CATEGORIES

Kesäinen kauneustapahtuma Sokoksella

17.5.2014

*Yhteistyössä Biothermin kanssa*

Vihdoin lämpötila alkaa nousta ja kesä on ovella! Jotta ihokin saataisiin raikkaan heleäksi kesää varten, tahdon kutsua teidät Biothermin kesäiseen kauneustapahtumaan Sokos-tavarataloihin ensi lauantaina, 24.5. klo 12-15 välisenä aikana! Itse olen Helsingin keskustan Sokoksella paikalla tapaamassa teitä ja juttelemassa yleisesti ihonhoidosta ja sen haasteista.

Olen Biothermin tuotteiden pitkäaikainen käyttäjä. Viimeisimmässä kauneuspostauksessa kerroin teille merkin syväkosteuttavasta Aquasource-linjasta ja mihin minä niissä rakastuin ja miksi. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla testailemaan ja hankkimaan näitä tuotteita edullisesti itsekin! Löydät minut ja Biothermin asiantuntijat Mannerheimintien puolisen pääsisäänkäynnin edessä olevalta tapahtuma-alueelta. Lauantaina Helsingin ja Tampereen Sokoksessa on luvassa mm. ihonhoitokoulu, missä kerromme Aquasource -tuotteista ja voit käydä ammattilaisen suorittamassa ihoanalyysissä! Jos olet pitkään pohtinut, mikä sinun ihotyyppisi todella on, niin nyt sinulla on oiva tilaisuus asia selvittää ja löytää itsellesi parhaiten sopivat tuotteet!

biotherm aquasource sokosy

Omaksi suosikikseni noussut Aquasource Nuit -yövoide on tapahtuman aikana huikeassa tarjouspaketissa. Pakkaus sisältää Aquasource Nuit -yögeelin 50 ml lisäksi Biosource-puhdistusvaahdon 50 ml, kasvoveden 125 ml ja Lait Corporel vartaloemulsion 10 ml. Nämä siis kaikki Aquasource Nuit -voiteen hinnalla!

Hienojen tarjouksien lisäksi luvassa Aquasource-yllätyslahja, joka jaetaan lauantaina nopeimmille paikalle saapuneille.

femme_july_main

Edellisessä postauksessa julkistin huikean Biotherm-kilpailun, missä viisi onnekasta lukijaa voittavat paketin arvokasta Biothermin huippukosmetiikkaa.

Palkintoon kuuluu Aquasource-kosteusvoide 50 ml (oman ihotyypin mukainen – mainitkaa siis ihotyyppinne kommentissa), Aquasource Deep Serum -seerumi 50 ml, Aquasource Nuit -yögeeli 50 ml ja Aquasource Eye Perfection -silmänympärysgeeli 15 ml. Palkinnon arvo on 190 euroa.

Nyt on kilpailu päättynyt ja onnetar suosi seuraavia Strictly Style -lukijoita… *rumpujen pärinää*

Alisa // More precious than gold kirjoitti 9.5.2014 kello 7.29:

Ah, olen ihan myyty! Tällä hetkellä käytän Biothermin kuivan ihon tuotteita ja RAKASTAN niitä, mutta valitettavasti esittelemiäsi tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan. Minun rutikuiva ihoni on saanut aikamoisen annoksen lisää ryppyjä 8 kuukauden ikäisen vauvan myötä, joten olisi aivan ihanaa päästä kokeilemaan näitä <3 Voi vitsit, toivottavasti onnais! Ihoni rakastuu yhä uudelleen ja uudelleen ihaniin tuoksuihin, pehmeyteen ja kosteuttavuuteen.

Anzu kirjoitti 9.5.2014 kello 10.32:

Moikka! Täällä ilmoittautuu blogisi pitkäaikainen lukija. Olen viime aikoina kiinnittänyt erityisesti huomiota siihen, kuinka valoisalta ja elinvoimaiselta ihosi näyttää kuvissa. Itse olen myös kärsinyt pitkään sekaihosta, jossa t-alue rasvoittuu, mutta varsinkin posket ovat erittäin kuivat. Olen kokeiut monia eri rasvoja, sekä geelejä ja vieläkään en ole löytänyt sitä omaa tuotesarjaani, joka sopisi minulle täydellisesti. Uskoisin ja toivoisin, että tämä paketti säännöllisesti käytettynä parantaisi ihoani huomattavasti kesän kynnyksellä ja saisi ihoni rakastumaan ! :)

Laura kirjoitti 9.5.2014 kello 17.20:

Ihana arvonta! Kärsin pintakuivasta ja punoittavasta kasvojen ihosta ja juuri tällä hetkellä etsin tuotteita, joilla saisin kosteutettua ihoani. Ja kuten sanoit, kaikki lähtee pohjasta ja tällä hetkellä omat kasvoni eivät ole kovin hyvä pohja :) postaus ja arvonta tuli juuri sopivaan aikaan:) Ihoni rakastaa, kun juon vettä ja pidän meikittömiä päiviä. Lisäksi kasvonaamion jälkeinen aamu on ihana hetki nähdä omat kasvoni.

Annika kirjoitti 9.5.2014 kello 23.12:

Minulla puhkesi keliakia 5 vuotta sitten, jonka seurauksena ihoni alkoi kukkimaan kuin kirsikkapuut keväällä. Hätäntyneenä vaihdoin kaikki ihonhoitotuotteet akne-iholle suunnattuihin, joka vain pahensi tilannetta entisestään. Kaksi vuotta sitten söin (viimein) roaccutan-kuurin, joka sai ihoni vihdoin rauhoittumaan.
Nykyisin (jo melkein virheetön ;) ihoni rakastaa puhdasta ravintoa, paljon vettä, urheilun hikoilua ja KOSTEUTUSTA! Ostin viime Hulluilta päiviltä Biothermin kuivalleiholle tarkoitetun lahjapakkauksen, enkä voisi olla tyytyväisempi! Ihoni on pehmeämpi ja tasaisemman värinen kuin vuosiin. Olisi mahtavaa päästä testaamaan sarjan muitakin tuotteita. Ps. Kiitos ihanasta blogista! On työmatkojeni päivittäinen ilo!

ärrä kirjoitti 10.5.2014 kello 11.05:

Ihoni rakastumaan saa tietysti terveelliset elämäntavat ja ihana elämäntilanteeni. Kyllä sen kasvojen hehkusta huomaa, että voi sisäisesti hyvin! Mutta nainen kun olen, en voi sanoa EI ihanille tuoksuille, pehmeydelle ja hoitaville, ne saavat minun ihoni rakastumaan. Unohtamatta tietenkään veden juontia ja hikiliikuntaa. Ihoni on sekaiho, pintakuiva.

Onneksi olkoon kaikille voittajille! Jos juuri luit oman kommenttisi ylhäältä, laitathan minulle sähköpostilla koko nimesi, postitusosoitteesi ja puhelinnumerosi sitä varten, että Biotherm voi lähettää tuotteet sinulle mahdollisimman nopeasti. Onnea vielä!

Jos olet tuotteista kiinnostunut, mutta tällä kertaa ei onni potkinut, niin saavuhan Sokos-tavarataloon ensi lauantaina ja tule kanssani kokeilemaan näitä ihania ihoa helliviä tuotteita!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*