CATEGORIES

Lumene lakat

24.8.2014

Muutama päivä sitten sain testiin syksyn trendilakat Lumenelta. Himmeän puuteroituja, luonnollisen vaaleita ja upean luonnollisia sävyjä. Olen äärimmäisen huono hoitamaan kynsiäni, mutta jos joskus laiminlyödyille nakeilleni aikaa löydän, suosin vaaleanpunaisen ja beigen sävyjä. Tässä siis täydellisen pehmeitä vaihtoehtoja minun makuuni.

LUMENELAKATTITLE lumene lakat-1978 lumene lakat-1943 lumene lakat-1955 lumene lakat kollaasi2 lumene lakat-1959 lumene lakat kollaasi lumene lakat-1937 lumene lakat-1986

27 Aamuvaloa
33 Utuharso
34 Pilvipouta
35 Aamuinen sade
36 Himmeää valoa

Vasta hiljattain tutustuin Lumenen Gel Effect-lakkoihin. Kaksi viikkoa sitten lakkasin kynteni häihin Aamunvaloa-lakalla, joka vanhan roosan sävyllään osui hienosti yksiin mekkovalintani kanssa. Geelikynnet ovat olleet pidemmän aikaa hitti pitkäkestoisuutensa vuoksi. Englannissa asuessani kävin itsekin tasaisin väliajoin manikyristilla niitä laitatuttamassa. Melkein kuukauden päivät ne pysyivät moitteettomassa kunnossa. Lumene lupaa salonkilaatuiset geelikynnet kahdella lakkakerroksella, mutta ikävä kyllä muutaman päivän jälkeen hääkynnet alkoivat jo tehdä eroaan. Mutta se pari päivää omassa vaippa-arjessani on jo hyvä saavutus lakalle.

Erityisen paljon pidän Gel Effect-lakkojen koostumuksesta. Lopputulos on mukavan pullea ja kiiltävä. Kuvien lakoissa näkyy kaksi erikoissävyä: metallipigmenttejä sisältävät Himmeää valoa ja Aamuinen sade, joiden pinta jää kauniin helmiäiseksi ilman, että lopputulos tuntuisi röpelöiseltä. Todella kauniita sävyjä huurteisessa hattarassa ja kimaltelevassa haaleassa hiekassa. Vaikka ne lukeutuvat väreiltään syystalven meikkitrendeihin, ovat ne sävyjä, jotka näyttävät mielestäni kynsissä parhailta ympäri vuoden.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi L.

  Varsinkin noi mattaversiot on tosi kauniita :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Voi vitsi kun sulla on aina niin kauniita ja laadukkaita kuvia! :)

 • Haidi

  Ihania sävyjä, mutta harmi jos kestävyys on huono! :o pitää ehkä kokeilla miten omassa arkessa pysyisi matkassa!

 • Saltsu

  Itse ostin perjantaina tuollaisen lakan, sävyssä 27. Sävy tosi kiva, luonnollinen ja hempeä. Mutta kestävyys todella huono. Nyt jo, sunnuntaina, lakka on kärjistä lähtenyt lohkeilemaan. Vaikkakin laitoin pari kerrosta. Liekkö sitten aluslakan puute vai mikä, mutta ei voi tosiaan kehua ainakaan pidostaan :(

 • aila

  jotain häikkää edelleen tässä uudistetussa sivustossa, nyt ne isot möllykät ovat sentään kadonneet, mutta kuvat aukeavat tosi hitaasti…käy melkein mielessä, että joku hieno mainostoimisto on ollut taas asialla ja tehnyt niin monimutkaista koodia, ettei tavallinen kone perässä pysy.