CATEGORIES

Bling bling sormi

24.5.2014

Muutama päivä sitten järjestimme porukalla yhteiselle rakkalle ystävälle yllätysvauvakutsut meillä. Ennenkuin jaan täälläkin hieman kuvia koristeluista ja tarjoiluista, tässä pieni kynsienlakkaus idea, jonka poimin ystävättäreltäni.

siniset kynnet -title

Minun laillani ystävättäreni odottaa pientä poikaa saapuvaksi maailmaan. Tuodakseni vähän juhlan tuntua yleisesti laiminlyömiini kynsiin, lakkasin teemaan sopivan sinisen lakan päälle vielä nimettömien kynnet glitterilakalla.

siniset kynnet -0908 siniset kynnet blinblingfinger

Sai hattivatitkin juhlapedikyyrin. Oli muuten aikakin…

siniset kynnet -0922

Käytin lakkauksessa MaxFactorin sinistä Max Effect Mini Nail Polishia (sävy 57 Ocean queen) ja OPIn Which is whitch glitterilakkaa.

siniset kynnet -0924

Enpä muuten näitä lakkoja vielä tänään pois ota, sillä ne sopivat loistavasti myös tämän päivän tapahtumaan: Sokoksen Biotherm -iltapäivään! Olen paikalla 12-15 välisenä aikana Helsingin keskustan Sokoksen kauneusosaston tapahtumasalissa tapaamassa teitä, puhumassa omista ihonhoitorutiineistani ja kertomassa kokemuksiani Biothermin Aquasource-linjasta. Paikalla myös ihonhoidon ammattilaiset, jotka suorittavat mm. ihoanalyysejä. Ja nämä vedensiniset kynnethän sopivat teemaan loistavasti! Jos olet lähettyvillä ja haluat tulla piipahtamaan ja hyödyntämään loistavia Biotherm-tarjouksia, katso vielä tämä postaus.

Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua kaikille! :)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana väri :)

 • Henna

  Hei olisiko sinulla jakaa vinkkiä, miten tuon glitterilakan saisi irtoamaan helposti sormista? Vai onko vaihtoehto vain kynsilakanpoistoaine ja paljon pitkää pinnaa? ;)

 • Melisa

  Olin ystäväni kanssa laivalla pari kuukautta sitten ja teimme hytissä ennen yökerhoon menoa samanlaiset lakkaukset – tosin eri kynsilakkamerkeillä – ja niistä tuli tosi kivat. Glitterilakka vaan ei tahdo kovin helposti lähteä pois. Kävin vähän sen jälkeen manikyyrissä ja siellä tehtiin pitkään töistä ennen kuin viimeinenkin kimallus oli kynsistä hävinnyt :) Aurinkoa sinnekin :)

 • möörve

  Olen aina karttanut tuota tapaa lakata nimetön erilaiseksi kuin muut sormet, sillä olen kuullut että se on maksullisen naisen merkki. En tiedä mitä perää tuossa väitteessä on, ehkäpä ei mitään. Tai sitten se on käytäntö jossain muussa kulttuurissa. :D Kuulostaako kellekään muulle tutulta?
  Joka tapauksessa kaunista lakkaa :)

  • Satunnainen lukija

   Hei,

   En tiedä mistä olet infosi onkinut mutta yleisesti faktana maailman metropoleissa ollut se että nimettömän lakkaus eri värillä on varatun naisen merkki eli ei sinkkumarkkinoilla. Nyt ‘muoti’ tosin jo painunut unholaan.

 • Haidi

  Hei olipas kiva idea miten lakata kynnet! Voisi soveltaa kesän tuleviin juhliin :)