CATEGORIES

Biotherm-tapahtuma Sokoksella

1.6.2014

*Yhteistyössä Biothermin kanssa*

Viime viikon lauantaina osallistuin Biothermin ja Sokoksen yhteistyössä järjestämään kauneustapahtumaan. On nyt todettava heti alkuun, että tämä yhteistyö on ollut poikkeuksellisen ihana toteuttaa. Olen käyttänyt monia Biothermin tuotteita hyvin pitkään, joten olin kuin kotonani näiden ihoa hellivien tuotteiden keskellä. Lauantaina sain tavata teistäkin monia, jotka vannovat merkin nimeen. Kiitos suuresti kaikille teille, jotka saavuitte paikalle upeasta hellesäästä huolimatta. Tulipa taas juteltua kaikesta maan ja taivaan välillä… Kiitos erittäin liikuttavista ja syvällisistäkin keskusteluista kaiken kohinan keskellä. Oli todella ihana tavata teitä kaikkia.

biotherm tapahtuma sokos-0930title

Aquasource-sarjan suosikkini, Aquasource Nuit -yögeeli, oli tapahtuman ajan mahtavassa tarjouksessa. Kaupan päälle tuli vielä puhdistusvaahto, kasvovesi ja vartaloemulsio! Tämä tuote nousi sarjasta suosikikseni sen raikkaan ja kevyen koostumuksen vuoksi. Ohut geelivoide levittyy iholle helposti, tuoksuu raikkaalta ja saa ihon välittömästi tuntumaan kosteutetulta.

biotherm tapahtuma sokos-0942
biotherm tapahtuma sokos-0946

Itsekin pesen kasvoni Biothermin Biosource -sarjalla. Saanen suositella teille sarjan kuorivaa puhdistusgeeliä? Se on hyvin hellävarainen ja jättää ihon erittäin raikkaan oloiseksi, sillä sen avulla saat poistettua iholta kaikki päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet. Käytän tätä aina iltaisin ja iho on käsittelyn jälkeen erittäin pehmeä ja sileä. Aamuisin käytän saman sarjan kuivalle iholle tarkoitettua puhdistusvaahtoa.

biotherm tapahtuma sokos-0949

Olen vuosia käyttänyt myös Biothermin vartalotuotteita, joten tämä uutuus herätti mielenkiintoni. Ihoa ravitseva ja kiinteyttävä kuivaöljy tulee samanlaisessa kauniissa lasipullossa, kuin merkin alkoholittomat vartalotuoksut (täydellisiä kesätuoksuja siis). Tuote lähtee siis ehdottomasti kokeiluun, sillä jo ensiruiskauksella sääret tuntuivat saavan aimo annoksen kosteutta. Tuoksu oli viettelevän hedelmäinen ja päivettyneet sääret saavat tästä varmasti imartelevan kesäkaverin…

biotherm tapahtuma sokos-0958

Biotherm -tuotteiden lisäksi tilaisuudessa oli sopivasti tarjouksessa myös YSL:n CC-voiteet, joihin olen ehtinyt jo aiemmin ihastua. Edellisessä meikkisivellinpostauksessa näitte Apricot-sävyn heleyden käytössä. Kokeiltu on ja todettu hyväksi kesätuotteeksi niille, joiden iho ei kaipaa kuin värin tasoitusta ja kauniin hohtavaa kuulautta.

biotherm tapahtuma sokos-0935

Ja kaikkien houkuttelevien tarjouksien lisäksi paikalle saapuneille tehtiin ilmaisia ihoanalyysejä. Minäkin sain istahtaa penkkiin ja tarkistaa ihotyyppini… Ja minähän yllätyin! Olen aina kuvitellut olevani sekaihoinen, mutta tämä pieni kännykältä näyttävä laite lopuksi ilmoitti minun olevankin kuivaihoinen! No onpahan minulla ainakin nyt täydelliset tuotteet käytössä, sillä Aquasource -sarja tehokosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Testiä kokeili myös säteilevän kaunis lukijani Laura, joka oli onnekkaana voittanut Aquasource-tuotteita blogini arvonnassa! Hän on aina kuvitellut olevansa kuivaihoinen, mutta kone paljastikin hänen olevan normaali-ihoinen. Täten sai hänkin ihotyypilleen sopivan kosteusvoiteen lahjapakkaukseensa.

biotherm tapahtuma sokos-0986
biotherm tapahtuma sokos-0977 biotherm tapahtuma sokos-0979

Joten jos teidän vain on mahdollista ammattilaisen suorittamaan ihoanalyysiin osallistua, suosittelen lämpimästi. Näin saatte varmimmin valittua itsellenne sopivimmat tuotteet. Minä sain nämä Biothermin kasvotuotteet muutama kuukausi sitten kokeiluun tämän yhteistyön johdosta. Tuotteet valikoitiin minulle yhdessä Biothermin oman kouluttajan kanssa. Hän haastatteli minua ihoni ongelmista, plussista ja sen hetken ihonhoitorutiineistani. Sen perusteella hän jo suositteli minulle kuivanihon tuotteita käyttöön ja nappiinhan se meni. Minä ja ihoni kiittävät, kun nyt pintakuivan talvijakson jälkeen kasvot ovat valmiina ottamaan vastaan kesän ja auringon – tasaisena ja heleänä.

biotherm tapahtuma sokos-0993

Loppuun iso kiitos vielä Biothermin sädehtivälle porukalle. Minulla oli todella mukava iltapäivä kanssanne. Joskus vaan tapaa ihmisiä, joiden kanssa klikkaa välittömästi. Tämä oli sellainen päivä, että niin kävi muutamankin kohdalla. Huikea ja antoisa päivä, josta sain poistua hymyissä suin kohti upean ystäväni kolmekymppisiä. Kiitos.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Oli ihana tavata sinut ja huomata, että olet juuri niin ystävällinen ja ihana ihminen, mitä blogisi antaa ymmärtää. Ja kaunis kiitos kehuistasi :)

  Ihanaa kesää!

 • Heippa,

  Nyt löysin pitkästä aikaa bnlogiisi ja paljon paljon onnea raskauden johdosta! <3 Ihanan raikkaita postauksia. Innolla odottelen vielä viimeisiä masukuvia kun itsellä kauhea vauvakuume. (Tyttö 8kk, ja pieni sisarus salaisissa toiveissa ;))

 • Petra

  Apteekkien kosmetologit tekevät ilmaiseksi näitä mainitsemiasi ihoanalyysejä, tuolla samalla aparaatilla minunkin ihoni arvioitiin :)

  Ajanvaraukset löytyy googlettamalla apteekin ihoanalyysi.
  Tämä tiedoksi niile, joita kiinnostaa :)

 • Henrika

  Lyhyen käyttökokemukseni perusteella oon kyllä vakuuttunut Biothermin tuotteista :) Minulla on Biosource puhdistusaine + kasvovesi juurikin tuossa kuvanmukaisessa matkakoossa ja yhtenä reissuaamuna niitä käytettyäni oikein ihmettelin, miten ihoni on niin sileä! En ole kyllä vastaavaa kokenut muiden ihonhoitotuotteiden kanssa :) Taidan hankkia seuraavaksi yövoiteeksi tuon Aquasource Nuit -voiteen ja tietenkin tarpeen tullessa myös isommat version puhdistusvoiteesta ja kasvovedestä. Hinta hieman kirpaisee, mutta nämä ovat niin riittoisia, että ehkä sen verran raaskin investoida :)

 • Anonymous

  Hei.

  Käytkö vielä Eevillä laittamassa ripset, hänelle ei ilmeisesti saa enää aikoja. Oletko löytänyt jo uuden hyvän tekijän?

 • Haidi

  Harmi kun itseltä jäi tämä välistä kun olin mökkeilemässä! Toivottavasti seuraavaan yhteistyö juttuun pääsee itsekkin käymään :) ostoslistalla onkin nyt kyseisen sarjan yövoide, äitinikin kun vannoo näiden tuotteiden nimiin!

 • nepsu

  Uteliaana pörräsin pisteen ympärillä, mutta en kuitenkaan rohkenut jostain syystä tulla juttelemaan.. Ja nyt harmittaa :D