokeilemaan uusia juttuja rekvisiitankin kanssa :) Ja kiitos paljon! Itsekin olen ehdottomasti sitä mieltä, että varsinkin kuvaamisen saralla on tultu todella paljon eteenpäin kolmessa vuodessa :D Kiitos paljon kun käyt täällä lojaalisti kaikkien vuosien jälkeen <3 Sitä samaa sinne Linda!

 • Jaana

  Ehdottomasti olen jatkossa kiinnostunut kuulemaan lyhyet tiivistelmät tuotteista sinulta. Kun joka tapauksessa näitä sinulle annetaan, niin kiva kuulla valmiiksi tsekattu fiilis ja mielipide. Hän bin oot kuvaillut tuotteita-koostumuksia, tuntua ja lopputulosta :) Tällaisista postauksista/katsauksista on ehdottomasti hyötyä ainakin tällaiselle kiireiselle äidille, joka ei nykyisin ikinä ehdi kosmetiikkaosastoille pyörimään ja rauhassa tarkkailemaan ihania uutuuksia. Mun on vaan pakko tässä elämäntilanteessa tietää etukäteen, mitä oon hakemassa :) Nopea täsmäisku!

  • Mrs.V

   Hei kiva kuulla! Koska nämä ovat tosiaan tiivistelmiä ja ajatuksia minulta omin sanoin – ei ylistäviä lehdistötiedotteita sanasta sanaan. Ja juuri se mielipide, miksi ei nyt omaan käyttöön päädy, mutta ehkä on jollekin muulle sopiva, on minusta ihan järkevä lisä? Saa vähän monipuolisuutta nämä meikkipostauksen, ettei kaikki ole aina niiden omien luottotuotteiden ylistystä? :) Mutta kiitos Jaana jälleen kerran <3

 • Paula

  Olisi tietysti ollut kiva nähdä näitä tässä ihan in action… :)

  • Mrs.V

   Mä mietin ihan samaa… :)

 • Tämä oli todella kivasti toteutettu katsaus uutuusmeikkeihin ja tuotteiden esittely. Monessa seuraamassani blogissa noudatetaan tuota sinullekin tuttua linjaa esitellä saaduista tuotteista vain ne, joihin ihan aikuisten oikeasti uskoo itsekin. Olen tykännyt siitä linjasta, koska luonnollisestikaan en halua lukea esittelyitä tai kehuja tuotteesta vain siksi, että bloggaaja nyt sattui saamaan sen ilmaiseksi. Sen sijaan sinä onnistuit mielestäni tässä postauksessa ihan kympin arvoisesti – kerroit millaisista lähyökohdista olet päätynyt tuotteita testaamaan (esim. kaipasit hohdepuuteria kun kevät lähestyy, ei vain että satuinpa saamaan hohdepuuterin, joten kokeilin), mitkä niistä osoittautuivat sinulle hyödylliseksi ja mitkä eivät ja miksi. Näiden rehellisten perusteluiden jälkeen sinun oli helppo suositella tuotetta ihmiselle, joka kaipaa joitain muita ominaisuuksia, kuin sinä. Esimerkiksi tuon huulikiillon kohdalla – pidät itse huulilla väreistä mattana, mutta värillisiin huuliin totuttelevalle oiva valinta, kun tuotteen koostumus, pakkaus ja värivaihtoehdotkin ovat toimivat :)

  Tuo hohdetta antava aurinkopuuteri herätti kyllä oman kiinnostukseni ja sitä on mentävä kaupoille tutkailemaan. Mutta päällimmäiseksi tästä postauksesta jäi mieleen hyvä fiilis toteutuksen suhteen – upeaa työtä Hanna! :)

  Aurinkoista keväänjatkoa ja paljon voimia massun kasvattamiseen! :)

  • Mrs.V

   Hei kiitos paljon Kirsikka! Koska tää oli nimenomaan minun ideani. Olen hyvin tyytyväinen siihen pitämääni linjaan, että blogissa on näkynyt vain ja ainostaan tuoteet, mitä itse käytän ja joiden nimeen voin vannoa. Minusta sen kanssa ei voi mennä mönkään. MUtta jotenkin kaipaan vähän monipuolisuutta itse näiltä kosmetiikkapostauksiltani. Koska tällä hetkellä ne ovat juurikin vain ja ainoastaan niiden omien luottotuotteiden ylistystä. On kiva tutustua uutuuksiinkin ja sitten pohtia, miksi ne ei sitten omakohtaisesti kolahda, mutta kelle tuote voisi sitten sopia? Koska keltään tuskin löytyy 100% samaa meikkiarsenaalia. Joten uskon, että näistä tuotteista voi joku löytää sen oman luottotuotteensa, vaikka se ei nyt omakohtaisesti kolahtanutkaan :)

   Todella kiva kuulla, että sinulle aukeni tämä ideani juuri niin, kuin olin toivonutkin sen aukeavan! :)

   Paljon aurinkoa sinne ja kiitos paljon – niitä voimia tarvitaan :D

 • katjam

  Kiva kun kerrot rehellisesti, se tekee näiden lukemisesta paljon mielekkäämpää. Oot muutenkin aivan upea! :)

  • Mrs.V

   Tosi kiva kuulla! Itsekin ajattelin, että näin saisin vähän harjoitella tätä tuotekuvausta enemmän (musta kivat kuvat on aina blogeissa plussaa) ja sitten tällaiset pohtivat / arvostelevat postaukset on minusta ihanan raikas lisä niiden ainaisten luottomeikkipostaus ylistysten rinnalle? Koska ennen en ole tosiaan kirjoittanut mistään muista tuotteista kuin sellaisista, mitä itse käytän ja minulla on pidempi aikainen käyttökokemus :)