CATEGORIES

Kulmat kuntoon

9.6.2014

Yksi tärkeimpiä kohtia omissa meikkausrutiineissa on kulmakarvojen huolittelu. Kiitos tekoripsieni (joihin myönnän olevani monen vuoden jälkeen addiktoitunut), jätän meikkauksen hyvin vähälle kesäisin. Jos arkilook kaipaa siistimistä, niin Estée Lauderin Daywear -voiteen ja huulirasvan lisäksi huolittelen kulmakarvani, sillä se tekee paljon. Kulmakarvat ovat kuin kehys kasvoille, mitkä tuovat ryhtiä ja raikastavat ilmettä kun karvat ovat oikeilla paikoillaan. Tässä askeleeni kulmakarvojen meikkauksessa:

guerlain eyebrow set-0192TITLE

Aloitan meikin teon siistimällä kulmat kulmakarvaharjalla. Olen omani ostanut vuosia sitten Amsterdamin Schiphol-lentokentältä ja harjan merkki on Anastasia, joka on erikoistunut kulmakarvameikkeihin.

guerlain eyebrow set-0189 guerlain eyebrow set-0214

Tämän siveltimen toisessa päässä on kulmakarvaharja, jolla ensiksi harjaan karvat oikeille paikoilleen. Ensiksi alhaalta ylös viistosti kulmakarvojen suuntaisesti ja sen jälkeen siistin ylärajan suoraksi kulmieni mukaisesti.

Siveltimen toisesta päästä löytyy värisivellin, jonka avulla lisään tarvittaviin kohtiin hieman väriä. Ennen käytin MACin luomivärejä tässä tehtävässä. Täytevärin valitsin aina oman hiustenvärini mukaan. Vuoden alussa Guerlainin pressipäivillä tutustuin tähän kulmakarvapalettiin, jonka olen myöhemmin todennut äärimmäisen hyväksi värikokoelmaksi. Sekoittelen paletin kahta keskisävyä keskenään saadakseni sen täydellisen värin itselleni.

guerlain eyebrow set-0194guerlain eyebrow set-0204

Paletin mukana tulee samanlainen kulmakarvaharja/sivellin, mutta itse olen tottunut käyttämään tuota pidempää Anastasia-sivellintä ja tykästynyt sen tukevuuteen. Kun väri on paikallaan harjaan vielä kerran kulmat läpi, jotta väri on varmasti tasainen ja karvat oikeilla pakoillaan. Sen jälkeen viimeistelen kulmat vielä värittömällä kulmakarvageelillä.

guerlain eyebrow set-0236 guerlain eyebrow set-0235

Tämäkin geeli on Anastasian valikoimista. En ole merkkiä vielä Suomen kivijalkamyymälöissä nähnyt, joten jos tiedät ostopaikkoja niin hihkaisethan kommenttiosiossa. Itse olen aina ostanut tuotteen Amsterdamin lentokentän tax-freestä.
Toistan saman liikkeen, kuin kulmakarvaharjankin kanssa ja näin geeli pitää karvat siististi paikallaan läpi päivän.

Valmista! Vaikka muuta meikkiä ei olisikaan niin siistityillä kulmilla saa jo paljon ryhtiä ilmeeseen.

guerlain eyebrow set final-0314

21 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aino

  Sinulla on kyllä upeat kulmakarvat! Mitäköhän tuo Guerlainin paletti mahtaa maksaa? Beautybay.com:ista saa tilattua Anastasian tuotteita ilman toimituskuluja. Olen itse miettinyt Anastasian Brow Powder Duo:a, mutta on niin hankala ostaa tuotetta, kun ei ole ihan varma väristä :)

 • Anni

  Clarinsilla on vastaavan tyyppinen paletti mistä löytyy 3 värisävyä, korostusväri kulmaluulle, väritön vaha karkaileville karvoille sekä pinsetit ja pari sutia :)suosittelen, erittäin hyvä hinta-laatusuhde!

 • Anna

  Anastasian tuotteet on kyllä niin huippuja! Niitä saa tilattua Nellystä :) Tosin Suomessa niiden hinnat on pahasti yläkanttiin esim. Dipbrow pomade maksaa Jenkeissä 18 dollaria ja Nellyssä 39,95€… :/

  • Kata

   Anastasiaa myydään myös Net-a-porterin sivuilla ja siellä näytti olevan esimerkiksi tuo Dipbrow Pomade 18 euroa! Muutenkin aika hyvä valikoima merkiltä. :)

 • hienosti sopivat värit sulle :) hyvää kesää :)

  http://bettinaw.blogspot.fi/

 • Katariina

  Anastasian tuotteita löytyy Nellystä sekä Bangerheadilta. Jälkimmäisestä ostin dip brow pomaden :)

 • :)

  Nelly.com:sta saa ostettua Anastasian tuotteita! Valikoima ei ole mikään superlaaja, mutta parempi kun ei mitään :)

 • LeAnn

  Kauniit kulmat. ♡ Omat kulmakarvani sojottavat välillä miten sattuu… Ja oovat jo itsessään aika tummat, joten usein huolitteluksi riittää harjaus. Tuota geeliäkin voisi kyllä kokeilla… ;-)

 • Emma

  Noista sun ripsistä! Onko sulla ollu ne siis kuinka kauan ja ootko pitäny jotain välikausia kun ei ole tekoripsiä ollenkaan tms? Kun monet aina puhuu, että kannattaa antaa ripsien levätä ja pitää välillä taukoja tekoripsistä mutta kun en millään malttais :-D ja yleensä noi neuvot tulee semmosilta keillä ei oo ollu ripsiä itellä ikinä niin ajattelin nyt kysellä vähän kokeneemman mielipidettä heh

 • SaR

  Mulla uusi luottotuote on MUFEn Aqua Brow, joka on geelimäinen tuote. Sävy Ash on täydellinen ruskea ilman punertavaa sävyä. Tulee todella siistiä ja luonnollista jälkeä :) Vaikka omat kulmat ovat tummat ja kohtalaisen siistit ja tuuheat ilman ehostustakin, tulee aina freesimpi ilme hiukan kun vaivaa näkee.

 • ansku

  Itse ostin kicksistä heidän omalta linjalta kulmakynä. Aivan huippu kun se on vahamainen eikä kulmat liiku mihinkään.

 • Annu

  Ah ihanaa! Todellakin käännyn tuon puoleen heti kun MACin kynä loppuu. Erinomainen sekin, mutta kynistä en millään meinaa löytää juuri sitä oikeaa sävyä itselleni ja jälki tosiaan kiireisinä aamuina on mitä on :D Kiitos vinkistä!

 • Emmi L.

  Mä en oo jotenkin ikinä päässyt sisään tähän kulmien laittamiseen :D Omistan nimittäin ihan luonnottoman tummat kulmat verrattuna siihen kuinka vaaleat esimerkiksi hiukseni ovat ihan luonnostaankin. Niinpä annan niiden olla luonnollisessa tilassaan, nyppimistä lukuunottamatta tietysti :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • puudeli

  Mielestäni tätä kulmakarvameikkiä olisi voitu hioa vähän! Lopputulos näyttäisi vielä paremmalta, jos väri olisi häivytetty huolellisemmin. Sorruit myöskin hyvin lähelle suurta suomalaista syntiä, mikä on kulmakarvojen jättäminen liian kauas toisistaan! Puhun kohdallasi nyt jostain kahden millimetrin ongelmasta kylläkin eli nou hätä.. Olen vain niin turhautunut näkemään pahasti pieleen muotoiltuja kulmakarvoja suomalaisilla (ei siis sinun kohdallasi) että kiukuttaa – muualla maailmassa ongelmaa ei juuri tunnu olevan. Liian kaukana toisistaan olevat kulmakarvat leventävät nenää kuin viimeistä päivää! Kulmakarvan tulisi alkaa juuri siitä samasta linjasta nenän kaaren kanssa :) http://www.myurbanretreat.com/wp-content/uploads/2013/04/eyebrow-shaping-390×224.png

 • Jasmin

  Nelly.comista saa tilattua Anastasian tuotteita ;)

 • Kaisa

  Itse varasin juuri tänään ajan kulmien kestopigmentointiin! Puolisen vuotta asiaa harkitsin ja googlettelin muiden kokemuksia aiheesta, ja nyt rohkaistuin! Toivottavasti menee täysin nappiin, itse en jaksa kotiäitinä meikkiä käyttää, mutta tietenkin huoliteltu olemus olisi enemmän kuin mukava.

 • E

  Kauniisti muotoillut kulmat ovat kyllä varsinainen “mini-kasvojenkohotus”! Missä käyt nykyään laittamassa ripset? Ripsienpidennykset olisivat jälleen haaveissa parin vuoden tauon jölkeen, kesälomaa helpottamaan :)

 • Janica

  Mistä tuo sun meikkipeili on ostettu? :)

  • Mrs.V

   Stockalta! :)

 • Haidi

  Pitäisi itsekkin varmaan hankkia tuo kulmakarvageeli kun tuntuu, etät ne omat karvat sojottaa aina välillä ties minne : D Värittelyyn käytän its ekulmakynää ja pehmennän jälkeä mukana olevalla harjalla, toimii minulle (;

  • Mrs.V

   Joo mäkin käytin ennen kulmakarvakyää, mutta jotenkin sitten mulle sopii paremmin (aka multa onnistuu paremmin) tuollaisilla puuterumaisilla väreillä leikkiminen. Kulmakynällä oma tulos oli aina vähän kova. Hienoa, että sulta onnistuu paremmin! :) Ja kulmakarvageeli on ihan mahtava – mulla ollu erilaisia käytössä ihan siitä saakka kuin aloitin meikkaamaan :D Silloin meikki koostui vain ripsarista, aurinkopuuterista, huulikiillosta ja kulmakarvageelistä – joka päivä :D